Geçen seneden bu seneye kadar sizde ne değişti?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
cok sey.buraya sıralayamayacagım kadar hemde.

gecen sene patrondan alacagim vardi 6 ay bu sene kapatti bu sene hala acik odemelerin :D

Daha guzellestim daha olgunlastim daha hissizlestim
Iki ablami evlendirdim.Aileme daha baglandim daha yalniz kaldım daha cok çalıştım daha cok is öğrendim daha cok huzunlendim daha cok mutlu oldum daha cok yaşamın siradanligina alıştım daha cok kendimle konuştum şimdilik bunlar

Geçen sene çok çalışırdım, bu sene o halimden eser yok mesela.

Geçen yil bi ailem vardi şimdi yok
Gecen yil arkadaslarim vardi simdi hepsi gitti
Gecen yil öğrenciydim bu yil çalışıyorum
Gecen yil 57 kiloydum simdi 53
Gecen yil yurtta kaliodum simdi evde be yalniz kaliorm
Özetle boktan bi hayat

İşim,yaşadığım yer,tüm düzenim değişti.Daha sakin ve huzurluyum.
Evlen baskısı arttı.

7 sene sonra hala aynı noktada durmak mallığın yegane belirtisi..

Benim için 2018 milattı. Pek çok şey değişti. Çok güzel günler yaşadım, değişik duygular hissettim. Yaşantım film olsa fragmana 2018-23 arasını koyardım.

Benim için 2018 milattı. Pek çok şey değişti. Çok güzel günler yaşadım, değişik duygular hissettim. Yaşantım film olsa fragmana 2018-23 arasını koyardım.
Normalde hayatta hiç bir şeyi merak etmem lakin hayatım film gibi deyince merak uyandı içimde.neler yaşadın öyle D:

Normalde hayatta hiç bir şeyi merak etmem lakin hayatım film gibi deyince merak uyandı içimde.neler yaşadın öyle D:
Hayatım film gibi değil film olsaydı dedim sklsk standart bir hayat işte numarası yok xd

Hayatım film gibi değil film olsaydı dedim sklsk standart bir hayat işte numarası yok xd
İkiside aynı işte yaşanmışlıkların film bazında.hepimiz öyle hissediyoruz herkesin iyi ve kötü günleri illa ki olacak.artık film gibi mi geçer rüya gibi mi ona zaman karar verecek..

Son düzenleme:
Geri