climax
Elmas Üye
O vidyoyu niye godun aciklaman lazim feveran.
Lafın tamamı kime söylenir derler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O vidyoyu niye godun aciklaman lazim feveran.
![]()
Tam konuya uygun bir söz. Okuyup bir şeyler öğrenirler umarım.
üzülerek söylüyorum ki bu maalesef doğru bir bilgi değil))
haa doğru olmaması çok da önemli değil. zira zaten atatürk osmanlı'yı yıkan zihniyetin ya da halkı cahil bırakan zihniyetin farkında olduğu için beli ağzından böyle sözler çıkmamıştır; ama yaptığı devrimler o niyetle yapılmıştır.
edittin: kaynak eklemeyi unuttum :/
bkz: https://teyit.org/ataturkun-soyledigi-iddia-edilen-sozler-nasil-dogrulanir/
Bölücü twit atar yobas beğenir biri de ben ahlaksız mıyım diye ağlar ne güzel ortam
Dükkanın önünü kapama memet
Cumhuriyetin ilanından beri saçma iki karşıtlık: ya atatürk ya din. , bir kemalistin gövdesinde ahlak sırıtmaktadır.
Atatürkçü takılıyorsun ama bir dönem tarikat yurtlarında kaldığından bahsettin mi forumdaki arkadaşlara
Şuana kadar eleştirilerimin hiçbiri Atatürk'ün şahsiyetine dönük olmadı. Cümlelerimi sağa-sola çekmeye çalışanlara cevap verip prim yaptırmak niyetinde değilim. Çünkü meseleyi tartışirken bile irin gibi akan nefretin Atatürk sevgisinden değil, tamamen kuyruk acısından olduğu malum.
Atatürk bu konuda dahil açık açık istismar edilmekte ve bu kabak tadı veren tartışma artık can sıkmakta.
Ne ahlaksızlığım varmış benim lan ha ne!
Sağa sola çekmek mi?
İnsanların seviyesini belirlemeye kalktınız ve şimdi ben öyle bir şey demedim noktasına geldiniz. Yazdığınızı önce okuyun sonra gönderin ama her şeyden önce konuyu bir okuyup öyle cevap verin. Benim ne Atatürkle ne de onun eserleriyle inanın hiç bir sorunum yok. Ancak sizin gibi nefretini süslü cümlelerle saklayanlara karşı sessiz kalamıyorum.
Ne siz ne de konuyu açan arkadaşımız bundan kaçamazsınız. Mustafa Kemal bir dehadır. sizin olduğunuz hatta olabileceğiniz en yüksek seviyeden bile ileridedir.
Dünyada nereye giderseniz gidin onun gölgesine denk geleceksiniz.