Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kızlar adam olmaz cirkinmiş yada bakımsızmıs insan olsun arkadas insan dinine baglı olsun tutturmuslar yakısıklı bakımlı sonu güzel olsun.Gay Lez ozentiye bakın hele
Yalarım dedikleri kadar hoş bir erkeğimdir ama gay değilimdir, peki yakışıklılar gay ise o halde ben de bir gay aday adayı mı oluyorum? "Vaybana pelinsu eceler, gaybana geceler' diye ağıt yakmaya gidiyorum, molelim bozuldu, güzelliğim ve körpeliğimin ne anlamı kaldı? Bhagavat Gita tarzında bir şey yaşıyorum şuvan.
"Tom Ford"da var. Hastasiyiz abinin ama o baska abilerin hastasi
ustelik on parmaginda on marifet vardir
Bi adam hem yakisikli, hem atletik, hem zeki, hem karizmatik, hem zengin olabilir mi? olur ama gay olur.
iste Muzeyyen Senar'i yaratip rakiyi yasaklayan ulu tengri, boylelerini de cennetin yasak meyvesi diye yaratmis.