Gökyüzü.

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
O benim canözüm.
Kaç yıl oldu net kestiremiyorum ama tahmini 5 yıl. Ne çabuk geçiyor zaman değil mi?
Mutluyken Damla, mutsuzken Damla, iyiyken Damla, kötüyken Damla, heyecanlıyken Damla, saçmalarken Damla, ağlarken Damla.
Yani kısaca her daim Damla.
Kendisi bana Allahın bi lütfu. Gerçekten öyle. 15 yıllık dostumla paylaşamadığımı bile Damlayla paylaştım ben. Dosttan öte. Can parçası.
Sanaldayken de böyleydi, reelde de böyle.
İlk buluşmamızı hatırladım da şu an. Bir sarılmışız, sanki sevgilimmiş de askerden gelmiş gibi. Doyasıya, doyumsuzca. Dostluk kokuyor bu kız.
Damla ile kimseyle paylaşamadıklarımı paylaştım ben. Fazlasıyla. Yatağımı bile.
O benim başıma gelen en iyi şey.
Şimdi kimse gelip de damla benim canıığam mıç mıç demesin. :T: hatta üstteki yorumların hepsini silin bi bu kalsın. :T:
Arkadaşını kıskanmak neymiş onu da Damlada gördüm ben. Paylaşasım yok bu kızı.
Öylesine iyi niyetli ki hep bu yüzden kaybediyor. Üzüyorlar ya bazen. İnsan nasıl üzmeye kıyar ki? Tövbe bismillah.

Yaşadığım süre boyunca hep yanında olacağım. Evlendiğinde nikah şahidi, çocuğuna çok iyi bir teyze olacağım.

Şimdi Yek in de dediği gibi, duygulanma döverim!

Çok seviyorummerkez.com Gökyüzü

:dyg:

Çok ılımlı bir yapısı var, kolay kolay kimseyi üzüp kırabilecek biri değil.
Reel hayatında da böyle olduğunu düşünmekteyim.
Kalbi güzel insan, mutlu olman dileğiyle :)

Tam olması gerektiği yerde, olması gerektiği zamanda, olması gerektiği şekilde yanımda olabiliyor. Bunu sağlayan çok nadir insan var hayatımda, gerçek anlamda. Bugün daha net anladım bunu.

varlığı mutlu ediyor beni çok tanımasamda

Kiskanc ve geveze olup da kendini bu kadar sevdirebilen baska birine daha rastlamadim ben:D
Gerekten festival bu kiz:D

Başımın belası kuzucuk ..
Asla sıradan bir yanını bulamazsınız ..
Canlı, sıradışı, hep bir aksiyon halleri .p
İnsanların en tatlısı o (=

Yeni mesajlar kısmına her tıkladığımda adını görünce yüzümde gülümseme oluşturan nadir kişilerdendir Gökyüzü...
İnsanı kıskandıran bir neşesi,imrendiren bir duruluğu ve insana hissettirdiği sıcacık bir samimiyeti var
Yüzün hep gülsün ve güldürsün,çok yakışıyor...
Yüreğinin şeffaf yanından öpüyorum

Ben bu kızı çok kıskanıyorum. :T:
Sevmeyin onu. Ciddiyim böyle kaş çatıp kem gözle bakıyorum samimi olduklarına.

onu ilk gördüğüm de ne güzel bir isim diye düşünmüştüm. düşünsenize isminiz gökyüzü ve sizi seven sonra sizin sevdikleriniz size gökyüzü diye sesleniyor :cici: ne kadar fantastik olurdu :cici:

bilmem belki bir gün bir kızım olursa adı Gökyüzü olacak :cici: ona gökyüzüm diye sesleneceğim :cici:

sonra kişiliği de o kadar güzel olan birisi. pek duygusal değildir. güçlü bir yapısı olsa da iç den içe kırgınlıkları vardır.
affetmeyi sever. ve yeniden başlamaya her daim hazırdır. ama doğru zaman da oğru şekilde yaklaşmak lazım ona :cici: eh biraz karadeniz kokulu :cici:

Stres topu :D
Kum torbası :p

Gibimsi şeyler :D

>>Hey Sen<<
Gökyüzü

akjdhs tamam tamam bu kadar ciddi biri değilim biliyorum xd
O benim bitaneşimm :ask ımm deniz cadım :D iyi kötü her anımda yanımda olanım, dengesiz hallerime katlanırmış,Zor anlarımda yanımda mı olurmuş. yirim yirimmm :cat: Yüreği güzelim benim. Kimsenin seni üzmesine izin verme. ( Ya da izin ver, Sinirlerim şu sıra bozuk zaten birinden hıncımı alıp deşarj olayım aljkdhjkalhjkl) Huysuzunu çok mu severmiiiiş, her türlü deliliğine sabır mı edermişşş :D :D Ona hak ettiği sözleri mi söylermişşş :P akjdhakjh tamam tamam. :cat:

Hayatınızda Damla varsa şanslısınız demektir. Yani tabi ultra düzgün süper iyi bir insan ama uzaktan sevin yani çok ayağının altında dolaşmayın o bakımdan şeettim -.- Imm nmm :D Kıymetini bilmeyenlerin hepppsinin yerine ben bilirim kıymetini seve seve. :srl: az ama öz insan iyidir her zaman :ask yüreği karadeniz, gözleri gökyüzü hatun, iyi ki tanımışım seni.Ne mutlu güvenini kazanabilmiş olana. Seni kedici yaptım bu arada ilgili kişiler okusun ve yakında başlarına giydirilecek kedici sıfatına şimdiden hazırlıklı olsun :P Sen hep mutlu ol,hep benle ol, hep bizle ol (biliyorsun o 'biz'i :* :srl:

Onu geç olsada hatirladim:) sevdiğim bir arkdasimin arkadaşıdır kendisiyle bir defa sohbetim oldu çok guleryuzlu biri daim olsun:)

Çok kibar biri. Foruma ilk üye oldugumda samimiyetiyle beni foruma ısındıran arkadaşlardan. Umarım daima mutlu olur. =)

Bir gün fırça çekmesem eksikliğini hissettiğim doğrudur. Ayna gibi, bazen ona bakıp kendimi keşfediyorum. Ama sinirimi de bozmuyor değil bazen. Mesela an itibariyle hesabını alacağım :D

Özünde gayet iyi ve insancıl bir karakter, kabuğuna çekilmesi onu çok daha iyi yapıyor. Yanlış düşüncelerim, veyahut ters olduğumuz zamanlarda illaki olmuştur, olacaktır.
Allah gönlüne göre versin.

23-Ekim-2015
Ya ben buraya olumlu seyleer yazmisim.
Hayir efendim fazlasiyla gicik,cekilmez muhabbeti cok kötü bence yanasmayin.
Ha delikanligina laf edersem tas olurum bir cok erkekden daha delikanli. (Benden delikanli diyim yani)
#- aramiz bozulursa son kismi silerim

Dost insan, stabil iyi ..
Cengaver gibi yürek var, pamuk gibi de kalbi ..
Dostların en bitanesi ..
İyi ki varsın ;)

Geri