Gökyüzü.

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Candır canımdır.Çok severim kendisini , kardeşim gibi :) Dikkat çekici nickleri vardı tanışmamızada bu nickler vesile oldu :) Sürekli konuşuruz saçmalarız bazen ama güleriz , inşallah hep böyle gider .

Konuşkan ve cana yakınlığını çok seviyorum .Hoş birisi herşey gönlünce olsun dostum , seviliyorsun :):)

bana her seferinde hiç içmeyi sevmediğim kahveyi hatırlatıyor onun haricinde forumda çalışkan ve başarılı bir arkadaş

Hep güler yüzlü ve hanım hanımcık biridir
Onun babasına olan bağlılığından dolayı kendime de benzetiyorum :cici:
Her şeyin iyisini hak eden kişilerden :)

Renktaşım candır :D
Müzik zevklerimiz falanda uyuşuyo :D
Sohbeti güzel :D
İyi kız ya :D Severim :D

BitmeyenKahve.

Forum Dünyasına ilk Adım Attıgımda Beni yanlız bırakmadı forumda tanışmıştım

Cok sevdigim Biridir :) Hep güler yüzüyle tanıdım onu umarım hep öyle kalır. Herşeyin en iyisini Hak ediyosun Hayat karşına hep Güzel şeyler cıkarırı inşallah :)

BitmeyenKahve.
Nick'ini Çokca Beğeniyorum.
İyi, Sakin ve Güler Yüzlü Birine Benziyor..

Tanışmadık daha Elbet Birgün Tanışırız,
Zira Zeki Müren Yanılıyor Olamaz :Pp

Trabzonspor sevdalısı ;d

05.10.2014

Şeker kız. Bordomavi akar kanı.

Bkz: Bitmeyen Kahve
Bkz: Soğuk Kahve
Bkz: Kitaplı Kahve
Kimse de demiyor ki bu kahvenin olayı nedir?

Çok sevdiğim çok değer verdiğim bi arkadaşım.
Çok cana yakın sevimli nickini de çok seviyorum onun :)

Neşeli Ilımlı birisidir forumda bir çok kişi tarafından seviliyor ve eski üyelerden kendisi :)

gerçekten tanıyıp kanımın ısındığı bir insan her şey gönlünce olsun inşallah neşesini ve inancını hiç kaybetmesin:)

Kendisiyle tanisma firsatim olmadi, eski uyelerdenmis. Eglenceli ve herkes tarafindan seviliyor. Benimde sempatimi kazandi, hersey gonlunce olsun :)

Hiç bitmiyormuş.
Ayran versiyonunun üye olmasını bekliyorum :honk:

22.01.2015

Her şey bitmeyen ayran versiyonu var mi merakıyla başladı aslında, yokmuş elimizde bulunan buymuş :p

Neyse efenim fazla sulandırmayalım. O zamanlar tanışmıyorduk. Zaten yengeç ve Trabzona fazlaca önyargılıydım :T: ama o sıcaklığı samimiyeti ve cana yakınlığı ile kırdı tüm zincirlerimi :)

"En sahici dostluklar ortak varlıklar üzerine değil, ortak yoksunluklar üzerine kurulanlardır. Ortak acı, ortak hüzün, ortak pürüzdür esas yakınlaştıran, yaklaştıran.."

Demiş ya hani adam, bizimki de öyle bir şey işte.

Sanki yıllardır tanışıyormuşçasına aynı frekansta olmanın "aynen" sözcüğünü içine sine sine söyleyebilmenin ayrıcalığını yaşıyoruz belki de.
Her şeyi anlatmadan arada kalan boşlukları kendine bakarak doldurup anlamak gibi bir şey bizimkisi..

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.
Ha bi de kafiyeleri çok güzel az zamanda çok yol katetmiş, son sevdiceğim olma yolunda en güçlü aday :dyg:

"Anzer bali cibi dadlisun
Rizenun çayi cibi doyulmazsun
Varluğun insani rüzcarun yelkenu sarduğu cibi sarayi
Uyyyy!!!
Daha ne diyeyum seni sevduğumdan beru garaya vurmuş yunus cibiyim daa"
:dyg:
BitmeyenKahve.

Oooo Damlam.
Bitanedir o. Sohbeti, cana yakınlığı, anlayışlılığı. Sabahın köründe beni uyandırıp bi ton küfür yemesine rağmen küsmeyen insan. Kız arkadaşımın telefonda kavga edip bağırıp çağırmasına rağmen alttan alıp daha sonra kız arkadaşımla kanka olan insan. Üniversitedeyken Kocaelinden kalkıp beni ziyarete gelen insan. En kötü zamanlarımda devamlı beni arayıp halimi hatırımı sorup teselli eden insan. Cansın. Seviyoruz seni ailecek <3

Boyle sevimsi tam trabzon hatunu :) memleketini seven insan iyidir samimidir ictendir :)tanismamis ilginc olsada sempati duyduğum hatun.

27.12.2014

eskiden böyle herkesle samimi değildi sanki,ya da öyleydi de ben mi tanımadım bilmiyorum.iyidir,hoştur.herkes gibi olmaması dileğiyle.

Tanımasam da kendisini forum oyunlarında sürekli denk gelen hatun.
Sevimli biri kendi halinde. ( ;
Hep böyle kalman dileğiyle mutlu kal.

Geri