Geçen seneden bu seneye kadar sizde ne değişti?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
gecen sene deli gibi calisirdim bu sene delirdim gecen sene azicik guvenim vardi insanlari bu sene tamamen bitti gecen sene arada hayal kurardim ruya gorurdum bu sene tik yok gecen sene yatmadan once herseyi cok kez dusunurdum bu sene yatmamla kalkmam bir oluyor gecen sene bir kac arkadasim vardi bu sene onlarida sildim gelecek seneye gorusuruz...

Siyahima baska renkler yamaladim misal.
Sökulene kadar keyfini cikaracagim. Daha insanim
bu yil. Aci cekip, uzulebilecegimin farkina da vardim.
Kendimle bulustum, cebime taktigim kirmizi karanfille.
Cok da degismedim. Sadece zeytin dali uzattim kötu yanima.

Dedemin ölümüne alıştım.

Ölümden başka her şeyin akıl mantık dahilinde telafisinin olduğunu gördüm.

Gezdim, eğlendim, seviştim bol bol sevdim

Sevildim.

Türkiye'in en güzel üniversitesini , en istediğim bölüme yerleştim. ulsh ı tanıdım bir sürü arkadaşım oldu. hala çok güzelim :)))) şu son yazdığım teyzeleri gıcık ediyo onlar kudurdukça ben keyfe geliyom :))))

gecen sene istedigim her sey var gibiydi
bu yil hic bir seyim yok :)

Türkiye'in en güzel üniversitesini , en istediğim bölüme yerleştim. ulsh ı tanıdım bir sürü arkadaşım oldu. hala çok güzelim :)))) şu son yazdığım teyzeleri gıcık ediyo onlar kudurdukça ben keyfe geliyom :))))

tebrik ederim basarilar son yazdiklarin kargasaya neden olur oyle deme : ))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dedemin yokluğuna alıştım bir evin sorumluluğunu tek başıma kaldırmaya alıştım daha az sinirli daha cok sabırlı oldum kısacası bir yasta olsa bana göre ben bir senede çok büyüdüm.

Dedemin yokluğuna alıştım bir evin sorumluluğunu tek başıma kaldırmaya alıştım daha az sinirli daha cok sabırlı oldum kısacası bir yasta olsa bana göre ben bir senede çok büyüdüm.

allah sabir versin hemso..

1 yıl daha yaşlandım. Gelirimin artmasına rağmen biraz daha fakirleştim. Bir kaç yıl öncesine kadar: toplumda ahlâk, etik ve insani değerlerin yerini çıkar, hırs ve bencilliğin aldığına şahit oldum.

Geri