Gerçek Atatürkçülük ve Atatürkçülükten geçinenler...

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Gardrop atatürkçüleri: sadece kravat, papyon takmayı, batılılar gibi giyinmeyi atatürkçülük sayan kişilere gardrop atatürkçüsü denir. Gardrop atatürkçüleri, batılıların giysilerine, yaşantılarına özenirler, ama batıdaki gibi gerçek çok partili, çoğulcu özgürlükçü demokrasiye, söz, düşünce ve örgütlenme özgürlüğüne, bilime, tekniğe, çağdaş kurumlara KARŞIDIR LAR. Burada kim daha çok Atatürkçü şovu yapmadan herkes Atatürk 'ün bir sözünü yazsın en azından onun sözlerinden nasıl olmamız gerektiğini öğrenip daha faydalı bir şey yapmış oluruz. En iyi nasıl Atatürkçü oluruz bizzat onun sözlerinden öğrenelim.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir."

Mustafa Kemal Atatürk
İlk sözü ben yazmış olayım

adam en azından bir şekilde (yanlış da olsa) atatürkçülüğe özeniyor.
tayyipçi birinin kalkıp da "hadi bi söz yazın, nasıl atatürkçü olacağımızı öğrenelim ehiiğğ ehihiiğğ" demesi de çok komik olmuş gerçekten.

asıl amaç "nasıl atatürkçü oluruz" demekten ziyade, sabah sabah sanki "içimizdeki atatürk nefretini nasıl dışa vururuz" olmuş bu konu.

--------

eklemedir koca konak: bacım gerçi şimdi çıkıp, "neyse ben susuyorum der." der mi der, hep öyle yapıyor çünkü sıkıştığında :)))))))

Fanatik AK Partili birisinin
gercek cok partili, demokrasi, dusunce ve orgutlenme ozgurlugu, bilim, teknik, cagdas
kelimelerini ayni cumlede kullanabilmesi gercekten baya sasirtici.

Sasirtici demeyelim de, birisinin actigim konu belli ki gucune gitmis. Ataturk size bu kadar ne yapti ya merak ediyorum?

adam en azından bir şekilde (yanlış da olsa) atatürkçülüğe özeniyor.
tayyipçi birinin kalkıp da "hadi bi söz yazın, nasıl atatürkçü olacağımızı öğrenelim ehiiğğ ehihiiğğ" demesi de çok komik olmuş gerçekten.

asıl amaç "nasıl atatürkçü oluruz" demekten ziyade, sabah sabah sanki "içimizdeki atatürk nefretini nasıl dışa vururuz" olmuş bu konu.

Sen kimsin ki beni hiç tanımadan şucu bucu diye yaftalama cesaretini gösteriyorsun azıcık medeni olanlar bu medeni konuya muhatap olsun lütfen...

Bu arada ben hayatimda ATATURKcuyum diyipte senin soyledigin degerlere saygi duymayanini gormedim. Cok mu gucune gitti actigim konu? SEVE SEVE SAYGI DUYACAKSINIZ ATATURKE.

Fanatik AK Partili birisinin kelimelerini ayni cumlede kullanabilmesi gercekten baya sasirtici.

Sasirtici demeyelim de, birisinin actigim konu belli ki gucune gitmis. Ataturk size bu kadar ne yapti ya merak ediyorum?
Fikir üretmekten ziyade saldırı kültürünü benimseyen kör zihniyete sahip kişiler muhatabım olamaz lütfen kendi konunuzda yorum yapın!.

Fikir üretmekten ziyade saldırı kültürünü benimseyen kör zihniyete sahip kişiler muhatabım olamaz lütfen kendi konunuzda yorum yapın!.

Yurtta SULH, Cihanda SULH. Sozunu benimsemis bir adama saygi duyamayan, inandigi degerleri bile savunamayan bir insan benim muhatabim olamazmis.
Cok zoruna gitti degil mi? Kiyamam.
YALLAH ARABISTANA.

Bir de soruma cevap ver;
NE YAPTI ATATURK SIZE BU KADAR GUCUNUZE GITTI?

Doğru söylüyor şuheda
Yanlış Atatürkçüler olmasaydı bu memlekette
Bu kadar Atatürk karşıtı insan olmayacaktı belkide

Atatürkçü olmayan birinin Atatürkçüleri kategorize etmesi ve nasıl Atatürkçü olmalısınız fetvası vermesi çok tuhaf bir durum bence.

Amaci iyilik ya da dusunmek degil zaten. Actigim konu cok zoruna gitti arkadasin. Bir yerden saldirmak istiyor Gardrop Ataturkculugu falan ama konuya yazdigi her sey, inandigi seylerin ve oy verdigi insanlarin tam zitti.

O kimligi tasimaya utanmiyorlar iste. Yapacak bir sey yok. Birak zirlasinlar.

