benimde dediğim şu Tayip ne boksa bu adamlarda aynı bok ama birine karşı olmak için diğer düşmanın arkasından yürünüyor yani daha güzel anlatırdım da buraya uygun olmaz![]()
Ben seni anlıyorum canım kardeşim senin de beni anladığın gibi sıkıntı yok ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimde dediğim şu Tayip ne boksa bu adamlarda aynı bok ama birine karşı olmak için diğer düşmanın arkasından yürünüyor yani daha güzel anlatırdım da buraya uygun olmaz![]()
Ben seni anlıyorum canım kardeşim senin de beni anladığın gibi sıkıntı yok ..
Boş boş konuşmuşsun benim hayatımı nekadar biliyorsun da babamın bana baktığını söylüyor ev geçindir diyorsun 13 yakından bu yana ev bakıyorum ben birşey derken birine o insanı tanı sonra konuş emin ol senin omuzundaki yükün iki katılan var benim omuzumda bilmediğin şeylere yorum yapma.
Cumhurbaşkanının mezun olduğu söylenen üniversitenin “diploma arşivine” erişim “mahkeme kararıyla” yasaklanıyor. Siz hiç diploma arşivine “erişimin” mahkeme kararıyla yasaklandığı bir ülke duydunuz mu?
Zarar benim senin cebimden çıkıyor diyorsun eyvallah çıksın güzel kardeşim devlet senin benim paramız dediğin şeyle izmire köprü yaptı oradan geçiş ücreti 152 tl ? hani senin benim param ? neden ücretli ? bana onları savunma senin yaşın kadar okumuşluğum var abicim.
Bu arada sanırım ev geçindirmiyorsun ailen sana bakıyor ailen ile yaşıyorsun o yüzden hayat sana güzel keşke benimde senin gibi dertsiz hayatım olsa, 2. konumuza gelelim
bak abicim bu sizin tayyip amcanızın yabancılara sattığı firma ve bize şuan dağım bedeli diye zorla dayadıkları paralar, sanki özel taksi ile geliyor evime? senin kafan sadece ağaçta oysa herkes davasının peşinde.
![]()
Benim yazıma cevap yazma bir ev geçindir bi omuzlara yük al sonra bana tayyip amca tayyip amca de, o işler evde yatıp uyuyup sinemaya gitmekle olmuyor güzel abim.
ve dağıtım bedelleri tüm faturalarda geçerli neden mi tayyip amcan imf sıfırladık dediya ha işte o ara tüm devlet firmalarını satmakla meşguldu o imf sıfırladık dedi şuan bizim cebimizdeki parayı sıfırladı. #GeziDemekDirenişDemek
Boş boş konuşmuşsun benim hayatımı nekadar biliyorsun da babamın bana baktığını söylüyor ev geçindir diyorsun 13 yakından bu yana ev bakıyorum ben birşey derken birine o insanı tanı sonra konuş emin ol senin omuzundaki yükün iki katılan var benim omuzumda bilmediğin şeylere yorum yapma.
Geçmişini unutan geleceğini bilmez geçmişte yaşadıklarımı gözümün önüne getirdiğimde bu günüme şükrediyorum geçmişimi unutmadığım için nankörlük yapmıyorum yani sen beni buradaki bazı başı boşlardan sandın galiba müsait zamanda gel atlatayım sana ismail kimdir neden geçmişini unutmuyor neden bu gününe şükrediyor.
Akp düşmanlığı yapacam diye herşeye eleştirisine getirmek boş insanların işidir benim değil o yüzden tanımadığın kişiler hakkında yorum yaparken iyi düşün.
Paşa ikimizde İstanbulluyuz dilediğin zaman dilediğin yerde seve seve sorun yok.
Bu sebeplerin çoğu eften püften bana göre...
Benim unutmamak için sebebim şu...
Gezi olayları bana Erdoğanın bu ülkedeki gücünü açık ve net göstermiş oldu...
Bu ülkede iktidarı devirmeye çalışanlarında gücünü açık ve net görmüş olduk...
İlk iki gününe destek verdiğim...
Sonrasında Hükümet ile aynı kefeye koyduğum şey...
Bilgi - İnanç - Eylem
EkSen
Nalınada vuruyorsun
Mıhınada
Net bişi söyle
Ben seni anlamıyorum
Konumuz gezi olayları
17/25 aralık kumpasları değil