geççek

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
abi tamam bi kıl oldum, kış güneşi, unutmamalı, ölürüm sana, ikimizin yerine, şımarık filan da beklemiyoruz senden artık ama bu nedir allah aşkına, dediğim tarkan'ın en son teklisi olan şarkı(msı)

Tehlikeli bir şarkı :) umarım başına bir iş gelmez .

tarkan'ın şarkılarını severim, karma albümünü bazen aklıma eser dinlerim, söz-beste ya da düzenleme onun değil ama "şeytan azapta" şarkısının içinde belki 3 şarkı var, kendi içinde o kadar değişen bir şarkı. ondan daha iyi yorumlayan olmadı. ve daha bir sürü. ama son dönemde... cuppa, geççek filan. olmuyor. sanatçıların durağan ya da eskisi gibi üretemedikleri bir dönem oluyor, normal. ben şeye şaşıyorum, siyasi bir alt metni var, varsayalım. bundan çok daha iyi şarkılar var yakın dönemde yapılan bu tarzda. bir alt metni olan. neden gündem olmuyor neden... amerikan sineması sözüm sana

sosyal mesaj veren bir popcumuz var
olm sosyal mesaj veren popcu mk burdan bile kanaat kullanilir.
en son pop muzik dinleyecek adamim ki dinlemem ama klip ve anlatmak istedigi..
mr.robot ve die hard 4 tarzi konsept guzel olmus.
zaten sesi yuksek seviyede kullanmasi gerekecek bir beste yok
geccek digince herkese farkli bir sekil de gecmis anlatilmak istenen.
muhtemelen daha basite indirgeyen bir terim kullanmasi samimiyet ya da z kusaginada seslenmek jadj

Adam hayatında Tarkan dinlememiş, ki ben de kulaklığı takip dinlemem, dinlemedim kalkmış "eh ama birader hopa çuppa olmuyor böyle nereye kadar" diyor.

Naaapalim. "senden çocuğum olsun istiyorum" şarkısı daha mı bir hayatın içinden daha mı anlaşılır ve olağan ha de bana.

Söz isteyen yallah Feridun Düzağaç dinlesin. Şebnem ferah dinlesin.

sarkiyi ilk dinledigimde hosuma gitmisti. sonra sosyal medyada yorumlari okudum, politik mesaj olarak kullananlar olmus, salakca espiriler, manyak manyak yazilar okudum. bu insanlar beni soguttu resmen sarkidan. ula sarki cikali 1 gun oldu olmadi. milletimiz cok itici bu konularda

genç akp'liler rahatsız. politik mesaj olarak kullanılmış mış mış.
tarkan'ın siyasi görüşü, iktidar ve havuz medyası ile durumu belli. bu şarkı öylesine çıkarılmış bir şarkı değil. mesaj verdiği belli. tabi ki öyle kullanılacak.

Gideyim de bir OG dinlim.

Tarkan olmaya çalışan mı ?
Tarkan ı Sollayan adamlar var. Edis başta olmak üzere murat dalkılıç Oğuzhan Koç vs gibi Tarkan eskisi gibi albenili ve üretken değil. O klibe göre şuan Aleyna yı geçmesi gerekiyordu. A şuan farkettim bir Aleyna bile değil artık. Yüreğe dokunmuyor maalesef.
Aleyna senden zamanında utandığım için özür dilerim kız.

Ya hakkini yemeyek.
Usta Cirak sarkisi enfes simdi.
Bu aralar cirak gibi davransa da,ustaligi tartisilmaz.

Tarkan marka la. Hala Ediz diyo.
La Meksika televizyonunda oynama Şıkıdım diye dans ederek popstar yarışmasına katılan adam gördüm ben. Ediz kim

Son düzenleme:
Adam hayatında Tarkan dinlememiş, ki ben de kulaklığı takip dinlemem, dinlemedim kalkmış "eh ama birader hopa çuppa olmuyor böyle nereye kadar" diyor.

Naaapalim. "senden çocuğum olsun istiyorum" şarkısı daha mı bir hayatın içinden daha mı anlaşılır ve olağan ha de bana.
İlk defa aynı fikirdeyiz sanırım.

adam edis tarkani gecti demis
edis tarkanin "getir gotur" reklamini yapar en fazla ki yapmiş
olm kitleyle ters dusmek icin mevcut gercekleri gormezden gelmeyin.
sirf muhalefet olmak icin olmayin
en son pop dinleyecek adamim
sanat ve ses tartismiyoruz zaten
klip onemli olan ki tarkan zamanında en buyuk isimlerle calismis sesi zaten tartisilmaz , sarkida cok ahim sahim bir şey yok ki adam "saba" makamında geççek diye şarkimi okusun!

Son düzenleme:
Geri