Glu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bakmayın sert durduğuna. Favori gahvesi white chocolate mochadır. Hem de yumuşak içim. Boyu posu devrilmeyesice.

• Üzgün
Tepkiler: glu
tenezzül ile temas ettiği bünyelerde kuruduktan sonra kemik etkisi yaratabilecek düzeyde birikime sahip olduğunu düşündüğüm bir gezer ansiklopedi. kendisini forum konularında pek yakalayamıyorum zira kendisi kadar inaktif olduğumdan olsa gerek. muktedirlik kümesinin içerisinde barındığımızı düşündüğüm bir zihindaştır glu. fıkıh konusunda çeşitli makaleleri vardır. bir muskayı musalla taşının dibine düşürdüğümüzden beli kaç ölüyü üstümüzde yıkadılar, bilir.

selam ve dua ile...

• Kalp Gözler
size mükemmel yoldaşlığın resmini çizemem ama fotoğrafını gösterebilirim<33

EE8D37D6-1E5C-4119-83AD-7B7E5E38C935.jpeg

• Kalp Gözler
Böyle bakınca bir kültürlülük, bir medeniyet, bir efendilik, bir zeka.. efendicağzıma söyleyeyim bir nüktedanlık, bir azami seviyede ilber ortaylılık.. taaaa ki @Favela ortaya çıkana kadar. Adamı bozuyor ayol..

Glu bey forum döneminin en önemli filozofu, mühendisi, mucidi, matematikcisi....... cok yönlü zekası.. okumadan gecmediğim 6.üyeden birisi..(evet top 6 listem var) bugün bizler için bilgilendirici ne yazmış diye takip ederim.. yazmasada takip ederim... cünkü gözlerim beğendiğim üyelerin üzerinde....

Tanımıyorum ama saygı duyuyorum.

• Beğen
Bana haha attığında mutlu oluyorum çünkü onun espri seviyesine hitap etmem ulaşmam mümkün değil, o yaptığında anlamadığımda koşup @Larien e soruyorum o çeviriyo fkfkfm

Youtube üzerinden Satranç Analizleri adlı kanalın sahibidir. Ek gelir kovalamaktadır. Bunu açıklamakla açıklamamak arasında çok gel-gitler yaşadım ama artık yeter. Buyrun glunun sesi. (yok Sauronun ağzı)

• Kalp Gözler
glu bey. kdjdj
okumaktan, buralarda görmekten mutlu olduğum bir üstad. hangi konuya yazarsa hooop oradayım. bir de esprili bir insan. “burcuna göre hangi burçtur” diye düşünüyorum ve aklıma oğlak ya da aslan geliyor… kckxjd
kendisini dahil ettiğim esprilerimi görmezse dürtükleyip haberdar olmasını sağlıyorum, biz de böyle bir delikanlıyız…

her güne bir glu kelimesi:

emtia

**bu aralar havalar soğuk. yün atletinizi eksik etmeyin. Daha fazla bir şey söyleyemem ama Volkan Konak’a dikkat edin…

Son düzenleme:
Sordugum bir soruya, uzunca ve gayet ozenli bir sekilde cevap vermesi nedeniyle ayrica saygimi kazanmis bir insan.

Fikirlerini de gayet guzel bir sekilde ifade ediyor. Favela ile aralarindaki takilmalari da severek takip ediyorum : )) Buralarda daha cok gormek istedigim uyelerden biri : ))

Sakin bir dille hiç bıkmadan cevap veriyor anlatıyor bu çok hoş . Daha önce de belirtmiştim yazılarını okumaktan keyif aldığım biri glu bey. Ayrıca yazdıklarında mutlaka bir mesaj vardır tatlı dille anlatılmış:=)

• Kalp Gözler
Martı söylemleri ile beni şaşırttı ve sanırım o duyarmatiklerden birisi de benim.:)

Ercüment Ovalı, Metin Yarar ile ilgili yorumları gülümsetiyor.

• Kahkaha
Bu platformda nokta atışı yorumlarıyla hedefi vuran kişilerdendir. Geçenlerde bir yorumunu okudum sonrasında bir ortamda bir siyasi partinin ilçe gençlik kolu başkanıda aynı şeyi söyleyince aklıma glu geldi.
Bence bu forum için oldukca kalıteli biri. Burada kimseyle tartısma vs yasadiğinı görmedim
mutlu kalasın

• Beğen
ben olmayınca kendisinin sözlük popülaritesi altın çilek furyası tadında düşüvermiş, hakiki glu severler ve sempatizanları burada görememek beni biraz incitti, bu kalibredeki bir beyefendiyi ara sıra yoklayıp, konuşturmak gerekir. sahi kendisi beni en son ne zaman andı bilmiyorum, ney andı mı? andı ne la? haa favela...

ateşli ideolojilerimizi tasavvufla süsleyerek çıkarımlar yaptığımız günleri özleyen olmamış lakin bilsin ki ben özledim glu efendi. hakkaniyete eremeyen aklın en büyük engeli kendi taşındığı bedenin küçüklüğünden ibarettir. bize vakıf olan sorgulamaya peyda olur. şoplanacaksınız.

• Alkış
Evde hanımcı olması dışarıda sitemkar olması beni çok güldürüyor ne güzel bir insan saygı ve sevgi duyuyorum mutlu olsun hep

• Kalp Gözler
Geri