Garsonu nasıl çağırırsınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
abi hosgeldiniz buyrun boyle demeyen garson kaldı mı? lüks restorantlarsa garson cagrilmiyor mu? digerleri zaten atmaca gibi musteri gozluyor...

Koçum buraya bak!
(Konserlerde)ablanıza yol verin falanlar sjkhfs

Ayrıca bazı yerlerde garsonla birlikte yemek yiyeceğiz nerdeyse, buyur kardeş bi sandalye çek ayakta kalma diyesi geliyor insanın o kadar dibinde bekliyor.

hilal'in yazdığı pardon merhabalarla emare'nin bekar mısınız postları garsonla muhatap olacağım ilk anda aklıma gelecek ve ağzımdan dökülecek o kadar eminim ki... müşteri hizmetlerine öptüm demiş insanız bunları mı demicez.
ben pardon bakar mısınız diyorum, afedersiniz diyorum bazen ama afedersiniz derken aşırı kibar olduğum için kendime yükseliyorum.

Levent kırcanın bu skeçi tam uymuş

Gorgu kurallarina gore goz temasi yapilir. Garson zaten yaniniza gelir kendiliginden cagirmaniza gerek yok.
Sevgili W, çoğu işletmede tam tersi bir uygulama var ve garsonlar müşteriyi rahatsız etmemek adına çağrılmadan gelmezler.

Sevgili W, çoğu işletmede tam tersi bir uygulama var ve garsonlar müşteriyi rahatsız etmemek adına çağrılmadan gelmezler.
Mesela Cemil Usta’da skhfsk
Her biri hazır olda köşeler de bekliyor .d
gelenlerin çoğu oranın daimi müşterisi olduğu için sadece seslendiklerinde ya da göz veya el ile işaretle bildirdiklerinde geliyorlar rahatsız etmiyorlar kimseyi
Yine bazı yerlerde de tanıdıksa müşteri her yemek sonrası garson sürekli uğruyor ona da çağırmaya gerek bile duymuyorsun, bahşiş durumları skfjsk

Mesela Cemil Usta’da skhfsk
Her biri hazır olda köşeler de bekliyor .d
gelenlerin çoğu oranın daimi müşterisi olduğu için sadece seslendiklerinde ya da göz veya el ile işaretle bildirdiklerinde geliyorlar rahatsız etmiyorlar kimseyi
Yine bazı yerlerde de tanıdıksa müşteri her yemek sonrası garson sürekli uğruyor ona da çağırmaya gerek bile duymuyorsun, bahşiş durumları skfjsk
Otel restoranlarında da servis elemanları bekler ve çağrılmadan masaya gelmezler.

Lüks çoğu restoranda da yine şef garsonun kararı ile hangi masaya kim bakacak ayrımı yapılıyor ve bazen de doğrudan şef garson geliyor.

Ben ilk stajımı komi olarak yapmıştım. Neler neler duydu bu kulaklar... göbekli amcalar tarafından gülümler, canımlar...

Geri