Gibi (dizi)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ben son bölümde de eğlendim. her saniye güldürecek diye bir şey yok. koca bölüm hiç güldürmese bile bazen bir cümle o bölümü kurtarıyor gözümde.
mesela geçen haftaki "resimdeki ünlü" bölümü genel olarak yine iyiydi ama yılmaz' ın "sence bu medeniyet sen insanlara rahat rahat şişko de diye mi böyle gelişti" cümlesinin altında çok şey yatıyor.

aksine güldürüye ya da humor'a dair bir beklenti değildi. tek mekan çekimi ile bir oda da geçmesi boğdu beni, kastım bunaydı. nitekim diyalog ve alt metinler gayet zevkli ilerliyor.

2. sezon finalinde öğrendik ki ; barbarların pipisi heykellerde büyük pipi olarak betimleniyor soylularınki küçük olarak...
işte bunlar hep genel kültür.
dizi genel kültür kazanımı açısından bize çok şey kazandırdı. mesela seks nabzının da 139 olduğunu öğrendik

fizigiyle, sesiyle, mimikleriyle kopkomik bir adam ya bu ersoy... muşluymuş bi de köfte, yeni ögrendim. efendim bunların serhad diyarında kürtce uzun hava(dengbeji) meşhurdur. bu ses nuansı , tonlaması filan da biraz genetik yani ondan...

20220312_081005.jpg

Son düzenleme:
biz gelinin arkadaşları olarak geline bir gelin başı ve düğünde sergilenmek üzere bir tekvando şov armağan ediyoruz

Bu gada adam exen abonesi olamayacaginiza göre korsancısınız.

yeni bölümler iyice birikti, bir günde tüketmenin vakti geldi. nereden izliyoruz bebekler?

Son düzenleme:
Dizinin 3. sezon itibariyle entelektüel içeriği arttırdığını görüyorum; yerinde bir karar olmuş. Recep İvedik tayfasını geri püskürtmesi güzel. Bu diziye sâdece komedi dizisi olarak bakmak hata olur. Dizi, komedinin çok daha ötesi bir boyuta doğru yol almakta.

öyle tabi... hayatı, insanları fazla ciddiye alan, yaptıkları işlerde detaycı olan kişiler durum komedilerine bakakalıyor. bu arkadaşlara yönelik bir mizah türü değil sadece.

İzlemedim. Herkesin yana yakıla beğendiği şeyler beni itiyor.

ard arda izleyemiyorum yılmaz çok bağırıyo bide her şeye muhalefet geriyo

Geri