Gezi Parkı'nı Unutmamak İçin 21 Sebep

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

benimde dediğim şu Tayip ne boksa bu adamlarda aynı bok ama birine karşı olmak için diğer düşmanın arkasından yürünüyor yani daha güzel anlatırdım da buraya uygun olmaz:D

Ben seni anlıyorum canım kardeşim senin de beni anladığın gibi sıkıntı yok ..

Bu sebeplerin çoğu eften püften bana göre...

Benim unutmamak için sebebim şu...
Gezi olayları bana Erdoğanın bu ülkedeki gücünü açık ve net göstermiş oldu...
Bu ülkede iktidarı devirmeye çalışanlarında gücünü açık ve net görmüş olduk...

İlk iki gününe destek verdiğim...
Sonrasında Hükümet ile aynı kefeye koyduğum şey...

Bilgi - İnanç - Eylem

Cumhurbaşkanının mezun olduğu söylenen üniversitenin “diploma arşivine” erişim “mahkeme kararıyla” yasaklanıyor. Siz hiç diploma arşivine “erişimin” mahkeme kararıyla yasaklandığı bir ülke duydunuz mu?

Zarar benim senin cebimden çıkıyor diyorsun eyvallah çıksın güzel kardeşim devlet senin benim paramız dediğin şeyle izmire köprü yaptı oradan geçiş ücreti 152 tl ? hani senin benim param ? neden ücretli ? bana onları savunma senin yaşın kadar okumuşluğum var abicim.

Bu arada sanırım ev geçindirmiyorsun ailen sana bakıyor ailen ile yaşıyorsun o yüzden hayat sana güzel keşke benimde senin gibi dertsiz hayatım olsa, 2. konumuza gelelim

bak abicim bu sizin tayyip amcanızın yabancılara sattığı firma ve bize şuan dağım bedeli diye zorla dayadıkları paralar, sanki özel taksi ile geliyor evime? senin kafan sadece ağaçta oysa herkes davasının peşinde.

Adsize6879.png

Benim yazıma cevap yazma bir ev geçindir bi omuzlara yük al sonra bana tayyip amca tayyip amca de, o işler evde yatıp uyuyup sinemaya gitmekle olmuyor güzel abim.

ve dağıtım bedelleri tüm faturalarda geçerli neden mi tayyip amcan imf sıfırladık dediya ha işte o ara tüm devlet firmalarını satmakla meşguldu o imf sıfırladık dedi şuan bizim cebimizdeki parayı sıfırladı. #GeziDemekDirenişDemek
Boş boş konuşmuşsun benim hayatımı nekadar biliyorsun da babamın bana baktığını söylüyor ev geçindir diyorsun 13 yakından bu yana ev bakıyorum ben birşey derken birine o insanı tanı sonra konuş emin ol senin omuzundaki yükün iki katılan var benim omuzumda bilmediğin şeylere yorum yapma.
Geçmişini unutan geleceğini bilmez geçmişte yaşadıklarımı gözümün önüne getirdiğimde bu günüme şükrediyorum geçmişimi unutmadığım için nankörlük yapmıyorum yani sen beni buradaki bazı başı boşlardan sandın galiba müsait zamanda gel atlatayım sana ismail kimdir neden geçmişini unutmuyor neden bu gününe şükrediyor.
Akp düşmanlığı yapacam diye herşeye eleştirisine getirmek boş insanların işidir benim değil o yüzden tanımadığın kişiler hakkında yorum yaparken iyi düşün.

Boş boş konuşmuşsun benim hayatımı nekadar biliyorsun da babamın bana baktığını söylüyor ev geçindir diyorsun 13 yakından bu yana ev bakıyorum ben birşey derken birine o insanı tanı sonra konuş emin ol senin omuzundaki yükün iki katılan var benim omuzumda bilmediğin şeylere yorum yapma.
Geçmişini unutan geleceğini bilmez geçmişte yaşadıklarımı gözümün önüne getirdiğimde bu günüme şükrediyorum geçmişimi unutmadığım için nankörlük yapmıyorum yani sen beni buradaki bazı başı boşlardan sandın galiba müsait zamanda gel atlatayım sana ismail kimdir neden geçmişini unutmuyor neden bu gününe şükrediyor.
Akp düşmanlığı yapacam diye herşeye eleştirisine getirmek boş insanların işidir benim değil o yüzden tanımadığın kişiler hakkında yorum yaparken iyi düşün.

Paşa ikimizde İstanbulluyuz dilediğin zaman dilediğin yerde seve seve sorun yok.

