Garsonu nasıl çağırırsınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
garson bey, bana ve karşımda oturan hanımefendiye, önce öğütülmüş, sonra kavrulmuş daha sonra demlendirilmiş daha daha sonra da filtrelenmiş nitelikli bir kahve istiyorum. ancak gıda sektöründe bir şey markadaşmış ise kalitesi düşmüş demektir. beğenmezsen ben senin için kenya'nın, guatemala'nın, honduras, el salvador ve nikaragua'nın veya bolivya'nın köhne ve puslu ormanlarında en nadide kahve ağaçlarını bulur, kökünden söker getiririm !
Aman Oşın bey, bu kadar yorulmanıza değmez.. Alırız piknik tüpünü, bi’ kavonaz mehmet efendi kahvemizi, afiyetle içeriz. Ama bunları bilahare bir gün zeytin ağacı gölgesinde istişare etmek isterim. Zira, kalabalık içerisinde huşumuzu bozan birtakım fularlı entelektüel arkadaşlar var……. Sldhdjdjdhdh

cağırmıyorum ki, fakir olduğumdan gelip masa meşguliyeti yapma bilader diyor. kendi geliyor yani sadece göz teması !

Aman Oşın bey, bu kadar yorulmanıza değmez.. Alırız piknik tüpünü, bi’ kavonaz mehmet efendi kahvemizi, afiyetle içeriz. Ama bunları bilahare bir gün zeytin ağacı gölgesinde istişare etmek isterim. Zira, kalabalık içerisinde huşumuzu bozan birtakım fularlı entelektüel arkadaşlar var……. Sldhdjdjdhdh

yaralara merhem, hastalıklara şifa, saçlara sırlar açtıran, küpeştesi ısıtan, meyvesi doyuran, yaprakları bir fincan çaya dönüşen, puşkin'den nazım hikmet'e, picasso'dan monet'e sayısız yazar, ressam ve şaire ilham kaynağı olan zeytin ağacı zaten bursa'nın meşhur değerlerinden bir tanesi biliyorsundur. manzarası en güzelinden bir tane buluruz. kimmiş onlar ? fularlarını yular yaptığım çok entelektüel insan oldu.

Pardon bakar mısınız gibi gibi kjkj
Daha neler

pişt heyy sen evet evet sen bahhh hele bi kjkjjjkb

garson bey, bana ve karşımda oturan hanımefendiye, önce öğütülmüş, sonra kavrulmuş daha sonra demlendirilmiş daha daha sonra da filtrelenmiş nitelikli bir kahve istiyorum. ancak gıda sektöründe bir şey markadaşmış ise kalitesi düşmüş demektir. beğenmezsen ben senin için kenya'nın, guatemala'nın, honduras, el salvador ve nikaragua'nın veya bolivya'nın köhne ve puslu ormanlarında en nadide kahve ağaçlarını bulur, kökünden söker getiririm !

Bu siz misiniz?

images

Siz Adana'ya hiç gelmemiş belli ki, garson ne yiyeceğimize karar veriyor lan.. daha içeri girerken ne vereyim abime.. atayım mı 1,5 Adana diyor ahaha. Şöyle ortaya bir karışık haha. Lan bir dur götümüzü sandalyeye koyalım..

Estağfurullah kahve gurmesi anlamında dedim Ocean bey.:d

yok yahu sıkıyorum anlamam ben kahveden. alıyorum bulgaristan'dan her sene 10 paket kenya 10 paket brezilya kahvesi içiyorum öyle dümdüz. ben viski gurmesiyim, tadınca hangi ağacın fıçısında bekletilmiş, hangi notaları içeriyor, kaç yıl bekletilmiş, aşkla mı distile edilmiş yoksa merdiven altı imalathanede mi hepsini söylerim ahaha.

yok yahu sıkıyorum anlamam ben kahveden. alıyorum bulgaristan'dan her sene 10 paket kenya 10 paket brezilya kahvesi içiyorum öyle dümdüz. ben viski gurmesiyim, tadınca hangi ağacın fıçısında bekletilmiş, hangi notaları içeriyor, kaç yıl bekletilmiş, aşkla mı distile edilmiş yoksa merdiven altı imalathanede mi hepsini söylerim ahaha.
Sizin sonunuzu hiç iyi görmüyorum Ocean bey, geçmiş olsun. :d

images

Geri