Gezi Parkı'nı Unutmamak İçin 21 Sebep

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1-Recep Tayyip Erdoğan bayrak sevdası derken Gezi'de Türk bayrağı satan emekçi halk plastik mermiye tutulduğu için

1jpg-728x728.jpg

2-Ağaçlara ve gencecik kardeşlerimize kıydıkları için...

2jpg-728x728.jpg

3-Sanatın direniş ile eş anlamlı olduğunu hatırlattığı için

cgb8tnfwaaevm2cjpg-728x728.jpg

4-Poma kullanan bir çArşı'yı ilk defa gördüğümüz için

cgb7govweam13cqjpg-728x728.jpg

5-Kadınların gücünü ve eşitliğini tekrar hatırlattığı için

cgb7dxwgaa782ljpg-728x728.jpg

6-Atik, çevik ve aktif bir gençliği tetiklediği için

cgb7yw2xiaq4s1yjpg-728x728.jpg

7-Bizi tekrardan bir araya getirdiği için

cgb6n9pvaae7wbgjpg-728x728.jpg

8-Sıkıntılarını içine atmaman gerektiğini öğrettiği için

cgce8klumaadql3jpg-728x728.jpg

9-Sokakları tekrar hatırlattığı için

cgceg8qw0aae3f8jpg-728x728.jpg

10-Ali İsmail,Berkin,Abdocan,Ahmet,Ethem,Hasan Ferit,Medeni ve Mehmet ve daha niceleri için

cgcdlnmuoaaxwnjpg-728x728.jpg

11-Yeni doğacak nesiller için

cgccjx1viaatjgljpg-728x728.jpg

12-Evinde oturup TV'ye hapsolmuşları kurtardığı için

b9gyhulcuaahtfbpng-728x728.jpg

13-Köprüleri aşmak için

bvetyk7imaacw5-jpg-728x728.jpg

14-Bizlere umut aşıladığı için

bo9ulfrccaexjfjpg-728x728.jpg

15-Korku duvarlarımızı yıktığı için

bo9uq1fimaarw6-jpg-728x728.jpg

16-Orantısız zekayı ve kendi dilini yarattığı için

bo6174tceaakdmmjpg-728x728.jpg

17-Yandaş medyaya ve iftiralara karşı nasıl tetikte olmamız gerektiğini öğrettiği için

cgcji00usaefnlojpg-728x728.jpg

18-Bize dayanışmayı öğrettiği için

cgcklubvaaap6gdjpg-728x728.jpg

19-Doğaya özümüze geri dönmemizi hatırlattığı için

cgcjhtaweaiwpp0jpg-728x728.jpg

20-Birbirini tanımayan bir sürü insanın güzel şeyler yapması gerektiğini öğreten park forumlarının kurulmasına yol açtığı için

19785601472292776322429995681599ojpg-728x728.jpg

1x1a.gif

21-Her şeye rağmen hayata gülmemiz gerektiğini gösterdiği için

gezi-parki-yildonumu-3jpg-728x728.jpg

Gezi'yi bir geçmiş gibi gösterenler, Gezi; Bursa'da işçi sınıfının direnişi, Arhavi'de bir nehre sahip çıkmaktır. Hiçbir şey bitmedi #Heryerdeyiz

-100TL alıp eylemi yapmak için
-Kamu mallarını yakmak için
-camilerde içki içmek için
-Yabancı ajanlara uşaklık yapmak için
-Türk bayramınızı kullanıp Türkiye Cumhuriyeti devletine zarar vermek için
-Ağacı Sebep gösterip yalovada kesilen Araçlara sessiz kalmak için
-Gezi parkında kurulan çadırlarda fuhuş yapmak için
-Bira şişeleriyle tc yazmak için
-Ambulansları yakmak için
-Dükkanları yağmalamak için
-Vatan hainliği için
Evet unutmamak için Sebep çok sayfalarca yazabilirim

Teşekkürler Özlem hatırlattığın için.

