Glu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ayrıca Kurtlar Vadisi adlı türk dizisinde kendisi Ömer Baba'nın 99'luk hacı tesbihi rolünde oynamıştır.

Yaşının 18-20 olmadığını bildiğim halde, sürekli olarak 2000 doğumluyum demesine şaşırmış olmakla beraber yorumlarını denk geldikçe okumaya çalışıyorum. @Favela'nın öyle dediğine bakma @glu çünkü onun da gönlü var.:)

bana raskolnikovun forumsal zamanlarını anımsatan üye......... özellikle birebir alıntılaşmalarda karşı tarafa paragraflarca bir şeyi ifade etmeye çalışması......... raskoyu çok üzmüşlerdi........ glu, seni de üzer yavrucuğum yapma, etme nolur.........

• Üzgün
Tepkiler: glu
başta versay antlaşmasını imzalayan hainler; beyaz memeler uğruna komünist olan zenciler, ılık götlü solcular, akvaryum ateistleri, site çocukları ve kütüphane sobasının etrafına dizilmiş entellerce körüklenen, körüklendikçe palazlanan güzide üye.
bir bakmışım kardelen ayşe, bir bakmışım ünzile, bir bakmışım gprs sinyalini kaybetmiş özgür kız.
evveliyatında topraklaması olmadığını varsayıp; nötr'ünden faydalanarak seyreyliyordum, shemale makyajının ardından başka bir yüz çıkacağını tahmin etsem de çıkmamasını ümit ediyordum.
keza bağnaz muarız ve türevleri ile giriştiği meme memeye mücadelede, her yolun mubah olduğu safsatasına kapılarak diğer yüzünü açık etme gafletinde bulunmasına tanık oldum.
irkildim, örselendim ve yıprandım fakat biliyordum!
bana hallenen bir durum yok ama;
bkz. kemal sunal "ben halkımı kandıramam"

• Üzgün
başta versay antlaşmasını imzalayan hainler; beyaz memeler uğruna komünist olan zenciler, ılık götlü solcular, akvaryum ateistleri, site çocukları ve kütüphane sobasının etrafına dizilmiş entellerce körüklenen, körüklendikçe palazlanan güzide üye.
bir bakmışım kardelen ayşe, bir bakmışım ünzile, bir bakmışım gprs sinyalini kaybetmiş özgür kız.
evveliyatında topraklaması olmadığını varsayıp; nötr'ünden faydalanarak seyreyliyordum, shemale makyajının ardından başka bir yüz çıkacağını tahmin etsem de çıkmamasını ümit ediyordum.
keza bağnaz muarız ve türevleri ile giriştiği meme memeye mücadelede, her yolun mubah olduğu safsatasına kapılarak diğer yüzünü açık etme gafletinde bulunmasına tanık oldum.
irkildim, örselendim ve yıprandım fakat biliyordum!
bana hallenen bir durum yok ama;
bkz. kemal sunal "ben halkımı kandıramam"
Daha yeni Efes'in tombul şişeli kışa özel limited edition özel harman birasını açıp Arsenal maçını beklemeye koyulmuşken bu mesajla irkilip kendime geldim... Birayı hızlıca bitirip olayın kahramanları üzerine düşünmeye başladım ama nihayet tıkandım. Kafamda Muarız'ın memesinden süt emen akvaryum ateistleri tablosu canlandı ancak bu düşünceyi hızlıca def edip yeniden düşünmeye başladım ama mümkün değil kafamı toparlayıp sonuca ulaşamadım. Neyse maç başlıyor ben gidiyorum ama bunları düşüneceğim...

• Beğen
Tepkiler: Sux
Kendisini ilk keşfedenlerden olduğumu düşünüyorum ki zira yeni yeni yazmaya başladığı dönemde pm atmış ve yazar olması gerektiğini iletmiştim. Yazım tarzını ve üslubunu o zamanlar kendimkine benzetiyor olsam da zamanla farklarımız ortaya çıktı. Onun da kendine has, şahsına münhasır bir çizgisi var. Forumda oluşunu değerli bulanlardanım. Saygılarımı iletiyorum.

• Beğen
gerçekten her üyeyi mat ediyor bilgileriyle helal olsun.

• Beğen

Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Çaybükü köyünde batak oynarken kameralara yakalanmıştır. Böylesine çok yönlü biriyle dostluk kurduğum için ailem benlen gurur duyuyor.

• Kalp Gözler
Bu herifi çok seviyom. Acayip bir şey. Böyle alıp içime yo yo bi saniye.

Ne kadar fesatim içime derken süte batırıp yumuşatmak ve gerginliğini almak istiyorum demek istediğini anlamadım

Haneke'nin The White Ribbon filmini çekerken danışmanlığını yaptığı söyleniyor cemiyette. Bir de arsız bir Fransız sineması düşkünü kendisi. Goşu yaparken de Amelie soundtracklerini dinliyormuş. He goşu.

Düşkün diyince Abdülkadir Selvi geliyor aklıma. Gluuuuuu (sülüüü) beni de yaktın kendini de gluuuuuu. Keşke eskisi gibi uzun uzun yazsa da okusak. Selam ve dua ile. Muck.

• Kalp Gözler
Biraz bir dön kendine bak, geçimsiz uyumsuz Noyan gibi edep ahlak namus kavramlarindan bi haber adamlara kankam diyip yaninda geziyordun yahu. Insanda biraz ar olur, haya eder yazarken.

Sana cevap vermedikce bu sekilde yazmaya devam edeceksin sanirim. Bir daha benimle alakali bir dusunce belirtme, fikrini sorarsam soylersin.

Konuya gelecek olursak @glu dostumuz cizgisini bozmadan senelerdir ayni beyefendi ve saygili kimligiyle bilinen degerli bir arkadasimiz.

Hayatta butun guzellikler seninle olsun azizim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Glu hoca kadılık yaparken bir gün bir ahbabı burnundan soluyarak gelmiş. Hasmı için söylemediğini bırakmamış. Sonra:

– Hojam, Allah aşkına söyle, demiş, haklı değil miyim?

Hoja ne yapsın?

– Haklısın, demiş.

Ahbabı sinirleri yatışmış olarak gitmiş. Onun hemen arkasından hasmı gelmiş. Bu defa da o başlamış atıp tutmaya, yok bana şöyle, yok böyle yaptı demeye. O da Hoja'ya sormuş:

– Haklı değil miyim?
Hoja:
– Vallahi çok haklısın, demiş.

Adam da sakinleşerek gitmiş. Tüm bunlara tanık olan Hoja'nın karısı bile bu işe şaşırmış kalmış.
– Senin kadılığında bir garip Glu Efendi. İkisine de sen haklısın dedin. Hiç öyle şey olur mu?

glu hoja hanımının yüzüne bakıp:
–Yaw hanım, demiş, sen de haklısın!

* * *
Zamanın ötesinde bir beyefendi. Kuantum Belirsiz İlkesiyle ilgili şu nüktesi gerçekten kendisinin ne kadar çok yönlü bir bey olduğununun kanıtı. Daha detaylı bilgi için; (bkz: glu delikler)(bkz: guantum fiziği)

Geri