Gonul iliskilerinde canimli cicimli konusmayi sevmeyen insan

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Canım cicim desek ay ben sevmiyorum öyle şeyler, maço (keko) seviyorum derler.
Canım cicim demesen, hiç romantik değilsin, ilgisiz alakasız birisin derler.
Ah kadınları menmun etmek mümkün değil..

her şeyi en uçta, abartarak yaşayan insanlarla anlaşmam çok zor oluyor; arkadaşlık ilişkilerimde de böyle. biraz serseri, biraz asi, biraz keko, biraz komik, biraz romantik, azıcık da olsa kafası çalışan (fazlasını istemiyorum o imkansıza girerdlfk), hafif sportif olanı yok mu bunun?......

Bence partnerin yapısından da kaynaklanıyor. Doktor çift arkadaşımız var. 9 yıllık beraberlikleri var. 9 yılda sadece bir kez elimi tutmuştur. O kadar diyor. İnsana göre değişebilir.

Yaş faktörü. Bazı şeyler çocukça algılanır.

Ağız alışkanlığı olmamasından daha iyi bir durum düşününce...
Ben de çok tercih etmiyorum. Genel de vücut dili ile gereken samimiyeti gösterip açığı kapatıyorum fakat isimle hitap etmekten özellikle kaçınıyorum. Hiç dememek değil bu tabi ama her zaman tercih etmiyorum.

Bir de en başlarda insan oğlu ilişki evrelerinin ilk verdiği hype ile allah ne verdiyse şarjörü boşaltıyor. Ama olası bir durumda kavga esnasında eksilerek süre gelen hitap kişinin karşısına "sen eskiden böyle derdin artık demiyorsun bak bağrıyorsun bir de" oluyor.
Bunlara çok fazla takılmayın, ama ateşe odun atmayıda unutmayın abi..

Benim yanımda miyavlasin, dışarıya aslan olsun istedik çok mu.... Gerçi mecnun öyle... Keşke insan olsa.......

sevdiğimle samimi olurum
neden olmayayım
ne kadarı sizi ilgilendirmez

Benim yanımda miyavlasin, dışarıya aslan olsun istedik çok mu.... Gerçi mecnun öyle... Keşke insan olsa.......
Mecnun insan olsa biraz **Spam/Adversiting** olurdu ama.. sürekli Mecnun ya Leyla da senin kedi, insan olsa kesin evde kalırdı o ama ahah

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Karşınızdaki insanın davranışları ile size ne hissettirdiği önemlidir yoksa sözler bir anlam ifade etmez. Çoğu insanın, davranışları ile sözleri arasında uçurum olduğu bir dünyada, süslü sözlere itibar etmemek gerekiyor kaldı ki bu sözler herkese kolaylıkla da söylenebiliyor.
Kendi adıma hoşlanmıyorum ve isim ile hitap yeterlidir.

manitayla ilişki düzeyim:
kBug7U.jpg

ne o öyle cıvık cıvık canım cicim.....

Mesela öyle bir baksın ki sevdiğini gözlerinden anlayım bende sevmiyorum aşırı ilgi ve sürekli dile getirilen sevgi sözcüklerini.

1636890419698.png

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri