Gezi Parkı Taksim görüntüleri - gezi parkı taksim eylemi

Konu sahibi son olarak 3076 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Herkese Bela okumuyorum Farkındaysan Aşalık insanlara Bela okuyorum dedim. Ve yukarıdada belirttim Ne amaçla oraya gittiklerinden habersizler. Ve sonrası ; Çok gereksiz şeyler , Bazı kişilikler gereksiz şeylere bayılıyorlar. Ve benim ANlamadığım Madem Bukadar saf ve temizsin Olaydna haberin yok ne amaçla o toğluluğa katıldığını bilmiyorsun Nedne hala ordasın ? Zevk mi alıyorsun ? Bu insanalr bundna zevkmi alıyor ? Saçmalık abidesi bşka birşey değil. Neyse boşver. Üniversite olaylarındna bahsettin darbe felan dedin. Üniversitede bir hocam Bir partinin Fesfena tutkunu. Derse gelmiş ders anlatacağına bizlerin beynini o tarz şeylerle doldurmaya yelteniyor. Tüm sınıf ağzını açmaya korkarken Dersinden geçirmez beni diye Ben Artık okadar sıkıldım ki o an o dersten Kalktım ayağa Ksuura bakmayın Bölüyorum , Sizi Dinlemek zorunda değilim Kişilerin düşüncelerini siz belirleyemezsiniz Buna Siz Karar veremezsiniz beni bu söylediklerinize Çekemezsiniz. Ben Yönetimde Hiçkimseyi Yeterli bulmadığım için Adımı Soyadımı Yazdım Üstüne evet Mühürünü Basıp Sandığa Attım dedim. Hoca Şok oldu sen nasıl çıkarda böyle birşey söylersin diye. Ha bu sebepten ötürümü beni dersinden geçirmeyecek Daha öteye git be Sen kimsinki beni geçirmeyeceksin benim beynimi okumaya kalkmışsın. Herşeye susulmaz Gerektiği yerde tepkini Koyacaksın benliğini Göstereceksin Saygınlıklarını Ezdirmeyeceksin. Ben bunları kimseye ezdirmem kimse kusura bakmasın .

Sürü psikolojisi işte.:)

Vallahide yazık billahide yazık. Bugün dışarı çıktığımda gördüğüm manzara neydi?
Bir avuç asalak daha ne için eylem yaptıklarını bilmeden isyan çıkartıyordu.
sorulduğunda daha cevabını vermekten aciz insanlar var.
Kaldırımda yatan Polisler. duvarlara yazılan sözde fidan eylemi altında yazılan "DEVRİM" "DEFOL TAYYİP" "KATİL POLİS"
bunların hangisi fidanla alakalı bana kimse izah edemez.
Bütün esnaf kepenk indrmiş nerdeyse yere düşsen yardım etmeye korkuyor insan.
İnsan önce kendinden utanır be.
Ağaçlandırmaya tepki adı altında Türk milletini galeyana getirip huzur bozmaya çalışan provakötörlerin Allah belasını versin !

2007 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla startı verilen Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği kapsamında, Türkiye genelinde 1 milyon 148 bin hektar alana toplam 395 milyon adet fidan dikildi.

YILLARA GÖRE AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

2009

ÇALIŞMA YAPILAN HEKTAR :501.279
DİKİLEN FİDAN :163.405.858
EKİLEN TOHUM :4.178.070
EKİMLE ELDE EDİLEN FİDAN :97.321.016
TOPLAM FİDAN ADEDİ :260.726.874

2010

ÇALIŞMA YAPILAN HEKTAR : 483.488
DİKİLEN FİDAN : 170.477.365
EKİLEN TOHUM : 1.462.045
EKİMLE ELDE EDİLEN FİDAN : 82.496.366
TOPLAM FİDAN ADEDİ : 252.973.731

2011

ÇALIŞMA YAPILAN HEKTAR : 163.934
DİKİLEN FİDAN : 60.670.024
EKİLEN TOHUM : 86.461
EKİMLE ELDE EDİLEN FİDAN : 4.194.451
TOPLAM FİDAN ADEDİ : 64.864.475

TOPLAM

ÇALIŞMA YAPILAN HEKTAR :1.148.701
DİKİLEN FİDAN :394.553.247
EKİLEN TOHUM :5.726.576
EKİMLE ELDE EDİLEN FİDAN :184.011.833
TOPLAM FİDAN ADEDİ :578.565.084

ve bugun gordum benım evın onune beledıye 10 agac dıkmıs ve beledıye coplugu nıtelıgınde olan bır tepe vardı orayı once temızledıler onuda bugun gordum 50ye yakın cam agacı dıkmısler zaten mevcut agacları vardı muhtemelen on sene sonra bıldıgın orman olucak orası.
mesele bırkac agac meselesını astı asmasına bırsey demıyor kımse demokratık haktır tabı ses cıkartmak lazım bende bunun arkasından her daım desteklerımde mucadelede ederim.ama burada ıs kamu malına masum ınsanın rızkına zarar vermek olunca ısler degısıyor.

aynen öyle. Gelecek için herkez fikrini savunur fakat bu düpedüz savaşa hazırlık. Takmışlar atkıları yüzleri göstermeden yok bank sökmeler, yok araç yakmalar. Öylelerini sopadan öldürsen yeridir.. İbret için asıcaksın

ŞAİRİN DEDİĞİ GİBİ :
Taşları bağlamışlar köpekler serbest.
Eşkiya düze inmiş yiğitler DERDEST
İmama bozulupta bozmayız abdest.
Gün gelir bu hesap görülür elbet.
O kadar kolay değil vatanı bölmek
Gün gelir uğruna ölünür elbet.