Sen kimsin ki beni hiç tanımadan şucu bucu diye yaftalama cesaretini gösteriyorsun azıcık medeni olanlar bu medeni konuya muhatap olsun lütfen...

yaftaladığımı nereden çıkardın ayol.
basbayağı siyasi konulardaki tutumundan ötürü akpli olduğun, tayyipçi olduğun kabak gibi çıkıyor ortaya.

hangi siyasi görüşte olduğunun, ne giydiğinin, ne içtiğinin, ne soktuğunun inan benim için zerre-i miskal önemi yok.

benim tek derdim; ulu önder atatürk'ün bir osmanlı paşası olarak yola çıkıp, "evlad-ı osmanlı" dediğiniz adamların devleti yedi düvele peşkeş çekmesine rağmen bu devleti canı pahasına kurtarıp, halk söz sahibi olsun diye (kendi krallığını gayet tabi kurabilirdi, hani diktatör ya ;) ) cumhuriyeti kurmasına karşın, sizin gibilerin yemek yediği çanağa tükürmesidir.

hiç sağda solda laf kalabalığı yaparak, vatansever görünmeye çalışmayın; şayet biz çok iyi biliyoruz siz siyasal islamcıların bu vatanı nasıl da yeri geldiğinde abd'ye filan peşkeş çektiğini.

6. filoyu sözüm ona kâbe belleyip, secdeye giden adamlarsınız alt tarafı. paçanız tutuştu mu "aha bu abd düşkünü" dediklerinizden daha abd düşkün olursunuz.

benim olayım, bir insan bu topraklarda nasıl ki (inananlar elbette) manevi hayatına beslemeyle başlıyorsa, gündelik hayatına da atatürk'ü düstur edinerek başlamalıdır.
bu vatan sınırları içerisinde nefes alan her kim varsa önce allah'a şükredip sonra atatürk'e minnet duygularını göstermelidir. bu bir borçtur.

bu topraklarda yapılabilecek tek bir milliyetçilik vardır o da "atatürk milliyetçiliği"
ondan sonrasını tartışırız, sıkıntı yok.

birisi özgürlük adı altında kürt milliyetçiliği yaparak, ayrı devlet kurma hayali peşinde koşar, sorsan en demokratik kendisidir (evet sözüm sana @Psinoza hani bi yerde isim verin demişsin ya) birisi çıkar atatürk'ün kurduğu devlete, sisteme, değerlere karşı çıkar (burada isim vermiyorum; çünkü zaten muhatabına yazıyorum)

ya siz ne denişik insanlarsınız arkadaş?

Son düzenleme:
Siz kimsiniz ki; birisinin Atatürkçü olup olmadığına karar verebiliyorsunuz.
Siz kimsiniz ki; birisinin giyimi kuşamı hakkında eleştiri yapabiliyorsunuz. İstersem şortla gezerim, istersem şalvar giyerim.
Siz kimsiniz ki; benim fikirlerimi yaşam tarzımı eleştirme hakkınızı kendinizde bulabiliyorsunuz.
Siz kimsiniz ki; neyin doğru neyin yanlış olduğu hakkında yargıda bulunacaksınız.

Ancak ben size yapıcı bir eleştiride bulunacağım. Birisinin değerlerine saldırma cüretini kendinizde buluyorsanız, o cüreti alacağınız cevabı dinlerken de koruyacaksınız.

Hem saldırıp hem işinize bakın demek aymazlıktır.

Atatürk ne kadar büyük bir lider ki seveninden çok sevmeyenin diline pelesenk olmuş. Sevmeyince özgürlük, kardeşlik, dinibütün olunuyor sevince ise öyle sevilmez böyle sevilir naraları atılıyor. Yaw bırakın da Paşa’yı sevenler olarak nasıl seveceğimize de biz karar verelim. Gelmiş burda öyle şeyapmayın şöyle şeyapın, önce çık ben atatürkçüyüm de sonra seni ciddiye alalım. Ben göğsümü gere gere atatürk ilkelerini kendime hayat boyu ödev kabul ettiğimi her şartta söyleyebilirim hadi sen de söyle ne olduğunu, gayeni kim olduğunu? Bel altından sopa gösterme gel eteklerimizdeki taşları dökelim madem.

Son düzenleme:
595dcbad7451ecb.jpg

Tam konuya uygun bir söz. Okuyup bir şeyler öğrenirler umarım.

Son düzenleme:
Hahahha :) ya bırak allasen. Samimiyetsizsin. Kendini daha fazla kücültemezdin. Mabaddan tanım uydurmus fetoculer siz de papağan gibi tekrarlıyorsunuz. Gardropmuş! Yallah yallaaah

Yavas gavga edin.
Cok astayim zor takip edebiliom ayh

Arkadaşlar dersteyim msj larınızın hiçbirini okumuyorum sadece konuyla alakalı yorumları okuyacağım zira saldırı zihniyetine cvp vermek seviye düşürür ben buna müsait değilim size kolay gelsin.

Geri