Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
katılıyorum.Geneleve gitmek günahın yanı sıra , çirkin ve yanlıştır bence.
burasi laik bu ilke komsukiziEkonomi derslerinde bize bir mala talep olmazsa arz olmaz, arz olsa da talep bulamayınca zamanla erir gider diye öğretmişlerdi. Bunu düşünürsek yüzde 98 i müslümanım diyen ve zinanın günah olduğunu bilen insanların ülkesinde genel ev nasıl oluyo..
Hımm laiklik sadece dinle devlet işlerini değil, dinle seviş işlerini de birbirinden ayırdı diyosun..burasi laik bu ilke komsukizi
tapotalk'tan gonderildi.
yok hayir. "bu ulkenin resmi bir dini yoktur, kurallar islami yontemlere gore verilemez." diyorum.Hımm laiklik sadece dinle devlet işlerini değil, dinle seviş işlerini de birbirinden ayırdı diyosun..
Anlamadın söylemek istediğimi, ben devlet dini hassasiyet göstermeli, genelevler kapatılmalı demiyorum. Müslümanlar dinlerinin gereğini bilseler ve genel evlere rağbet göstermese zamanla genelevler kaybolup gider diyorum. arz-talep meselesini o yüzden dile getirdim.yok hayir. "bu ulkenin resmi bir dini yoktur, kurallar islami yontemlere gore verilemez." diyorum.
tapotalk'tan gonderildi.
sen anlatamadin biraz aslinda.cumlenin sonunu basina almalisin ufak bir hata oldu anlatiminda.Anlamadın söylemek istediğimi, ben devlet dini hassasiyet göstermeli, genelevler kapatılmalı demiyorum. Müslümanlar dinlerinin gereğini bilseler ve genel evlere rağbet göstermese zamanla genelevler kaybolup gider diyorum. arz-talep meselesini o yüzden dile getirdim.
Anlamadın söylemek istediğimi, ben devlet dini hassasiyet göstermeli, genelevler kapatılmalı demiyorum. Müslümanlar dinlerinin gereğini bilseler ve genel evlere rağbet göstermese zamanla genelevler kaybolup gider diyorum. arz-talep meselesini o yüzden dile getirdim.
Cogu müslüman bilir cok az müslüman uygular.
Genel yani alelâde bi ev demek hocam standart iki oda bi salon sobalı.Genel evde ne ilk defa burada duydum.. :S
Genel yani alelâde bi ev demek hocam standart iki oda bi salon sobalı.
Dahi anlamındaki 'de' yi de duymamışın asdfghjkkGenel evde ne ilk defa burada duydum.. :S