Gay Erkeklerin Yakışıklı Olması

Konu sahibi son olarak 3939 gün önce görüldü
Gay bara gitcek arkadaslar varsa aranizda gecerken beni de alin .

Lgbt eyleminde bolca fotoğraflarını çekeceğim erkekler. <33

Bir de bacaklarının bazı kızlardan güzel olması durumu var.:T:

bizim okulda vardı geçen sene. başlarda sakallı yakışıklı bir beyfendi iken, günden güne kozasından çıkan kelebek misali açılmaya başladı. vizelerden sonra saçı uzattı, finallerden sonra sakalı kesti, vizelerden sonra babet giymeye başladı, dönem sonu geldiğinde çocuk sütyen giyiyordu. tatilde adını zeynep yapmış, hatta sevdiği bi çocuk varmış aşk acılı durumlar atıyodu falan. xd

allah etmesin la, çok kötü öyle yakışıklılığı töbe deyin!!!!!!!

ilgimi çekmeyen tiplemeler olduğu için yakışıklı olup olmadıklarına hiç dikkat etmedim :T:

Gay denilince aklıma Sümer Ezgü'nün gaydırı gubbak cemilem şarkısı geliyor.

Ben yakışıklıya yakışıklı demem benim olmadıkça :p

Artık 27 haziranda ki lgbt yürüyüşün de tek tek hepsini baştan aşağı süzeceğim

Bknz:güzele bakmak sevaptir

işte tam bu yüzden bu yüzden yakısıklı deilimmm :P

bugünden sonra yakışıklı erkeklere ön yargılı olmama sebep olan konu :p

Bazı erkeklerin kendilerinden yakışıklı erkeklere de gay o deme durumu var. :D

Alişan'ın yakışıklı olmaması ile çürütülmüş hipotez.

kızların çok haklı olduğu durum.düşünsenize;

çok yakışıklı bir erkek yanınızda sizinle dolaşıyor, alışverişe çıkıyor, sizinle dertleşiyor, sizi dinliyor, sizin daha güzel olmanız için uğraşıyor ve size kendinizi iyi hissettiriyor ve tüm bunlar olurken yanınızda başka kızlara bakmıyor/ asılmıyor. birlikte erkekleri değerlendirebiliyorsunuz. rakibiniz yok, olsa kıyaslanacak durumda değil. aynı cinsi birlikte değerlendirebiliyorsunuz, çekiştirebiliyorsunuz. ayrıca erkeklerle ilgili acaba beni yanlış anlar mı derdi olmadan merak ettiğiniz tüm soruları sorabiliyorsunuz. daha ne olsunn!!

son olarak birde artık bayan ihtiyacını istemedende olsa aşmış adamdır , sırf bu yüzden bi seksüel olan erkekler var farklı hazlar peşinde

misal bu arkadaş gibi insanlar filmlerde pasif rollerinde oynayabiliyor buda farklı bir konu , diceksinizki olm bu tip bende olcak bu erifteki kafayla kafama sıkarım , ama durum öle değil işte
5500b27b-976f-4f4d-923e-3fc82284df37.jpg

Geri