Aynı kaderi paylaşıyoruz o zaman benimde yok bir kaynanammKaynanam olsa sevcek![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı kaderi paylaşıyoruz o zaman benimde yok bir kaynanammKaynanam olsa sevcek![]()
Aynı kaderi paylaşıyoruz o zaman benimde yok bir kaynanamm![]()
İndiriyorum o zaman aşağıya yeter diyorsanız :zuha:yeter döndüğü çiğde yeriz sorun değil :hi:
Aynı kaderi paylaşıyoruz o zaman benimde yok bir kaynanamm![]()
Yok canım zamanımız var daha o katogoriye girmedim henüzEvdemi kaldın:zuha:
Yok canım zamanımız var daha o katogoriye girmedim henüz![]()
Teşekkür ederim meleğim benim... :hi:üzülme patron ben olurum kaynanan :hi:
Teşekkür ederim meleğim benim... :hi:
Bakın göründe örnek alın, patronunun üzüldüğünü görünce hemen teselli etmeye çalışıyor helal olsun valla :thankyou:
O halde elini çabuk tutman gerekiyorrica ne demek patronsun sonuçta :hi:
teselli değil gerçek diyom ben şimdi bi koca bulayım evlenip bi kız yapayım söz damat olarak alıcam seni :hi:
Ben tam yazacaktım meral napıyo acaba nerde diye onsuz yemeyelim dedim de dinlemediler beni :zuha::zuha::zuha:Kimse bizi dusunmesın burda kuzu yıyolar cagırmıyolar hıh![]()
O halde elini çabuk tutman gerekiyor![]()
Ama senin kızınla benim aramda çok çok çoook büyük bir yaş sıkıntısı olacak o ne olcak :zuha:
Bizim aramızda accuk olmayacak ama :zuha:tamam hemen icraata geçiyorum :hi:
olsun erkek herzaman accuk büyük olur kızdan :icon_smile:
Kimse bizi dusunmesın burda kuzu yıyolar cagırmıyolar hıh![]()
Bizim aramızda accuk olmayacak ama :zuha:
Doymuştur karnı herhalde :zuha:kız sen bebişi yemişin açmışın gülüm hala :icon_surprised:
Bana gelmez öyle işler büyütte gel :zuha::zuha:sende idare ediver alla alla kaynanalık yaptırma bize şimdi :pat:
ayağında sallıcan emzirip altını değişecen çok mu zor :zuha:
Ovvvvvv :haha:Seni bile yerim:zuha: