Gökyüzü.

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Yeterin ama ya konu kilit. :hih:
En cok ben seviyorum.
NOKTA.

Mod konu kilit demiş ama kilidi üstünde unutmuş :p

Gökyüzü yü yekin essah gardaşı sanıydım ilk :D Damla ile birebir pek konuşmadım sanırım ama hanım hanım doğal sevimli biri diyebilirim. Sevilen sensin kolay gelsin

Benim essah kardeşim sanılışını seveyim. :D

Buram buram karadeniz kokuyor. Uzaktan uzağa seviyoruz birbirimizi.

Kendisi bu fikrime pek katilmasa da; aramizda muthis bi cekim kuvveti var bence :D
Tripleselim mi seker kiz:çpkn:

Öyle çok muhabbet etmedik ama birbirimizi çok iyi anlıyoruz bence:benmi:
Bütün güzel,az bilinen şarkıları duyunca aklımıza düşeriz ve birbirimize armağan ederiz:tatlı:
Yüreği güzel kendi güzel insan,daha çok kaynaşmak dileği ile :dyg:
Seviliyorsunnnn :öp:​

Ben kimseye amma kimseye kardeşim demem sanada demem ama neden bilmiyom bu kız susup hiç konuşmasa bile ben beyninin içini okuyorum.Sanki ikiz kardeşimmiş gibi :)
Konuşmadıklarını duyabiliyor,yazmadıklarını okuyabiliyorum.
Başkaları gibi yorum yapmayacağım iyidir altın kalplidir şöyledir böyledir.
İyide olsa çirkefde olsa bu forumda hep savunabileceğim biri.
Yani çıkıp forumun ortasında ben dahil herkese küfrettiği söylense "Gökyüzü böyle bişey yapmaz" demem.iyi etmiş der desteklerim asdsda :D
Yani demek istediğim iyisiyle kötüsüyle seviliyosun arkadaşım.

Ben onu tanidigimda cok hiperaktif biriydi, simdi agir basli oldu.

Yakisti mi? Bence cok. Severim kendisini.

Hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Ama sayılı kişilerle arkadaşlığının bulunması sevme nedenimdir. Çünkü bu açıdan kalitesini koruduğunu gösterir.

Hayatının monotonlaştığı, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde (gülesim geliyor sdfjns) istanbula kaç gel. ücretsiz konaklama, yemek su dahil. bence çok güzel bi teklif ama gene de sen bilirsin.
Sevdiğim gadın seni.
Gökyüzü

Ağır, ama ciddi ve kasvetli değil, çok naif ve yumuşacık, insana huzur veren bir yapısı vardı. Dilerim mutludur bir yerlerde.

Oooo Damlam.
Bitanedir o. Sohbeti, cana yakınlığı, anlayışlılığı. Sabahın köründe beni uyandırıp bi ton küfür yemesine rağmen küsmeyen insan. Kız arkadaşımın telefonda kavga edip bağırıp çağırmasına rağmen alttan alıp daha sonra kız arkadaşımla kanka olan insan. Üniversitedeyken Kocaelinden kalkıp beni ziyarete gelen insan. En kötü zamanlarımda devamlı beni arayıp halimi hatırımı sorup teselli eden insan. Cansın. Seviyoruz seni ailecek <3

Mesajımı beğenmiş o.O

Yoksa efsane geri mi döndü?

qökyüzü hanımda kayiplara karıştı umarim hersey yolundadir kardom

Geri