Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Burda hbo yok ki:/ illegal nerdesin
yandex.com'dan basic ''house of the dragon 1. bolum izle'' diye aratiyom, bir kac sayfalik link cikiyo. en son 9. bolumu bu siteden izledim mesela:

yani sezen, gordugun gibi aslinda hepimiz illegalciyiz

Ben hbo’dan izliyorum. Ama sizdirilan bolum daha cikmadi, izleyemiyorum :(

HBO’da baska guzel dizi, film varsa soyleyin bari de para bosa gitmesin…

10. bolum turk ve rus sitelerinde fink atiyo. izlemek isteyen icin:

ben galiba aksama dogru izleyecegim, yuppiii

güzel kapattılar sezonu. yazık oldu hayvancağıza : /

EVET. artik hazirim. 10. bolumunu izlemeye hazirim. cikolatalar tamam, icecekler: CHECK. ortam sessiz ve sakin. misafir yok. kardeslerim yok. kedi uyudu.
BEN HAZIRIM

10. bolumu, sezon finalini izledim.

babasi kral viserys'in vefatini gunler sonra ogrenen yeni kralice rhaenyra tam uzulecekken, hightower'larin yaptiklarini ogrenmesiyle kizginligi artti. buna ragmen sakin kaldi. ogrendigi gun, hatta an, yasadigi stress sonucu dogumu hizlandi ve bebegi olu dogdu. hem babasinin vefat haberi, kendi bebeginin olu dogmasi ve ayni gun torenle cenazesini yapmasi, bir de kendi kendilerine aegon'u kral ilan etmeleri yuklenince harekete gecmeye basladilar. daemon aninda BAM BAM BAM kafasina gecti. mantikli gelmisti bana da. yeni kralice rhaenyra oyle olmasini istemedi ama. bu da mantikli geldi.

destek, durum ve diger hanelerin babasi kral viserys'e verdigi yemini hatirlatmak icin kralice rhaenyra iki buyuk oglunu; jacaerys ve lucerys'i gonderdi ejderhalariyla. lucerys velaryon, ejderhasi arrax ile gittigi yerde dayisi aemond targaryen ile karsilasti. aemond targaryen ise abisi icin, yeni kral ilan edilmis aegon icin oradaydi, hanelerine ve yeni ''kral''a destek saglamalari icin. ayni amacla, ama farkli yontemlerle gelen iki akraba bireyleri.

lucerys ve aemond karsilasinca, aemond lucerys'i dovuse davet etti, israrla. lucerys ise reddetti. lucerys'in annesi kralice rhaenyra'ya soz vermisti sonucta kavgalara karismamak icin, sadece mesaji iletmek ve yaniti alip geri donme amaciyla gitmisti oraya. lucerys oradan cikinca, ejderhasi arrax'a bindi ve uctu gittiler. cocuk telasliydi ve korkmustu zaten aemond'dan. aemond kendi ejderhasi vhagar (en buyuk ejderhalardan biri) ile lucerys'in pesine dustu ve korku yaratmak isterken, ejderhalar binicilerini dinlemeyip saldiriya gecmisti. iki ejderha kavga ediyordu gokyuzunde. vhagar, arrax'i parcalara ayirdi ham yaparak ve binicisi lucerys de hayatini kaybetti boylece (?). aemond targaryen'in asil amaci bu degildi, ama olan oldu. kudurmayacaktin iste. pesine dusmeyecektin. ejderhalarin da sezgileri var ve vahsidir sonucta. aptal.

kral viserys'in asil taht varisi rhaenyra, KRALICE rhaenyra bu haberi, bir oglunun ve ejderhasini kaybetme haberini almakla beraber bolum bitti.

guzeldi. iyidi. kralice rhaenyra cok sakin kalmayi basariyor. ara sira bazi sahnelerde, yani gercekten boyle bisi yasanmis olsaydi, hicbir insan bu kadar sakin kalamazdi. biraz daha ates beklerdim. biraz daha ofke. dogru oldugundan degil, insani duygular oldugundan. diger yonden dracarys-mode'a girmemesi cok iyi. guvenilir ve daha stabil kiliyor bu kendisini.

2024 yilinda ikinci sezon cikacak. vay be. guzeldi 1. sezon.

eksik sahneler olduğu filan iddia ediliyor sızan bölümde de bilemedim, izledim tabi ki, bir kere ben anlamıyorum iki kere yakarak yok etme şansları varken neden bırakırsın ki düşmanlarını mal mısınız arkadaşım ? daemonun bencil bir pislik olduğunu yeniden gördük, black queen en iyisiydi tabi, abla çok başarılı bir oyuncu takdir ediyorum, genel olarak savaş başladı ve bitti sezon, iyiydi.

ilk sezon müthiş bir finalle bitti. gelecek sezonları anlayabilmek için ince ince işlenmiş bir ilk sezon olması hoşuma gitti. sabırla izledim. yalnız 2. sezon çekimleri 2023 yılında başlayacak ve yeni sezon 2024' te gelecekmiş. bu ara uzun abi napıyosunuz siz ya?
aemond' ın canavarı da nasıl büyük bi canavar öyle aman yareppim. lucerys ejderyası serçe gibi kaldı yanında.
yeni sezonda intikam gömleğini giymiş olan rhaenyra ve aemond arasındaki erjedeya savaşını iple çekiyorum.

Yalniz, games of thrones’da sanirim biz bir spoiler yemisiz Rhaenyra ile ilgili. Onu ogrendigimden beri, heyecanim bir tik azaldi…

midjourney'da bunu yapmistim haftalar once. suracikta dursun:

~daenerys targaryen meeting her ancestor rhaenyra targaryen, 4k, dramatic

20221025_090619.jpg

Geri