Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha yeni Efes'in tombul şişeli kışa özel limited edition özel harman birasını açıp Arsenal maçını beklemeye koyulmuşken bu mesajla irkilip kendime geldim... Birayı hızlıca bitirip olayın kahramanları üzerine düşünmeye başladım ama nihayet tıkandım. Kafamda Muarız'ın memesinden süt emen akvaryum ateistleri tablosu canlandı ancak bu düşünceyi hızlıca def edip yeniden düşünmeye başladım ama mümkün değil kafamı toparlayıp sonuca ulaşamadım. Neyse maç başlıyor ben gidiyorum ama bunları düşüneceğim...başta versay antlaşmasını imzalayan hainler; beyaz memeler uğruna komünist olan zenciler, ılık götlü solcular, akvaryum ateistleri, site çocukları ve kütüphane sobasının etrafına dizilmiş entellerce körüklenen, körüklendikçe palazlanan güzide üye.
bir bakmışım kardelen ayşe, bir bakmışım ünzile, bir bakmışım gprs sinyalini kaybetmiş özgür kız.
evveliyatında topraklaması olmadığını varsayıp; nötr'ünden faydalanarak seyreyliyordum, shemale makyajının ardından başka bir yüz çıkacağını tahmin etsem de çıkmamasını ümit ediyordum.
keza bağnaz muarız ve türevleri ile giriştiği meme memeye mücadelede, her yolun mubah olduğu safsatasına kapılarak diğer yüzünü açık etme gafletinde bulunmasına tanık oldum.
irkildim, örselendim ve yıprandım fakat biliyordum!
bana hallenen bir durum yok ama;
bkz. kemal sunal "ben halkımı kandıramam"