Paşa ikimizde İstanbulluyuz dilediğin zaman dilediğin yerde seve seve sorun yok.

Sıkıntı yok yok ben sana ismail atlatayım derken tanıman amaçlı dedim ama sen farklı bir düşüncedeysen odada sıkıntı yok buluşuruz

Bu sebeplerin çoğu eften püften bana göre...

Benim unutmamak için sebebim şu...
Gezi olayları bana Erdoğanın bu ülkedeki gücünü açık ve net göstermiş oldu...
Bu ülkede iktidarı devirmeye çalışanlarında gücünü açık ve net görmüş olduk...

İlk iki gününe destek verdiğim...
Sonrasında Hükümet ile aynı kefeye koyduğum şey...

Bilgi - İnanç - Eylem

yoruma hayran kaldım herkes böyle tarafsız ortadan bakabilse olaya keşke

EkSen
Nalınada vuruyorsun
Mıhınada
Net bişi söyle
Ben seni anlamıyorum
Konumuz gezi olayları
17/25 aralık kumpasları değil

Gezi Parkı eylemlerini desteklemiyorum ve ağaçlar için yapıldığını düşünen kalmamıştır diye tahmin ediyorum. Ağaçlar sadece bir aracı olmuştur. Tek problem ağaç olsaydı, o kadar esnafın zarara uğraması, ürünlerinin yağmalanması gibi bu eylemin önüne geçen şeyler olmazdı veya CHP'li belediyelerin Yalova'da kestiği ağaçlara da tepki gösterirlerdi. Şimdi gidin Taksim'de herhangi bir esnafa sorun, nasıl bela okuyorlar kendiniz şahit olun.

Size kendi şahit olduğum bir olayı anlatmak istiyorum.
Ben o zamanlar Turkcell mağazalarında yönetici olarak çalışıyordum. İstiklal Caddesi'ndeki şubeden, Sirkeci'deki şubeye geçmemden 2-3 sonra eylemler başladı. İstiklal Caddesi'nde bulunan mağazamızın tamamen parçalandığı ve içerisinde bulunan ürünlerinse yağmalandığını öğrendik.

1-2 gün sonra Sirkeci şubesine elinde telsizle gelen 40 yaşlarındaki bir teyze işlem yaptırmak istediğini söyledi ve işlemleri yapılmaya başladı. Sonra telsizden bir şey dinledi ve işlemlerin yarıda kalmasını istedi. Ben meraktan "Önemli bir şey yok değil mi?" diye sorduğumda bana "Gezi eylemine çağırıyorlar." dedi. "Neden?" diye sorduğumda "Bilmiyorum, çağırıyorlar, gidiyoruz işte." dedi.

Bakın bu olaya kendim şahit olmasaydım, bu kadar kesin bir çizgiyle desteklemediğimi söylemez, anlamaya çalışırdım.

O telsizleri kim verdi? Eyleme katılması için paraları kim verdi?
Park içinde sessiz bir eylemden ibaret olsaydı bunlar yaşanmazdı. Konuyu da Müslümanlık konusuna getirip durmayın, ağzınıza almayın. Zira yapılanlar ortada.

Ben kesinlikle desteklemiyorum. Gezi Eylemleri adı altında yapılan o kırmalar dökmeler, şimdi PKK sempatizanlarına yapılsaydı, ülke vatandaşlarının sert yüzünü de görmüş olurlardı.

He öte yandan, Gezi'ye karşı çıkanları AKP'li, Gezi'cileri CHP'li diye ayrıştırmayın lütfen. Zira alakası yok.

EkSen
Nalınada vuruyorsun
Mıhınada
Net bişi söyle
Ben seni anlamıyorum
Konumuz gezi olayları
17/25 aralık kumpasları değil

E normaldir zira karşımızda nalına da mıhına da rol kesen bir anlayış var ..
Gezi olaylarının ilk üç günü senin benim mahallemde gitar çalıp kız tavlayan çocukların kendi aralarında masumane ve zararsız bir eylem vardı ortada ..
Ta ki zabıta çadırları yakıp, polis orantısız güç kullanana değin ..
Qasem'in de belirttiği gibi Gezi'yi hem hükümet hem de muhalefet dibine kadar kullandı .. Olan arada kalan gariban halka oldu her zamanki gibi ..
Gezinin ilk günlerini sonuna kadar destekliyorum ama provake edildikten sonraki halini değil ..
Bir de bu kadar rahatsız olmayın yahu 17-25 Aralık mevzularından :) montaj deyin geçin nasılsa hep yapıyorsunuz ..

Geri