295498_604179266272979_539608749_n.jpg

Bu olaylarda sadece masum insanlar değil polislerimizde zarar gördü.Suclularsa bu eylemi fırsat bilen fırsatcılar.

Beşiktaş savaşı !!! Akaretler direnişi yıkıldı, polis, yıldız,barbaros,fulya,çarşı her yerden semte girdi... İnsan avı başladı sivil polisler, sokaklarda elde soparlarla evlere baskın yapıyorlar. Gerçek mermi kullanıldı, Camiye tıbbi merkez açıldı camiye gaz bombası attılar. Beşiktaşı polis aldı. Halk stad tarafından dolmabahçeyi ele geçirdi ve polis barikatını yıktı beşiktaşa doğru gidiyor. Polislere anadolu yakasından gemilerle takviye geliyor. Polis panzerleri önde arkada dozerler kovalamaca oluyor. Beşiktaşı geri almak için halk beşiktaşa hareket ediyor. 3 kamyon moloz taşınıyor. Resimleri paylaşıyorum... Evlere gaz bombası atılmaya başlandı... Resimler geliyor... Halk taksime çekilmeye başladı, ara sokaklar girmeyin uyarıları yapılıyor. Taksimde direniş hazırlanıyor... Diğer taraftan halk dolmabahçeden beşiktaşa girdi !!! Dozerlerle Beşiktaşa girildi, polis babarostan aşağı toplanarak iniyor.

İşte gerçek mermi çekirdikleri !!

nr9sr.jpg

Halkın ele geçirdiği Dozerle beşiktaşa girip polisleri kovalaması !! Beşiktaşı geri almak için tekrar direniş başladı

nr9sy.jpg

Camide kurulan ilk yardım....

nr9tj.jpg

Camiye atılan gaz bombası !!1

nr9tv.jpg

Beşiktaşta insan öldürme görüntüleri mevcuttur... Polisin vahşeti ortada her şeyi anlatmaya yetiyor. !!! Yazık oldu o kadar insana video burda buyrun Yer Beşiktaş Dolmabahçe direniş barikatı

[YOUTUBE]GdeJX0qYmnc[/YOUTUBE]

Halk beşiktaş sokaklarında polise direnmeye devam ediyor. Dolmabahçeyi ele geçiren halk beşiktaş içlerine doğru girdi... Polise Anadolu yakasından takviye geldi. Ortaköy - Kabataş arası polisin kontrolünde, Taksime çıkış yolları tutuldu, taksime polis müdahale etmek için hazırlık yapıyor fotoğraflar geliyor... Camilere polis müdahalesi başladı yaralıları camiden gözaltına alıyorlar... Yalan numaralar verip yaralı insanlar polisler topluyor.

ŞAİRİN DEDİĞİ GİBİ :
Taşları bağlamışlar köpekler serbest.
Eşkiya düze inmiş yiğitler DERDEST
İmama bozulupta bozmayız abdest.
Gün gelir bu hesap görülür elbet.
O kadar kolay değil vatanı bölmek
Gün gelir uğruna ölünür elbet.

295498_604179266272979_539608749_n.jpg

Bu olaylarda sadece masum insanlar değil polislerimizde zarar gördü.Suclularsa bu eylemi fırsat bilen fırsatcılar.

Bu polisler yaralı değil :) Uyuyorlar dinleniyorlar, yalan haberlere inanmayın milliyette mynet de hep var bu haber, araştırın az ya

Üniversite içine gaz bombası atıldı yaralıları tedavi etmek için, insanlar boğuldu... Sivil polisler başbakanlık konutuna doğru saldırın diye halkı galyana getiriyor. Gitmeyin diye çağrılar yapılıyor. Provakatör polislere izin vermeyin anonsları yapılıyor.

Akaretler polis çekildi, Polis inönüye kadar püskürtüldü... Polis beşiktaşı aldı fakat, duramadı geri çekildi...

Şuan halk pislikleri temizliyor. Taşkınlık diyorsunuz ya cahiller, polis olmadan taşkınlık yok :) Şuan her şey güzel insanlar temizliyorlar yerleri...

Polisi Pomalar geri püskürttü ( Polis Olayına Müdahale Aracı ) Dozerlerle ...

Şuan ortalık sakin... Çevreye zarar veren yok halk sokakta çöpleri topluyor... Yarın direnişe devam...

Sallandırmakmış sizi sallandırcan sizi !! Gel bir tarafın kesiyorsa sallandırda göreyim sülalen gelse tükürüğümle boğarım senin sülaleni...

Beşiktaşta olmayanlar, yandaş meydanın dedikleriyle ağızlarını çalkalıyorlar bugün çevreye zarar veren yoktu çevreye zarar veren polislerdi sivil polislerdi kare gömlekl, kumaş pantalonlu ne kadar uyuyorusunuz ayran içmeye devam edin.

İşte POMA lar polisi böyle püskürttü.... Polis geri çekildi

[YOUTUBE]S4dxVILiJrw[/YOUTUBE]

Polisler tekrar toplanıyor, bu sefer daha fazla desktek alarak, ve evlere sığınanlara evlerin içine gaz bombası atıyorlar... Kaçarken

nrbmf.jpg

İzmirden verilen Tweet işte, AKP köpekleri satırı sopayı kapında, sizi bir güzel dövsünler hadi yiyorsa polisi arkanıza almadan çıkın... İstanbuldada çıksalar ya, dayak yerler yemez tabi ama beşiktaşa giremezler...

Ayran içen cahiller, chp avına çıkıyoruz diyorlar, salaklar bugünkü olaylarda hiç bir siyasi parti bayrağı açılmadı halk akp binalarını yakınca bu ayran kafalılarda, chp yaptı sanıyor Cahiller...

nrbn5.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri