Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
çabuk izleyin buna da telif attırcam. got hayranı değilim, bu diziye de uyuz oldum. önüme düşüp duruyor… korsana hayır.

harika bir dizi herkese tavsiye ediyorum.

buldum
Malesef açılmıyor, korsana hayır diyen arkadaşlarımızın duası tutuyor.
Aslında haklı taraflar var fakat bence herşey değerinden fazla olmazsa insanlar bu tür yollara başvurmazlar.

yanliz muazzam bir dizi. yahoo'nun icadindan sonra ki en ses getiren yapim
dedem izleme dese doverim dedemi!

Merhaba, diziyi takip eden bir fan olarak bu konunun kapatilmasi manasiz. Icerik sildirmek isteyen arkadaslar sildirmek istedigi mesajlarini rapor edebilir.

Konu tekrar aktif edilmistir.

Tanim ; Spoiler vermeden gozlemlerimi yazayim. Bugun ilk bolumu izledim, Gorsel efektler olarak biraz 2. sinif geldi, alistigimiz icin sanirim. Onun haricinde hikayeye giris kismi belgesel havasinda olmus, devamini merakla bekliyoruz.

@x @Lefty
hi, kendi actigim konuyu kendi istegimle kapattirmama ragmen neden tekrar acildi? bunun manasiz bulunup tekrar aktif edilmesi de bana manasiz geldi.

fanlar baska bir konu acip, oradan devam edebilirler. bunun tekrar silinmesini rica ediyorum. thenk yu.

Son düzenleme:
bu dizinin en iyi tarafı yazılmış çizilmiş olan kitaplardan beslenecek olması ve got finali gibi senaristlerin kendi diyalog yazımlarına ve hikaye anlatımlarına gerek kalmaksızın derdini anlatabilecek olması. yani diziyi bok etme ihtimalleri oldukça düşük.

ayrıca daha önce hiç okumadığım bikaç teori okudum ve bir tanesi gerçekten çok ilgimi çekti, bakalım doğru çıkacak mı? teori targaryen'lerin 300 yıl önce anavatanlarından ayrılıp westeros'a gelme sebeplerinin the long night'ı görmüş olmalarına dayanıyor. targaryen ailesinin büyüyle içli dışlı olduğunu ve valyria'dan ayrılmalarının bir kehanete inanmak suretiyle olduğunu düşününce mantıksız değil.
bu teori doğru çıktı diyebiliriz. kral viserys kızını tahtın varisi ilan etmeden önce sadece kralların/kraliçelerin bildiği bu sırrı paylaştı ve üstü kapalı bir şekilde de söylemedi. "valyria'dan ayrılmamızın sebebi sadece anlatılanlar değildi, aegon'un kuzeyden gelecek büyük bir kötülüğü rüyasında görmesiydi" diye açık açık söyledi. böyle olunca jon snow/dany dönemi dahil hikayedeki bir çok şeye de yeni bir bakış açısıyla bakmak gerekiyor. bu sır, muhtemelen iç savaşın getirdiği yıkım ve anlaşmazlıklarla unutulup gitti ve sözü edilmez oldu. sonrasında bir şekilde rhaegar targaryen bir şekilde bu sırra vakıf oldu ve kuzeyden gelecek kötülüğe karşı insanlığı savunacak olan prensin kendi olduğuna inandı, bu sebeple de kuzeyin koruyucuları stark ailesinin lyanna'sı ile yakınlaştı. hikayenin geri kalanı malum zaten; targaryen+stark çocuğu jon ve targaryen dany bir olup night king'i yendiler.

başladık bakalım ikinci bölümü indirmeye. akşamüstü de altyazısı hazır olur herhalde. görüntü 720p ama kesmezse yarın 1080p olarak tekrar indiririz.

görüntüsü kalitesi iyi gibidir ama sen yine de kalite konusunda taviz verme rasko. diren.

Bir kere bile izlemedim şu diziyi. Popüler olan her şeye karşıyım.

Geri