geneleve gitmek günahmıdır?

Konu sahibi son olarak 2621 gün önce görüldü
yahu ortalık katrışsın tartışma çıksın diye de bu kadar saçma soru sorulur mu be :PP
ramazanda sorulan hocam yemeğin tadına bakmak orucu bozar mı sorularına benzemiş
bu konuyu açan da administratör :PP
yuh yazayım da tam olsun bari

Hiç gitmedim karıya kıza.
Kumarım var azıcık, sigaram çok. Alkole gelirsek sosyal içiciyim.
Taliplerimi bekliyorum.

Genel Evınde Calısan Ve o ortamda bulunan Kadınların Genelı Ne zor sartlarda O Pıs yerde bulunuyor belkıde. Ve Ne acıkı Damga yıyorlar. Bataklıktan kurtarılmanın Zamanını beklerken Ölup gıdıyorlar. O ortamda calısmak zorunda kalan Kadın Kız bekar evlı dul vs.. en onemlısıde ( Anne ) Rabbım Yardımcıları olsun.. Bu Durumuda artk ( İŞ ) dıye gorenlerede bırsey demıyorum.. Erkek kadınına Kadında Tek erkegıne sahıp OLSUN. gunah ıslemek yerıne helalinizlee OLun Kafi.

Bu ne yaa ... Birde onların açısın da. Düşünmek gerek bu olayı

Geneleve gitmek suçtur, günahtır. Ateşlerdr yanacaksınız. Ama otele falan giderseniz suç değil. Zinanın mevkiisi olduğu önemli midir ki?

Şimdi bişey diyecem ama kesin ya banlanırım ya da millet hemen üstüme çullanır. Burda çirkin, günah, ayıp diyen erkeklere diyorum, hiç mi gitmediniz? Giripte hiç mi işinizi halletmediniz? Bırakın burda günah, ayıp vb. söylemlerden bahsetmeyi. Burda iyi imajı çizmekten vazgeçin artık. Bu kadar dini düşünüyorsanız, arkadaş ortamında o kızın burasını elledim, o kızı şununla aldattım, yalan söyledim ne bilim, şuan konuştuğum 5 kız var gibi laflarıda etmeyeceksiniz.

Sanalda sevgili yapıp sanal seks yapmakta günah iken hanginiz yapmıyor? Bu kadar günahı, ayıbı, zinahı hele hele Allah'ı biliyorsanız neden yalan söyleyip, sevgilinizi aldatıyorsunuz? Şimdi bunada ben yapmadım dersiniz. Gerçekçi olun, gerçekçi.

Neyse söylenecek o kadar şey var ki, forum kaldırmaz. Gösterişe devam.

Geri