-100TL alıp eylemi yapmak için
-Kamu mallarını yakmak için
-camilerde içki içmek için
-Yabancı ajanlara uşaklık yapmak için
-Türk bayramınızı kullanıp Türkiye Cumhuriyeti devletine zarar vermek için
-Ağacı Sebep gösterip yalovada kesilen Araçlara sessiz kalmak için
-Gezi parkında kurulan çadırlarda fuhuş yapmak için
-Bira şişeleriyle tc yazmak için
-Ambulansları yakmak için
-Dükkanları yağmalamak için
-Vatan hainliği için
Evet unutmamak için Sebep çok sayfalarca yazabilirim

Bir akp zihniyeti daha. Toma yı unutma kardeş siz hakkınızı arayın herkese böyle dersiniz. Bira şişeleri ile TC yazmak için diyorsun lakin geçende osmanlı kutlamalarında bayrağın üzerinde yemek yiyorlar di lütfen yorumlarını kendine sakla.

Bir akp zihniyeti daha. Toma yı unutma kardeş siz hakkınızı arayın herkese böyle dersiniz. Bira şişeleri ile TC yazmak için diyorsun lakin geçende osmanlı kutlamalarında bayrağın üzerinde yemek yiyorlar di lütfen yorumlarını kendine sakla.

yorumlarım açık hepte öyle olacak işine gelmediyse okumazsın
chp liler bayrakların üzerinde oturuyordu onuda yazsaydın ya.
fransada gezi benzeri olay oldu polis aracı yakıldı cinayete teşebbüsten tutuklandı yapanlar bize ne oldu?
toma diyorsun vatanına ihanet edenin üzerinden geçeceksin o tomayla.
yalovayıda desene orada kesilen ağaçlara neden burada birtaneniz değinmedi yazmadı
sahte milliyetçiliklerle olmuyor bu işler gezide ülkeye verilen zarar senin benim cebimden çıkıyor
burada çok bilmiş edalarıyla yorum yapan bazı şahıslar gezide durum farklıydı orada yapılmak istenen farklıydı dedi itiraf ettiler yani darbeye teşebbüs ettiklerini söylediler yani bir nevi vatana ihanet şimdi senkalkmış toma ok o yok bu diyorsun vatanını seven insan vatanına zarar vermez.

Mısır karışınca sıra bize gelecek diye seslenenlerin bir çoğu Gezi Parkındaydı bilin bakalım biz nerde iç karışıklığa gidecek olduk:D

Mısırdan sonra sıra bize geldi evet bizde görevimizi yaptık düşman olduklarımıza da asker

Mesela düşünsene hakkını arıyorsun gidiyorsun komşunun arabasını yakıyorsun hakkını savunduğun insanların tezgahlarını yok ediyorsun aylarca tezgah açamıyor adam yani bazıları vardı Atatürkle öcalan posterini yan yana açtı bu kimin için savaştır

Şimdi onlarla bizi karıştırmayın ayrı tutulmalı denir eyvallah ama bunu finanse edenlerin bu kışkırtmaları yapanların zengin aileler olduğunu biliyoruz isimlere gerek yok ve en çok para kazandıkları zaman kaos olduğu zamandır peki bu zengin aileler Ecevit dönemindeki krizde bankaları hortumlayıp imf den alınan paraları Devletin kasasına girmeden ortadan yok edenlerdi Halkı bu derece zarara sokanların arkasından yürümek kimin için savaştır

Gezi parkı güzel başlamıştı hoşuma gitmişti sonra onları temsil ettiğini söyleyenler bu Ülkenin gelişmesindeki icraatlerini durdurun dedi bunlar nasıl ola ki haklıdır arkasında gezilir

Erbakanın bir sözü vardı onlara hizmet etmem deme anlamadan sizleri ordusuna asker ederler diye ne kadar doğruymuş ancak şunu söylerim ki ben öcalan şerefsiziyle yan yana Atatürkün posterini açanlardan daha kemalistimdir:D

Çünkü her şeye rağmen Taksim’de yaşlı, genci, sağcısı, solcusu, Beşiktaşlısı, Fenerlisi, Galatasaraylısı kol kolaydı, yürek yüreğe idi..

