Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Klaus gibi 20 yıllık konuları çıkartıp banlanma sebebim olacaksınSalaktim, sapsalak oldum xjfjf
Hiç birinin banlanma sebebi olmamiştim. Dene bakalımKlaus gibi 20 yıllık konuları çıkartıp banlanma sebebim olacaksın
Eski konularımın çoğu tehlike arz ediyor.bir kaç kez o yüzden engellendim karıştırmayın arşivleri..Hiç birinin banlanma sebebi olmamiştim. Dene bakalım
Emredersiniz Yabani hazretleri xjdjdEski konularımın çoğu tehlike arz ediyor.bir kaç kez o yüzden engellendim karıştırmayın arşivleri..
Emir değil Reyhan han hazretleri takıldım azEmredersiniz Yabani hazretleri xjdjd
Klaus demeyecektin...Emir değil Reyhan han hazretleri takıldım az
Yoksa sende mi klaussun kaç profilin varKlaus demeyecektin...
Ne olacak bu halimizBunun cevabini mantiken 31.12.2023, saat 23.59 da verebilirim.
En obsesif bir sekilde takintili oldugun sey kurtaracak.Ne olacak bu halimiz
Ben peşimizmden kurtulmaya çalıştım sen ise içine giriyorsun yavaş yavaş.bu sene yaramadı sana belli Oldu..En obsesif bir sekilde takintili oldugun sey kurtaracak.
Ölüm.
Tamam yabani..Ben peşimizmden kurtulmaya çalıştım sen ise içine giriyorsun yavaş yavaş.bu sene yaramadı sana belli Oldu..
Git yat agresifTamam yabani..
Yaramadi..seni mi kirijam
2015 te yazmisim.. ergen bebeyken..Geçen sene çok çalışırdım, bu sene o halimden eser yok mesela.