Gibi (dizi)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
eylül ayında arkadaşlar vasıtasıyla cihangir'de bi mekana gitmiştik, mekanın sahibi bizimkilerin arkadaşıydı, beni de tanıştırdılar. bikaç saat oturduktan sonra bu arkadaşın ömer diye bi arkadaşı daha geldi, onunla da tanıştık. klasik kimsin, nesin, ne iş yapıyorsun muhabbetinden sonra öğrendim ki bunlardan biri bu dizinin senarist ekibindenmiş, diğeri de yönetmeniymiş. yönetmen olan arkadaş sonradan gelen. dizi üzerine biraz konuştuk ama o ana kadar sadece sağdan soldan duyduğum kadarıyla biliyorum. ayıp olmasın diye "bende exxen yok ama twitter'da 1-2 sahnesine denk geldim eğlenceli görünüyor" dedim, yönetmen olan arkadaş da "izleyin abi ya bizim kafalar işte, seversiniz" demişti. çocuk sarma tütün içiyordu aklımda o kalmış, bir de enerjisi falan iyiydi. başarılı olmalarına sevindim.

bu tanışma muhabbetini laf arasında bizimkilere anlattım, o dönem pek bilinmediği için kimse iplemedi kdfkjg al bak n'oldu şimdi, aldı yürüdü adamlar... artık selam versek imza mı istiyorsunuz derler...

Ben değerlendirmiyorum, siz isterseniz değerlendirin. sen değerlendir, sen de değerlendir. Sizden ricam benim neyi değerlendirip değerlendirmediğim konusunda da beni siz değerlendirmeyin. Ayrıca benm zevklerim sizin nezdinizde de makul bir zemine oturmak zorundada değil. jklsdf.p

Neyse ki izlemedim, artık üç beş sene sonra bakarım.
Her türlü paralı platformu ortak kullanan kişilerden şifre almış olsam da, kaçak sitelerden izlemek daha keyifli ya.
Psinoza beyin çok tavsiye ettiği ama hâlâ hiç bakmadığım bir dizi.
İleride bir şans veririm, biraz gündemden düşsün.

soldan sağa beş, meme emen çocuk diye başlarken ''remus'' demeyenler dışarı, diyenler devam edebilir... dört harfli.
bazen babam aşırı alakasız şeyler sorduğunda ersoy gibi telefondan hemen oraya yazıp şakkadanak cevabı yapıştırıyorum... tşkler ersoy.

soldan sağa beş, meme emen çocuk diye başlarken ''remus'' demeyenler dışarı, diyenler devam edebilir... dört harfli.
bazen babam aşırı alakasız şeyler sorduğunda ersoy gibi telefondan hemen oraya yazıp şakkadanak cevabı yapıştırıyorum... tşkler ersoy.
Dört harfli diyince ben Meli dedim yalan yok..

sen madem bu kadar aklıselim bir insansın o zaman şekeri bırak. şeker kullanan birisinin verdiği akla ben nasıl inanayım zaten.

çayına şeker atan birini görünce kullanayım bunu artık.

sen madem bu kadar aklıselim bir insansın o zaman şekeri bırak. şeker kullanan birisinin verdiği akla ben nasıl inanayım zaten.

çayına şeker atan birini görünce kullanayım bunu artık.
Normalde yazar burada hata yapmış.. aklıselim sahibi denmesi gerekiyor.. tek başına aklıselim sağduyu demek..

HER GÜN YENİ BİR BİLGİ..

-Hünkarın odasını 20'ye boyarım.
+Oda 20, tüm saray 75 desek?
-Aman bunu başka yerde söyleme kelleni alırlar.

20220221_072550.jpg

Erdem atletik diye ben niye kokoreççi açıyorum ilkkan

Ekli dosyalar

• 20220221_075053.jpg
    20220221_075053.jpg
    21.7 KB · Görüntüleme: 3
2. sezon 9. bölüm yılmaz ve ilkkan arasındaki şaşmaz terazinin ilkkan aleyhine dengesinin bozulduğu bir bölüm olmuş.

ben son bölümde de eğlendim. her saniye güldürecek diye bir şey yok. koca bölüm hiç güldürmese bile bazen bir cümle o bölümü kurtarıyor gözümde.
mesela geçen haftaki "resimdeki ünlü" bölümü genel olarak yine iyiydi ama yılmaz' ın "sence bu medeniyet sen insanlara rahat rahat şişko de diye mi böyle gelişti" cümlesinin altında çok şey yatıyor.

Geri