Gay Erkeklerin Yakışıklı Olması

Konu sahibi son olarak 3938 gün önce görüldü
*Payımıza; bakımsız, zevksiz, kıllı, abazan erkeklerin düşmesiyle isyan ettiren durum. Adonisleri yetmezmiş gibi aynı zamanda bakımlı, tarz sahibi, sportif, seçicidirler.

*kılını tüyünü dert ediyor, kaşının ortasını alıyor, burnundaki kılları alıyor, koltuk altında ormanla gezmiyor, saçını tıraşını düzenli oluyor, temiz oluyor :D

*dişlerine dikkat ediyor, ekseriyetle beyaz dişliler!

*Hepsinin elleri pırıl pırıl. cilt bakımlarını yapıyorlar, sivilce siyah noktadan eser yok.

*Modayla ilgililer, bazıları cozutsa da kaliteden anlıyorlar, yenilikçi oldukları için bazı çok hoş parçaları çok güzel taşıyorlar.

Parfüm kokuyorlar, leş gibi sigara ya da ter değil.

Bi de çok kitap okuyorlar, ellerinde hep kitap görüyorum :honk:

Aklımda bikaç ünlü var ama deşifre etmek istemiyorum (: Malesef böyle bir gerçek olabilir :D
Bazen çekemeyen erkeklerin ..k atması da olabiliyor tabi (:

askerde çok dikkatli olmak gerekiyor, benim bir tanıdığım var idi, kanserden kaybetmiştik, Allah rahmet eylesin bir kez daha, askerde gaye olmuştu, hamamda sıkıştırıp şaapmışlar :( duygulandım

normalde cok tıpsız olup amelıytla bu kadar yakısıklı oldugu kanaatıne vardıgım durmdur. :D

İspanya Birinci Ligi takımlarından Barcelona'nın İsveçli futbolcusu Zlatan İbrahimoviç'in, kendisine ''Gay misin'' diye soran bir İspanyol gazeteciye verdiği, ''Kız kardeşinle benim eve gel ve gör bakalım gay miyim'' şeklindeki cevabı büyük tepki topladı.

sorulan soru çok normalmiş gibi, verilen cevap abes bulunuyor

Hayır tamam bizim olmasınlar ama gay de olmasınlar, resmen heba oluyorlarmış gibi hissediyorum :/

hayal kırıklığı diyorum :D

Erkeklerin kendilerinden yakışıklı ve üstün özellikli bulduğu erkekleri gay bulma durumu. Biraz kıskançlık da var tabi. :p
Kendilerine dikkat ediyor bazı erkekler diğerleri de hemen bu yakıştırmayı yapıyor.

Bazıları gerçekten aşırı yakışıklı oluyor. Buda büyük bir hayal kırıklığı yaratabiliyor. :(

Onu bunu bilmem seviyorum. Cok tatlilar kadin ruhu gizli iclerinde bi kere.

Yakışıksız erkeklerin gay olma ihtimali ile eşit bir durum.

hayırlı olsun mükremin abi lezbiyen olmuşsun

Geri