Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
isten ciktik. cikolatalarimi almaya gidiyorum. adet haline geldi ya. her pazartesi gunum ayni artik is sonrasi. bugun de 8. bolumunu izleyelim bakalim :emoji_sunglasses:

Ben 2 gunde hepsini izledim :D Boyle de harika oluyormus cidden, arka arkaya 6-7 bolum izlemek. Asil olaylar 9. Bolumde baslayacakmis gibi hissediyorum artik : ))

Ya Plesk hklhgfk Sirf spoiler vermeyeyim dedim ama sen kendini tutamadin. Seni linclerler birazdan :d

ben izlemedim daha. birazdan başlayacağım. kralın gözü toprağa bakıyor zaten, bir iki bölüme ölür. ondan dedim.

8. bolumu izledim. kral viserys'i izlerken ben toprak oldum oldum dirildim. cok soguk kanlilar ve herkes kendi pozisyonunu koruma altina almakla mesgul oldugu icin, adamin haline bile uzulmeye yer ve vakit yok (HARDCORE ROYAL PROTOKOL). ya hu kral adami nasil diri diri curutebilirler bu sekil? bu ne bakimsizlik? bu kadari da olmaz, ozellikle bu pozisyonda bulunarak ve bu imkanlarla :s

bunun disinda alicent ve rhaenyra'nin cocuklarini topluca bir arada gorunce hepsi mal gibi gorunuyo. hepsi bi tuhaf, bi degisik. tipleri, sekilleri, simalari, karakterleri. rhaenyra'nin cocuklari daha mutlu ama. en buyuk iki oglu, laena velaryon ve daemon'un (artik rhaenyra'nin esi) iki kiziyla evlenecek ve yine aileler arasinda guclu bir bag kurulacak. cocuklar halinden, yani bu anlasmali evlilikten ve birbirinden baya memnun ve mutlu ama.

herkesin aslinda bildigi ve alicent'in HALA kin tuttugu konuyu vaemond velaryon herkesin icinde seslice dile getirince, sonucu gordunuz. adam hakli. hakliydi. sadece akilli degildi. her gercek her yerde soylenmez. kendi sonunu getirerek rhaenyra ve rhaenys'e buyuk bir iyilik yapti. kafasini kullansaydi belki guclu konumda olabilirdi ve bir sekilde kazanabilirdi. olamadi. kazanamadi. iste ofkene hakim olamazsan yenilirsin.

son aile yemeginde kral viserys herkesi toplayinca, rhaenyra'nin alicent'e karsi ovgu ve takdir dolu sozleri, alicent'in yillardir duymak istedigi seydi. onun icin de kolay degildi cunku. veeee tabii ki yine hic bir sey gorundugu gibi degil. yinede kral viserys icin guzel bir yemekti. guzel bir aniydi olumunden once. ailesini mutlu gormek, beraber gormek, birlikte eglenirken gormek. hayal gibi. kral kapidan cikar cikmaz kuzenler birbirine girdi tabi. cok kan dokulecek.
bir de kralin son sozlerini dinleyen alicent bundan ne anlasin? kral viserys vefat etmeden bisi demeyeydi, kendi kendine konusmasaydi daha iyidi.

iyi bir bolumdu. cidden bir iki uc bolum ''aha, kral oldu olecek.'' diyorum, yasamaya devam ediyor. sonu geldi. bir nevi rahatladim. insan dayanamiyor baska bir insani boyle berbat bir halde gormeye ya.

Son düzenleme:
insta sayfama bu dustu ve cok hosuma gitti. burada dursun:
20221011_195110.jpg

Son düzenleme:
daemon'un abisine yardım ettiği kısım çok iyiydi, tam bir duygu yüklemesi bölümü oldu, savaşı başlatıp sezonu bitirecekler sanırım.

taht daemon'un hakkı. valla senciyiz.

ben daha başlamadım, beleşe nerden izliyebilirim

edit: beinconnectte varmış. aylık 200 tl veriyorum ordan izlerim taam

bir cok site telif yedi. 8. bolumu rus sitesinden izledim :' butun bolumler yuklendikten sonra, yani iki haftaya yine sor bu soruyu. yoksa simdi mi izlemek istiyorsun? hokus pokus link bulurum

yorumumu editlemiştim, zaten parasını verdiğim bi platformda varmış. ordan izlerim
teşekkür ederim =)

haber: toplam 4 sezonu (her sezon 10 bolum) olacak dizinin
20221012_120443.jpg

Son düzenleme:
haftaya son bolum yayinlanacak. inanabiliyor musunuz? 1. sezon tamamlanmak uzere. cidden bugun keske calismasaydim ya. aklim fikrim evde, cikolatamda ve izleyecegim 9. bolumunde

sosyal medyada bu da karsima cikti ve hosuma gitti:
20221017_085315.jpg

madem targaryenler boyle iliskiler icerisinde, bari helaena'yi abisi aegon ile degil, aemond ile evlendirseydiler.

game of thrones' ta halasıyla sevişen jon snow'un kabak gibi g.tü çok beğenilince hause of the dragon' da da amcalı kuzenli yardırmışlar.

Geri