@GaspÇetesi

• Kullanıcı e X a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3336 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RoLex Çarlim canımcım ben kaldırayımda geyiği belim mi ağrısın sen melegine nasil kiyacaksin ? :hih:

besmeleni çek mueddeb bacım :hi:
o niye kaldırsın patron sen dururken sen kaldırcan :hih:
Aaaa ayıp ayıp bir Çete Lideri asla geyik kaldırmaz bunu hiç bir zaman için unutmayın bu bir altın kuraldır !
Mueddeb seçeneklerimizde o yok maalesef :zuha:

ohohooooo siz kim kaldıracak tartışmasına devam edin ben başladım bile ahada

Aaaa ayıp ayıp bir Çete Lideri asla geyik kaldırmaz bunu hiç bir zaman için unutmayın bu bir altın kuraldır !
@Mueddeb seçeneklerimizde o yok maalesef :zuha:
Ben bugune bugun buranın ilk üyelerindenim seçeneklere koyun bana ne :hih: :D kuzu olsun lütfen :((((

@Mueddeb seçeneklerimizde o yok maalesef :zuha:

niye çete liderinin ellerimi yok :hih:bir çete lideri dünyayı kaldırır melekleri için bee :hi:geyik neymiş

Ben bugune bugun buranın ilk üyelerindenim seçeneklere koyun bana ne :hih: :D kuzu olsun lütfen :((((
Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim meleğim haklı aynen öyle kuzuda var artık seçeneklerde :zuha:

niye çete liderinin ellerimi yok :hih:bir çete lideri dünyayı kaldırır melekleri için bee :hi:geyik neymiş
Dünyayı yakarım ben meleklerim için geyikte neymiş :D Ama Mueddeb kuzu istiyor ne dersiniz kırmayalım onu :zuha:

Evet saygı değer @GaspÇetesi mensupları, anket oylamamız başlamıştır..
Tavuk çevirme diyenler ' 1 ' yazsın
Kuzu çevirme diyenler ' 2 ' yazsın
Geyik çevirme diyenler ' 3 ' yazsın :D

Ben 2 diyorum :D

O halde oy çoğunluğuyla kuzu çeviriyoruz arkadaşlar haydiiiiiiiii :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri