Gökyüzü.

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Dün tanıştık:) Sevindim, beğendiğim biriyidi , hanım hanımcık dediklerimdendir. Hep mutlu olmanı dilerim:cici:

bana hocam diye hitap eden üye... yapma bari burda yapmaaaa zaten herkes hocam diyor :/

Canım benim, asi hatunum, bir tanem.
Bana bu sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim, pek hatıra yazmasını beceremem ama senin için deneyeceğim :p

Seninle tanışmamızı sağlayan ":dyg:" bu smileye binlerce kere teşekkürler, iyi ki de var.Sevdiğine en kısa zamanda kavuşur umarım

Neyse bizi birleştirenleri kenara koyarsak.

Sen var ya sen hani kebabın yanında acı biber gibisin bebeğim, pilavın üstündeki karabiber, talının üstünde kaymak gibisin

Sen var ya sen, hiç bir zaman konuşmaktan vazgeçmeyeceğim Damla'msın yüreğimde.

İyi ki seninle tanıştım kahvem, gökyüzüm, bi bitanem

Seviliyorsun ben tanrafından Gökyüzü. :dyg:

Hemşehrimdir. Pırıl pırıl bir kalbi vardır. O beni hatırlıyor mu bilmem ama ben onu uzaktan olsa tanırım çok önceden (HFden)
Orada da yönetici idim kapandı orasi artık. ile bayağı iyi kankaydilar :p Her şey gönlünce olsun güzel insan, zamanla eklerim yine bişiler :p

Forumun sevgi pıtırcığı.
Neseli bir mizacı var .
Galiba,birkaç kişi tarafından çok seviliyor .
Mavilikler sizinle olsun bayan.

Allah neşeni hiç azalttırmasın.Hep böyle bıcır bıcır keyifli olsun.
Çok sevimli ve çok tatlısın.Gelininiz olabilir miyim ? :D
Öperim seni kocaman.

Gökyüzü.

Triplim o benim yaa :T:
Sohbeti çok hoştur keyifli oluyor onunla sohbet etmek :umursama:
Oda benim gibi yengeç ve hemen hemen her özelliğinide taşıyor :p
Çok sevimli ve birazcıkta cadı :p Çok sevdim onu,tribini,sohbetini :dyg:

Hep mutlu olursun inşAllah pıtırcığımm herşey dilediğin gibi olsunn :öp:

Gökyüzü. :hile:

Hmm şimdi nasıl başlasam?
Kısa zamandır tanışıyoruz, birbirimizi de keyifle tanıyor, tanıtıyoruz.
Mesafeli ama içten sohbetlerimiz vardı, şimdi mesafeyi öldürdük çok şükür.
Çok tripli göğün kızı. :hih: Birkaç smileyimiz var, ikimizde çok seviyoruz. :heyecan:
Nickini de çok beğeniyorum ya, kendisini başkaları için üzmesine de kızıyorum.
Beni anlatan çok hoş sözler buluyor.
Müzik zevkimizde aynıdır, ona gönderdiğim parçaları da beğendi sağ olsun.

Tanıdıkça seni yazarım buraya.
Rabbim alnını ak, yolunu yolundan, güzelliği senden, içtenliği yüreğinden eksik etmesin Damla.
Ha birde Rabbim kalbimize Gökyüzü ferahlığı versin. :cınım:
Öperim çokça güzel yüreğinden. :öp:​

Gökyüzü.
Cadı ama tatlı cadılardan.Hep pozitif enerjili neşe dolu.
Kıpır kıpır insan ona bakınca enerji doluyor.
Özellikle geç saatlerde denk geldik mi bana enerjisinden yollar :benmi:
Bence hem sevilmeyi hem mutlu olmayı hak edenlerden.
Bu yüzden hep ama hep çok mutlu olsun.:srl:
Seviliyorsun canım :çiçek:

Yıllardır tanıyorum bu hanımcağızı. Hatta benim çocukluk arkadaşımın, Üniversite arkadaşı çıktı. Selfie falan yapıyorlar sinir oluyorum.
Her neyse. Bu nicki aldığında inanılmaz sinir olmuştum. Çünkn ben kullanacaktım. Sonra pişman oldu ama iş işten geçti :T:
Immm sessiz, kendi halinde hanımcık o. Karadeniz kızı o. Ona yaklaşmayın. Twetrn minik gözdesi. Benim dostluğuma damlayan,gönül hırsızıdır kendisi. Çok acı çekti ve artık çekmesin. Beni hep dinler. Bana hep sen güçlüsün der ama kendisi de çok güçlüdür.
Seviyorum bu kızı okka!!

Gökyüzü merhaba.:oy:

Sonradan tanıdım ama kanım kaynadı kendisine olduğu gibi neşesi ile sizi bile mutlu edebilir..Kahve konusunda kapışıyoruz ama öğrendi artık köpüklü yapmayı :D onu somurtuk görmek istemem aynen bu şekilde devam seviyoruz bu hallerini..İyi niyetine zeval gelmesin..

Her eve lazım dedirten neşe kaynağı.
Sımsıcacık, pozitif, fedakar, yardımsever.Bi arkadaştan bekleyebileceğin herşeyi sana veriyor. Maalesef böyle iyi kalpli insanların kıymeti yeterince bilinmiyor : (

Cok tatli ,hanimhanimcik , efendi ,seviyeli, konusmasini bilen ,eglenceli cok ama cok seker hatunlardan biri. :cici:

Çok çok ayrıntılı tanışmıyoruz fakat sıcak birisi. Neşeli ve eğlenceli. ^^

Yorumları da hoş. ^^

Gökyüzü: :şirine:

Ben nasıl yorum yapmam bu konuya. :T:
Senin nickini gördüğüm gün profiline yazma hissi geldi içimden. Hemen tanısmam gerek gibi hissettim.
Bir insan bir insana bu kadar mı benzer?
Acılarımız ve ortak noktalarımız o kadar cokkki ikizim dedim sana.
Beraber aglaştık, gülüştük. Kısa zamanda çok güzel bir arkadaşlık kurduk senle.
Rabbim dilerim dostlugumuzu bozmaz.
Birgün dediğim gibi yanına geleceğime, görüşeceğimize inanıyorum.
Çünkü bu kadar kalben yakın iki insan görüşmezse ne kadar adaletli olur ki bu dünya?
Gökyüzü ferahlığı verensin içime, mavi kadar güzel, naif bir kalbin var.
İlk soğuk gibi görünür fakat öyle bi insan varki ardında. Melek melek.
İyi ki hayatımda yer edinmişsin canparcam.
Senle olan saçmalıklarımızı seviyorum be, saçma sapan fotoğraflar atışımızı seviyorum birbirimize. :heyecan:
Bir lafım var;
Niyedir bu boş insanların dibimizde oluşu? Niyedir böyle candan insanların bize uzaklığı?
Sana mesafe olarak ne kadar uzaksam, o mesafenin kilometrelerce katı yakınım, yakınsın kalbime.

SeviyorumSeni. :srl:​

Bilmem ki nasıl anlatsam seni. Sana kim beni tavsiye ettiyse, Allah onu da bildiği gibi yapsın. Tanıdık nasılsa =)
Güzel denk gelişler kimisi buna tesadüf diyor biz tevafuk diyelim bizi yakınlaştırmış olmalı ki Trabzonsporlu olması ve İzmir tutkunluğuyla benzer yönlerimizi ilk anda fark ettik. Ben sözlük konularına çok kısacık şeyler yazmayı sevmiyorum. Gerçi hiçbir yere sevmiyorum ya neyse =))

Kendi gibi olabilmiş, kalabilmiş insanları ayrı seviyorum ben. Forumda benim için anlamlı değeri olan kişiler için önemli olmasının yanında kocaman kalbinde bana da yer açtı iyi ki. Öpüyorum uzaklardan onu, hissediyorum güzel şeyler paylaşacağız, başladık bile =)

Notundibi: Miniklerim artıyor ve ben yaşlandığımı fark ediyorum sayelerinde =))

ne guzel tesaduf ettik burda. canim cicim en cok whatsapp taki emoji gonderimlerini seviyorum:D

Geri