Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
ben bu akşam abd'de yayınlanacak ve yarına malum ortamlara düşer diye bekliyordum. game of pazar'ı pazartesi'ye bağlayan gece yayınlanıyordu son sezonlarında. neyse iyi oldu bu, akşama izleyelim. böyle kült adayı diziler tarayıcıdan izlenmez iddiamız devam etmektedir...

rasko ilk bölüm sızdırılmış. bu nedenle erken düşmüş.

Nerden izleniliyor şimdi

2. sayfada link paylasmistim. suraya alintiladim:
izlemek isteyenler icin bu linkten takip edebilir:
(henuz eklenmedi tabii, ama gelecek ve eklenecek bolumler icin)

2. sayfada link paylasmistim. suraya alintiladim:
Ben yasal ve türklerin ulaşabileceği bir platform var mı gibisinden sormuştum aslında :d
Plesk paylaşmış ya çeviri hazırlanıyor gibisinden
Yani eşekherif bu çeviriyi nereye hazırlıyor

Ben yasal ve türklerin ulaşabileceği bir platform var mı gibisinden sormuştum aslında :d
iste onun linkini paylastim. benim illegal dedigim ironiydi :d

yasal olarak blutv deniliyordu fakat resmi açıklama gelmedi. yayınlamayacaklar büyük ihtimal. eşekherif torrent paylaşımı için hazırlıyor altyazıyı. illegal.

bu esekherif'ten Allah razi olsun. yillardir onun sayesinde izleyebiliyoruz bir cok seyi. adamin emegi buyuk. tanisip tesekkur etmek isterdim kendisine :d

xasthur, sen burada yasaklisin. aklindan bile gecirme buraya yorum birakmayi. volla aninda raporlarim

Güzeldi en sondaki müzik de çok güzeldi o müzikten gotun müziğine geçişi

henuz izlemedim. ayrica 23-10-'22 tarihinde butun bolumler yayinlanmis olacak. galiba o aralar izlemeye baslayacagim. zaten su an game of thrones'u komple yeniden izliyorum bir suredir. 8. sezona geldim. bunu bitirdigim gibi, 23-10 tarihine kadar da bekleyemiyorsam (kesin bekleyemeyecegim), izlemeye baslayacagim. zirt pirt fikir degistiriyorum bende izlemek ve izlememek konusunda uhuh

henuz izlemedim. ayrica 23-10-'22 tarihinde butun bolumler yayinlanmis olacak. galiba o aralar izlemeye baslayacagim. zaten su an game of thrones'u komple yeniden izliyorum bir suredir. 8. sezona geldim. bunu bitirdigim gibi, 23-10 tarihine kadar da bekleyemiyorsam (kesin bekleyemeyecegim), izlemeye baslayacagim. zirt pirt fikir degistiriyorum bende izlemek ve izlememek konusunda uhuh
Senin attığın linkten çok kötüydü diziboxtan izle

siteden izleyecekseniz aramanızı yandex üzerinden yapın. ilk sitelerden bulabilirsiniz.

Geri