Gonul iliskilerinde canimli cicimli konusmayi sevmeyen insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ikili iliskilerde de sevgi sozcukleri soylemeyecekseniz, ne zaman soyleyeceksiniz. Sevginizi doya doya yasayin, takilmayin canima cicime. Siz baska kelimeler kullanarak seversiniz .p

Aşırısı komik bir yerden sonra ama tabii çok sevince engel de olamıyorsun o duygu yoğunluğuna bilemiyorum.

Gönül ilişkimde de kullanmayacaksam ne zaman kullanacağım.. :) Hareketlerle de görmek isterim aşırıya kaçmadığı sürece hitabında da hissetmek isterim. Ve hitabımda da bunu hissettiririm.

Söylemlerime de yansır halime tavrıma da.. canım ne ki..

ya bi sevsem benekli ayhan'dan banu alkan'a dönüşmem 1.2 saniye...

ben söylenmesinden yanayım ve söylerim. ben normal arkadaşlıklarımda da sevgimi ifade etmede cimri değilim. ne demiş cemil meriç lamia'sına, "hangi beste sözün musikisiyle, sözün füsunuyla boy ölçüşebilir? kelime kanattır, kelime buse" sözler de davranışlar kadar önemlidir. söyleyelim bençe.

her şeyi en uçta, abartarak yaşayan insanlarla anlaşmam çok zor oluyor; arkadaşlık ilişkilerimde de böyle. biraz serseri, biraz asi, biraz keko, biraz komik, biraz romantik, azıcık da olsa kafası çalışan (fazlasını istemiyorum o imkansıza girerdlfk), hafif sportif olanı yok mu bunun?......
e allahtan baska bi sey isteseydin olacakmıs….

tanışalı daha birkaç hafta olmuş, sadece dersten derse gördüğüm canımlı cicimli konuşmayı sevmeyen bir arkadaşım (kız), sokakta karşılaştığımızda naber orspu diyerek halimi hatrımı sormuştu........ canımlı cicimli konuşan insanlar...... bal olsaymışsınız......

hayatım ve aşkım kelimesini kullanıyor, ben bu kelimeleri kullanamıyorum, ağzımda eğreti duruyor, alışmamışım bir kere..
canım diyorum, bazen beklemediği anda sevgilim diyorum, yalnız kaldığımızdaysa kuzu diyorum.

bi kız bana canısı diosa eriyorum resmen. canısı canısı ömrümün yarısı bensenden ayrılaaamam şarkısı calıyor hemen aklımda .s :D qweqw

Ne diyeyim... Ahmet mi diyeyim.
Rahatlıkla söylenirim..

Canım nedir ? Sevgilim yavrum hatunum falan desin haha.

Midemi bulandiriyor artik boyle seyler.
Sohbeti saran bir dostu tercih ederim.

Geri