Sen kimsin ki beni hiç tanımadan şucu bucu diye yaftalama cesaretini gösteriyorsun azıcık medeni olanlar bu medeni konuya muhatap olsun lütfen...
yaftaladığımı nereden çıkardın ayol.
basbayağı siyasi konulardaki tutumundan ötürü akpli olduğun, tayyipçi olduğun kabak gibi çıkıyor ortaya.
hangi siyasi görüşte olduğunun, ne giydiğinin, ne içtiğinin, ne soktuğunun inan benim için zerre-i miskal önemi yok.
benim tek derdim; ulu önder atatürk'ün bir osmanlı paşası olarak yola çıkıp, "evlad-ı osmanlı" dediğiniz adamların devleti yedi düvele peşkeş çekmesine rağmen bu devleti canı pahasına kurtarıp, halk söz sahibi olsun diye (kendi krallığını gayet tabi kurabilirdi, hani diktatör ya ;) ) cumhuriyeti kurmasına karşın, sizin gibilerin yemek yediği çanağa tükürmesidir.
hiç sağda solda laf kalabalığı yaparak, vatansever görünmeye çalışmayın; şayet biz çok iyi biliyoruz siz siyasal islamcıların bu vatanı nasıl da yeri geldiğinde abd'ye filan peşkeş çektiğini.
6. filoyu sözüm ona kâbe belleyip, secdeye giden adamlarsınız alt tarafı. paçanız tutuştu mu "aha bu abd düşkünü" dediklerinizden daha abd düşkün olursunuz.
benim olayım, bir insan bu topraklarda nasıl ki (inananlar elbette) manevi hayatına beslemeyle başlıyorsa, gündelik hayatına da atatürk'ü düstur edinerek başlamalıdır.
bu vatan sınırları içerisinde nefes alan her kim varsa önce allah'a şükredip sonra atatürk'e minnet duygularını göstermelidir. bu bir borçtur.
bu topraklarda yapılabilecek tek bir milliyetçilik vardır o da "atatürk milliyetçiliği"
ondan sonrasını tartışırız, sıkıntı yok.
birisi özgürlük adı altında kürt milliyetçiliği yaparak, ayrı devlet kurma hayali peşinde koşar, sorsan en demokratik kendisidir (evet sözüm sana @
Psinoza hani bi yerde isim verin demişsin ya) birisi çıkar atatürk'ün kurduğu devlete, sisteme, değerlere karşı çıkar (burada isim vermiyorum; çünkü zaten muhatabına yazıyorum)
ya siz ne denişik insanlarsınız arkadaş?