geççek

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Bu, "Rte tam da bunu istiyor" muhabbeti geyik değil miydi ya? Birileri gerçekten buna inanıyor muymuş? Şaşırdım.

Bu arada Geççek, her saniye keyfi giderek katlanan bir şarkı haline gelmeye başladı. Şimdiden uzak ara en iyi Türkçe şarkı olabilir... Ben bu payeye pazartesi falan ulaşır sanıyordum ama 24 saat geçmeden bu noktaya erişti.

Bunlar tartışılmaz ama bunlar gibi bir daha yapamadı işte yapamıyor.

Bu arada Oğuzhan ı yedirmem. Ses kalitesi herşeyi çok iyi. Çıplak seslede dinlesen harika. Şimdi geççek ile bu şarkı cidden aynı kalite demi lütfen ama.

Bonlor guzol omo bunnor gibi yopomuyor
Ağla Büşra.

Eskiye sahip çıkmayı bende severim ama gel gör ki zamanla kalite iniyor yenileri taktir etmek lazım. Murtaza

Risale çarpmış seni sezen. Anlamıyor olamazsın beni. Burada Tarkan'ın yıllar içindeki muzikalite değişimi değil konu.

Tarikat yurtlarında fazla kalınca tabi çocukken. Zor oluyor orada müzik yasak sonuçta. Tek bilinen I asked the yellow flower (original mystic version)

Bu, "Rte tam da bunu istiyor" muhabbeti geyik değil miydi ya? Birileri gerçekten buna inanıyor muymuş? Şaşırdım.

Bu arada Geççek, her saniye keyfi giderek katlanan bir şarkı haline gelmeye başladı. Şimdiden uzak ara en iyi Türkçe şarkı olabilir... Ben bu payeye pazartesi falan ulaşır sanıyordum ama 24 saat geçmeden bu noktaya erişti.

bu kadın imamoğlu ikinci kez binali'yi tokatlamadan önce de "maçlara giderek, miting yaparak akp kitlesini konsolide ediyor" diyordu. bu muhabbet en çok ince'nin aday olduğu dönemde yapıldı; ince kaybedince sandılar ki müthiş bir tespit yaptık. anlamadıkları, belki de anlayıp da kabullenemedikleri şey kitlenin akp'den kopuşunun suni olmadığı ve başta ekonomi olmak üzere bir sürü sebebinin olduğu. bu sebepler de öyle tarkan şarkı yazmış diye, kılıçdar elektrik faturamı ödemiyorum demiş diye görmezden gelinmez.

ayrıca şarkı tarkan seviyesi için 10 üzerinden 5.5 abi. youtube'da "greatest pop song of all time. you're the best tarkan, love from colombia<3 (çaktırmayın beyler türküm) yazan adamlar gibi bizi mi trollüyorsun

Şarkıyı dinledimmm sevmedim ama yaxd Tarkan bir star abidik gubidik kıyaslamalar yapmayın

lanet olsun sami yusuf yapsa begenirdiniz dimi andjdbdb

Geri