Plesk
Elmas Üye
rasko ilk bölüm sızdırılmış. bu nedenle erken düşmüş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
rasko ilk bölüm sızdırılmış. bu nedenle erken düşmüş.
Nerden izleniliyor şimdi
izlemek isteyenler icin bu linkten takip edebilir:
(henuz eklenmedi tabii, ama gelecek ve eklenecek bolumler icin)
![]()
House of the Dragon 1.Sezon 1.Bölüm izle
House of the Dragon 1.Sezon 1.Bölüm izle, House of the Dragon izle, House of the Dragon 1.Sezon izle, House of the Dragon 1.Sezon 1.Bölüm'ü Türkçe altyazılı HD görüntü kalitesinde tek parça olarak izleyinwww.dizimom.live
Ben yasal ve türklerin ulaşabileceği bir platform var mı gibisinden sormuştum aslında :d2. sayfada link paylasmistim. suraya alintiladim:
iste onun linkini paylastim. benim illegal dedigim ironiydi :dBen yasal ve türklerin ulaşabileceği bir platform var mı gibisinden sormuştum aslında :d
Plesk paylaşmış ya çeviri hazırlanıyor gibisinden
Yani eşekherif bu çeviriyi nereye hazırlıyor
İllegal kız o :diste onun linkini paylastim. benim illegal dedigim ironiydi :d
yasal olarak blutv deniliyordu fakat resmi açıklama gelmedi. yayınlamayacaklar büyük ihtimal. eşekherif torrent paylaşımı için hazırlıyor altyazıyı. illegal.Ben yasal ve türklerin ulaşabileceği bir platform var mı gibisinden sormuştum aslında :d
Plesk paylaşmış ya çeviri hazırlanıyor gibisinden
Yani eşekherif bu çeviriyi nereye hazırlıyor
deme oyle. legal legal.İllegal kız o :d
Senin attığın linkten çok kötüydü diziboxtan izlehenuz izlemedim. ayrica 23-10-'22 tarihinde butun bolumler yayinlanmis olacak. galiba o aralar izlemeye baslayacagim. zaten su an game of thrones'u komple yeniden izliyorum bir suredir. 8. sezona geldim. bunu bitirdigim gibi, 23-10 tarihine kadar da bekleyemiyorsam (kesin bekleyemeyecegim), izlemeye baslayacagim. zirt pirt fikir degistiriyorum bende izlemek ve izlememek konusunda uhuh
ordan aratmistim bu diziyi ve bolumun eklenmemis oldugu yaziyordu, baktim, hala da oyle. link paylassanaSenin attığın linkten çok kötüydü diziboxtan izle
benim paylastigim link acilmadi mi?Bende tıkladım açılmadı, varsa link atarsanız iyi olur.
Dün izledim bugün telif yüzünden kaldırılmış yorumlar öyleordan aratmistim bu diziyi ve bolumun eklenmemis oldugu yaziyordu, baktim, hala da oyle. link paylassana
Yok,telif yemişbenim paylastigim link acilmadi mi?