Mueddeb
Platin Üye
Bismillahirrahmanirrahim =):cici:besmeleni çek mueddeb bacım :hi:
o niye kaldırsın patron sen dururken sen kaldırcan :hih:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bismillahirrahmanirrahim =):cici:besmeleni çek mueddeb bacım :hi:
Aaaa ayıp ayıp bir Çete Lideri asla geyik kaldırmaz bunu hiç bir zaman için unutmayın bu bir altın kuraldır !besmeleni çek mueddeb bacım :hi:
Tamam o halde kimse bir şey kaldırmıyor gidelim bir yerlerde yiyelim ozaman cafeye gidelim@RoLex Çarlim canımcım ben kaldırayımda geyiği belim mi ağrısın sen melegine nasil kiyacaksin ? :hih:
Tamam o halde kimse bir şey kaldırmıyor gidelim bir yerlerde yiyelim ozaman cafeye gidelim![]()
Aaaa ayıp ayıp bir Çete Lideri asla geyik kaldırmaz bunu hiç bir zaman için unutmayın bu bir altın kuraldır !
@Mueddeb seçeneklerimizde o yok maalesef :zuha:
Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim meleğim haklı aynen öyle kuzuda var artık seçeneklerde :zuha:
Ben bugune bugun buranın ilk üyelerindenim seçeneklere koyun bana ne :hih:kuzu olsun lütfen
(((
Offf karnım çok acıktı banada bir parça verinnn :zuha:
Dünyayı yakarım ben meleklerim için geyikte neymişniye çete liderinin ellerimi yok :hih:bir çete lideri dünyayı kaldırır melekleri için bee :hi:geyik neymiş
Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim meleğim haklı aynen öyle kuzuda var artık seçeneklerde :zuha:
Geyikmi kuzumu haydi karar verinsen daha geyiği kaldıramadın yemek ağır gelmesin patron :hi:
Geyikmi kuzumu haydi karar verin![]()
O halde oy çoğunluğuyla kuzu çeviriyoruz arkadaşlar haydiiiiiiiii![]()