Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
paylastigim site linki gayet kaliteli goruntu sunuyor. durduk yere neye dedin, kime dedin anlamadim.
senin mesaj üzerinden genel dedim. site üzerinden en fazla m1080p izlersin. yazık olur. (izler geçerim diyorsan ayrı, ben görüntü kalitesine takıntılıyım biraz)

İzlenir mi?
arkadaşım demişti ben baktım anlamadım çok kalabalık bi soyları sülaleleri var hepsini karıştırdım demişti

İzlenir mi?
arkadaşım demişti ben baktım anlamadım çok kalabalık bi soyları sülaleleri var hepsini karıştırdım demişti
kesinlikle izlenir. ilgin de olmali ama. politik, taht oyunlari, savas, tarihi, fantazi tabii ki bolca. bu topicte konudan birazcik bahsettim ve video paylasimi yaptim. aslinda eve vardigimda kisa ve net, aciklayici bir dil ile genel hikayeyi anlatabilirim.

kesinlikle izlenir. ilgin de olmali ama. politik, taht oyunlari, savas, tarihi, fantazi tabii ki bolca. bu topicte konudan birazcik bahsettim ve video paylasimi yaptim. aslinda eve vardigimda kisa ve net, aciklayici bir dil ile genel hikayeyi anlatabilirim.
Tam bana göre politik tayt oyunları savaş .
Severim :) izleyebileceğim platform var mı? Netflixte mi?

Tam bana göre politik tayt oyunları savaş .
Severim :) izleyebileceğim platform var mı? Netflixte mi?
ucretli uyelik gerektiren platformlar var (maalesef netflix degil), ama bunun disinda bir link buldum, herkesin izleyebilecegi bir yer. link icin 2. sayfaya bir bak. bu pazar gunu yayinlanacak ilk bolum.

blutv diyorlar ama resmi bir açıklama gelmedi. bir belirsizlik var.

bu dizinin en iyi tarafı yazılmış çizilmiş olan kitaplardan beslenecek olması ve got finali gibi senaristlerin kendi diyalog yazımlarına ve hikaye anlatımlarına gerek kalmaksızın derdini anlatabilecek olması. yani diziyi bok etme ihtimalleri oldukça düşük.

ayrıca daha önce hiç okumadığım bikaç teori okudum ve bir tanesi gerçekten çok ilgimi çekti, bakalım doğru çıkacak mı? teori targaryen'lerin 300 yıl önce anavatanlarından ayrılıp westeros'a gelme sebeplerinin the long night'ı görmüş olmalarına dayanıyor. targaryen ailesinin büyüyle içli dışlı olduğunu ve valyria'dan ayrılmalarının bir kehanete inanmak suretiyle olduğunu düşününce mantıksız değil.

son 1 gun. bu aralar game of thrones izliyorum ve 7. sezondayim. bunu bitirdigim gibi House of the Dragon dizisine baslayacagim. umarim o zamana kadar bir kac bolum yuklenmistir diye umuyorum. ya cidden baya merak ettim.

Tam da dizi kitligi cekerken, iyi olacak bu dizinin ortaya cikisi. Bakalim nasil bir etki birakacak : )) Heyecanla bekliyoruzz

aynen oyle ya. bu aralar hangi filmi, hangi diziyi veya belgeseli izlediysem sarmadi. bu benim film endustriye olan yaralarimi saracak

altyazı akşama hazır olacakmış.
ben bu akşam abd'de yayınlanacak ve yarına malum ortamlara düşer diye bekliyordum. game of pazar'ı pazartesi'ye bağlayan gece yayınlanıyordu son sezonlarında. neyse iyi oldu bu, akşama izleyelim. böyle kült adayı diziler tarayıcıdan izlenmez iddiamız devam etmektedir...

Geri