Herkese Bela okumuyorum Farkındaysan Aşalık insanlara Bela okuyorum dedim. Ve yukarıdada belirttim Ne amaçla oraya gittiklerinden habersizler. Ve sonrası ; Çok gereksiz şeyler , Bazı kişilikler gereksiz şeylere bayılıyorlar. Ve benim ANlamadığım Madem Bukadar saf ve temizsin Olaydna haberin yok ne amaçla o toğluluğa katıldığını bilmiyorsun Nedne hala ordasın ? Zevk mi alıyorsun ? Bu insanalr bundna zevkmi alıyor ? Saçmalık abidesi bşka birşey değil. Neyse boşver. Üniversite olaylarındna bahsettin darbe felan dedin. Üniversitede bir hocam Bir partinin Fesfena tutkunu. Derse gelmiş ders anlatacağına bizlerin beynini o tarz şeylerle doldurmaya yelteniyor. Tüm sınıf ağzını açmaya korkarken Dersinden geçirmez beni diye Ben Artık okadar sıkıldım ki o an o dersten Kalktım ayağa Ksuura bakmayın Bölüyorum , Sizi Dinlemek zorunda değilim Kişilerin düşüncelerini siz belirleyemezsiniz Buna Siz Karar veremezsiniz beni bu söylediklerinize Çekemezsiniz. Ben Yönetimde Hiçkimseyi Yeterli bulmadığım için Adımı Soyadımı Yazdım Üstüne evet Mühürünü Basıp Sandığa Attım dedim. Hoca Şok oldu sen nasıl çıkarda böyle birşey söylersin diye. Ha bu sebepten ötürümü beni dersinden geçirmeyecek Daha öteye git be Sen kimsinki beni geçirmeyeceksin benim beynimi okumaya kalkmışsın. Herşeye susulmaz Gerektiği yerde tepkini Koyacaksın benliğini Göstereceksin Saygınlıklarını Ezdirmeyeceksin. Ben bunları kimseye ezdirmem kimse kusura bakmasın .
Sürü psikolojisi işte.