Gerçek Atatürkçülük ve Atatürkçülükten geçinenler...

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
O zamaaaaa tüm vatan hainlerine rağmen ver marşı veeeeer!
Haydi aslanların hep birlikte:

İzmir’in dağlarında çiçekler açar
Altın güneş orda sırmalar saçar
Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
Adın yazılacak mücevher taşa

İzmir’in dağlarında oturdum kaldım
Şehit olanları deftere yazdım
Öksüz yavruları bağrıma bastım
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
Adın yazılacak mücevher taşa

Hahahha

araplayın giyisisine özenip de öyle giyinenler gardrop müslüman mı oluyor o halde ? osman'lıyı yıkan bağnaz ve radikal islamcılık iken o günah, bu haram derip, bilime, gelişime kapalı iken hal böyle olunca, her alanda geri kalıp yıkıma davetiye çıkarmış olması ap açık ortada iken birileri gelip bize atatürk'çülük mü öğretecek ?

Son düzenleme:
Bu kadar basit ha?

Doğru söylüyor şuheda
Yanlış Atatürkçüler olmasaydı bu memlekette
Bu kadar Atatürk karşıtı insan olmayacaktı belkide

Atatürk düşmanlığını Atatürkçülere bağlamak RTE yalakalarının vazgeçemedikleri bir söylemdir. Atatürk'ün kurtuluş mücadelesinden beri hep Atatürk karşıtları var olmuştur maalesef... Yıllarca cemaatler "Atatürk din düşmanıdır" algısı oluşturmak için çabaladılar. Bu kalifeliğin kaldırılmasında da vardı, kılık kıyafette de vardı, harf inkılabında da vardı. Atatürk'ün vefatından sonra da devam etti.

Şüheda'nın açtığı başlığa da katılıyorum ayrıca... Her ne kadar iyi niyetli açtığına inanmasam da...

"Atatürkçü'yüm" demekle Atatürkçü olunmaz. "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." sözü çok anlamlıdır. Eğer Atatürkçü bir memur isek, görevimizi hakkı ile yapmalıyız, kaytarmak için mazeret aramamalıyız. Eğer öğrenci isek, derslerimize düzenli çalışmalıyız. Sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.

Bir öğrencim var. Babası yaşadığımın ilçenin CHP'den belediye encümeni... Öğrenci 10 Kasım'da Anıtkabir'e gitti. Öğrencinin Atatürk sevgisinden hiç şüphem yok. Seviyor. Seviyor olması bence Atatürkçü olması için yeterli değil. Okula geliyor, ne defter ne kalem var. "Neden getirmedin." dediğimde "Hocam eğitim sistemimiz kötü." şeklinde bir cevap verdi. Önce sen görevini hakkıyla yapacaksın, sonra sistemi eleştireceksin. Atatürkçülük'ten geçinmeyeceksin.

Bu AKP’lilerin Ataturk’le derdi nedir anlamis degilim. Bugun Erdogan’in oturacak bir koltugu varsa Ataturk sayesindedir. Hak boyleyken bu neyin yaygarasi?

Sunuda soylemeden gecemeyecegim ; nasil ki Allah, peygamber diye diye senelerdir cebini dolduran bir kitle varsa, Atam sen kalk ben yatamcilarda var bu memlekette. Bunuda kimse inkar etmeye kalkmasin.

Sadece AKP liler mi Atatürk düsmani?

O vidyoyu niye godun aciklaman lazim feveran.

Bu AKP’lilerin Ataturk’le derdi nedir anlamis degilim. Bugun Erdogan’in oturacak bir koltugu varsa Ataturk sayesindedir. Hak boyleyken bu neyin yaygarasi?

Sunuda soylemeden gecemeyecegim ; nasil ki Allah, peygamber diye diye senelerdir cebini dolduran bir kitle varsa, Atam sen kalk ben yatamcilarda var bu memlekette. Bunuda kimse inkar etmeye kalkmasin.

X
Burada Atatürk eleştirisi yok
Atatürkçülerin yanlışları konuşuluyor,

Tabi konuşamıyoruz,
Niye çünkü Atatürkçü kimliğe sahip

Sag olun.
Allah razi olsun.

En tehlikeli insan tipi az anlayan, çok inanandır. Tanımadığınız kişiler hakkında yanlış yorumlar yapıp bir de onlara inanmayın. Lütfen konuya odaklanalım şahıslara değil.

Atatürk ile tayyipi karsilastiranlara ayar oluyorum ve yılmaz özdil gibi Atamın sırtından geçinenleri de sevmiyorum. Ilahlastirmak başka fikirlerini,devrimlerini sevmek çok başka. Iki taraf icin tezat kör fikirli olmamak lazım.

Geri