Gibi (dizi)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yakın zamanda çıkmış en başarılı türk dizilerinden birisidir.yaşanan saçmalık ve absürtlükler olsa olsa bu kadar keyif verirdi bence.

ilkkan ve yılmaz ikilisi saatlerce kavga etse hiç sıkılmadan izlerim diye düşünüyorum. öyle güzel replikler barındırıyor ki, her bölüm sonrasında arkadaşlar ile aramızda sürekli birbirimize alıntı yapıyoruz.

daha öncesinde bu kadar çok bir eserden alıntı yapıldığını kolpaçino serisi zamanında görmüştüm, ki oradaki replikler de benzer şekilde absürttü...

Son düzenleme:
exxen gibi bir dandirik bir platformun en iyi işi olabilir, diğerlerini izlemesem de kararım budur.-diziler kategorisinde-
feyyaz'ın garip bir şeytan tüylü yanı var, ne yapsa izletir, ne yapsa sevdirir gibi. dizide de diyaloglar, uyum, o zorlamasız sıradanlık hepsi çok güzel.
''kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım.'' tabelası asıp alnımıza dolaşabiliriz. dile dolanıyor. <3

Kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?

20220216_213505.jpg

ohha psinozayla aynı şeyi düşünüp aynı anda yazmışız... utansın!

Öyle işte bi post atar, aklınızı alırım.. beni iyi tanıyın.. benim adım arif.

Kesin seks yapıyor bu pez**enk.. seks nabzı bu.

2. sezon 8. bölümde iyice emin oldum. ilkkan benim.
yalnız bu sefer "bayana" katılması uzun sürdü. ben kız ağzını açmadan onu onaylayacak cümleleri çoktan kafamda kurmuş oluyorum.

Demek ki kıymetli kadınlarla karşılaşmışsınız bu zamana kadar..

bir kadının haklı olması için herhangi bir fikri sağlam kaynaklara dayanarak entelektüel bir biçimde savunuyor olması gerekmez. hiçbir şey söylemeden "bence öyle değil" demesi benim onu onaylamam için yeterli

İlkkan sen bu sefer ne kadar geciktin Esra'ya katılmakta, normalde zart diye katılman lazım senin.. biz bir gün yolda yürüyorduk İlkkan döndü kadının birine bir katıldı, kadın yerlerde yuvarlandı..

Geri