geneleve gitmek günahmıdır?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Ekonomi derslerinde bize bir mala talep olmazsa arz olmaz, arz olsa da talep bulamayınca zamanla erir gider diye öğretmişlerdi. Bunu düşünürsek yüzde 98 i müslümanım diyen ve zinanın günah olduğunu bilen insanların ülkesinde genel ev nasıl oluyo..

Ekonomi derslerinde bize bir mala talep olmazsa arz olmaz, arz olsa da talep bulamayınca zamanla erir gider diye öğretmişlerdi. Bunu düşünürsek yüzde 98 i müslümanım diyen ve zinanın günah olduğunu bilen insanların ülkesinde genel ev nasıl oluyo..
burasi laik bu ilke komsukizi

tapotalk'tan gonderildi.

Günah olmasının yanı sıra nasıl bir hazımdır nasıl bir midedir demeden edemedim.

Bu kadar uçkur düşkünü olunmasın.

evet büyük günahtır, ama affı olmayan birşey değildir

Senden aldım ona verdim, ondan aldım sana verdim diyenlerin bulunduğu mekan

Gitmeyen erkek var mı :p

Bunu genelev diye sınırlandırmak yanlış zaten , haram olan bütün ilişkiler günahtır. Bizim dinimizde zina günahtır işin özür bu.Müslüman olup bu günahı göze alan zaten gider ( gidiyor) müslüman olmayan ise zaten günah ve sevap kuralları onlar için geçersiz olduğu için kendine yakıştırıyor ise gidiyordur.

Valla şu zaman da içinde bulunduğumuz hale bakılırsa günah olmaktan çıkıp sevap olmaya bile girebilir. Gün geçmiyor ki biri birine tecavüz etmesin yada etmeye yeltenmesin..

yok hayir. "bu ulkenin resmi bir dini yoktur, kurallar islami yontemlere gore verilemez." diyorum.

tapotalk'tan gonderildi.
Anlamadın söylemek istediğimi, ben devlet dini hassasiyet göstermeli, genelevler kapatılmalı demiyorum. Müslümanlar dinlerinin gereğini bilseler ve genel evlere rağbet göstermese zamanla genelevler kaybolup gider diyorum. arz-talep meselesini o yüzden dile getirdim.

Anlamadın söylemek istediğimi, ben devlet dini hassasiyet göstermeli, genelevler kapatılmalı demiyorum. Müslümanlar dinlerinin gereğini bilseler ve genel evlere rağbet göstermese zamanla genelevler kaybolup gider diyorum. arz-talep meselesini o yüzden dile getirdim.
sen anlatamadin biraz aslinda.cumlenin sonunu basina almalisin ufak bir hata oldu anlatiminda.

tapotalk'tan gonderildi.

Geri