Çünkü Gezi'de birlikte ne kadar güzel olabileceğimizi de gördük

Çünkü Gezi umuttu...

Evet, Fransa'da cinayete teşebbüsten tutuklananlar vardı; Türkiye'de de katil olup tutuklanmayanlar.
Bir yorum daha yazmayacağım, iyi günler.

Sevişirim evlenmem
Hamile kalırım doğurma
zulüm 1453 diyen
Çapulcu gürûhu Nasıl unuturum
Unutan namerttir

Eylemlerin ilk iki günü sadece gitar çalıp oturan gençlerin üzerine biber gazlarını boşaltıp, çadırlarını yakıp bile bile ve isteye isteye fitneyi körükleten ve kalabalığın arasına mit kökenli eylemcilerini sokup mazlumu oynayan münafık bir zihniyetin iğrenç planıdır gezi eylemleri ..

Hiç utanmadan sıkılmadan kendilerine Müslüman diyenlerin " benim baş örtülü bacımı darp ettiler " diye milyonlarca insana yalan söyledikleri ve iftira attıkları iğrenç bir plandır gezi eylemleri ..

Ülke zarara uğruyor bu eylemciler yüzünden diye bas bas bağıranların milyon dolarları ceplerine indirdikleri bakanlarının çaldıklarının umursanmadığı bir zihniyetin tiyatrosudur gezi eylemleri ..

Suruçta benzeri durum olduğunda (polisime taş atan molotof atan p*cler) ohh yüzer yüzer ölsün diye feryad figan edenlerin altını çizerek belirtiyorum söylediğim gibi düşünen "boş karakterlerin" geziyi şanlı bir direniş olarak görmesi utanç verici.
Aman direnişin hertürlüsünü desteklerim diyenlere ise boynum kıldan ince.

yorumlarım açık hepte öyle olacak işine gelmediyse okumazsın
chp liler bayrakların üzerinde oturuyordu onuda yazsaydın ya.
fransada gezi benzeri olay oldu polis aracı yakıldı cinayete teşebbüsten tutuklandı yapanlar bize ne oldu?
toma diyorsun vatanına ihanet edenin üzerinden geçeceksin o tomayla.
yalovayıda desene orada kesilen ağaçlara neden burada birtaneniz değinmedi yazmadı
sahte milliyetçiliklerle olmuyor bu işler gezide ülkeye verilen zarar senin benim cebimden çıkıyor
burada çok bilmiş edalarıyla yorum yapan bazı şahıslar gezide durum farklıydı orada yapılmak istenen farklıydı dedi itiraf ettiler yani darbeye teşebbüs ettiklerini söylediler yani bir nevi vatana ihanet şimdi senkalkmış toma ok o yok bu diyorsun vatanını seven insan vatanına zarar vermez.

Cumhurbaşkanının mezun olduğu söylenen üniversitenin “diploma arşivine” erişim “mahkeme kararıyla” yasaklanıyor. Siz hiç diploma arşivine “erişimin” mahkeme kararıyla yasaklandığı bir ülke duydunuz mu?

Zarar benim senin cebimden çıkıyor diyorsun eyvallah çıksın güzel kardeşim devlet senin benim paramız dediğin şeyle izmire köprü yaptı oradan geçiş ücreti 152 tl ? hani senin benim param ? neden ücretli ? bana onları savunma senin yaşın kadar okumuşluğum var abicim.

Bu arada sanırım ev geçindirmiyorsun ailen sana bakıyor ailen ile yaşıyorsun o yüzden hayat sana güzel keşke benimde senin gibi dertsiz hayatım olsa, 2. konumuza gelelim

bak abicim bu sizin tayyip amcanızın yabancılara sattığı firma ve bize şuan dağım bedeli diye zorla dayadıkları paralar, sanki özel taksi ile geliyor evime? senin kafan sadece ağaçta oysa herkes davasının peşinde.

Adsize6879.png

Benim yazıma cevap yazma bir ev geçindir bi omuzlara yük al sonra bana tayyip amca tayyip amca de, o işler evde yatıp uyuyup sinemaya gitmekle olmuyor güzel abim.

ve dağıtım bedelleri tüm faturalarda geçerli neden mi tayyip amcan imf sıfırladık dediya ha işte o ara tüm devlet firmalarını satmakla meşguldu o imf sıfırladık dedi şuan bizim cebimizdeki parayı sıfırladı. #GeziDemekDirenişDemek

Eylemlerin ilk iki günü sadece gitar çalıp oturan gençlerin üzerine biber gazlarını boşaltıp, çadırlarını yakıp bile bile ve isteye isteye fitneyi körükleten ve kalabalığın arasına mit kökenli eylemcilerini sokup mazlumu oynayan münafık bir zihniyetin iğrenç planıdır gezi eylemleri ..

Hiç utanmadan sıkılmadan kendilerine Müslüman diyenlerin " benim baş örtülü bacımı darp ettiler " diye milyonlarca insana yalan söyledikleri ve iftira attıkları iğrenç bir plandır gezi eylemleri ..

Ülke zarara uğruyor bu eylemciler yüzünden diye bas bas bağıranların milyon dolarları ceplerine indirdikleri bakanlarının çaldıklarının umursanmadığı bir zihniyetin tiyatrosudur gezi eylemleri ..

ayrıyeten not olarak söyleyim Geziyi destekleyen Koç gibi doğan gibi gurupların desteği olarak ilerlemiştir ki o adamların kaostan beslenip zengin olduklarını cümle alem bilir düşmanımın düşmanı dostumdur ayakları da yanlış abi burada fazlasıyla görüyorum bu kafayı ama bazıları adaletli olsa Tayyibin verdiği zararı Geziyi destekleyen kan emicilerinde yaptığını söyleyebilmeli ben bir tanesini görmedim burada

TAyyib anasını ağlattı memleketin peki geziyi destekleyenler kan emicilere neden kimse bir şey demiyor işine gelindiği için mi ?

ayrıyeten not olarak söyleyim Geziyi destekleyen Koç gibi doğan gibi gurupların desteği olarak ilerlemiştir ki o adamların kaostan beslenip zengin olduklarını cümle alem bilir düşmanımın düşmanı dostumdur ayakları da yanlış abi burada fazlasıyla görüyorum bu kafayı ama bazıları adaletli olsa Tayyibin verdiği zararı Geziyi destekleyen kan emicilerinde yaptığını söyleyebilmeli ben bir tanesini görmedim burada

TAyyib anasını ağlattı memleketin peki geziyi destekleyenler kan emicilere neden kimse bir şey demiyor işine gelindiği için mi ?

Eğer Koç olsun Doğan olsun yasa dışı eylemlere karışmışlarsa yasa da yargı da yürütme de elinde olan Tayyip ve avaneleri neden onların ipini çekmiyor bu kısmını da bir düşün kardeşim ..

Eğer Koç olsun Doğan olsun yasa dışı eylemlere karışmışlarsa yasa da yargı da yürütme de elinde olan Tayyip ve avaneleri neden onların ipini çekmiyor bu kısmını da bir düşün kardeşim ..

Abi ne hükümetler yıktık diyen adamları pat diye alabilir mi sence bu insanlar zaten doğanın medyasını okuyup dinliyor eee sonra :D

Abi ne hükümetler yıktık diyen adamları pat diye alabilir mi sence bu insanlar zaten doğanın medyasını okuyup dinliyor eee sonra :D

Tape tape kanıtların, kutu kutu paraların DELİL SAYILMADIĞI YERDE KOÇ DA DOĞAN 'DA BENİM İÇİN MELEK KADAR TEMİZDİRLER ..

Tape tape kanıtların, kutu kutu paraların DELİL SAYILMADIĞI YERDE KOÇ DA DOĞAN 'DA BENİM İÇİN MELEK KADAR TEMİZDİRLER ..

benimde dediğim şu Tayip ne boksa bu adamlarda aynı bok ama birine karşı olmak için diğer düşmanın arkasından yürünüyor yani daha güzel anlatırdım da buraya uygun olmaz:D

Geri