Kim
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin mesaj üzerinden genel dedim. site üzerinden en fazla m1080p izlersin. yazık olur. (izler geçerim diyorsan ayrı, ben görüntü kalitesine takıntılıyım biraz)paylastigim site linki gayet kaliteli goruntu sunuyor. durduk yere neye dedin, kime dedin anlamadim.
yaniii8 K vardıda biz mi izlemedik değil mi @Thalassa ;d
aha, ok. aslinda gayet memnunum bu siteden. goruntu cok iyi.senin mesaj üzerinden genel dedim. site üzerinden en fazla m1080p izlersin. yazık olur. (izler geçerim diyorsan ayrı, ben görüntü kalitesine takıntılıyım biraz)
enerjim yok su an zaten :d parmaklarimi kitlatip, guzelce oturup, buyuk bir hirsla yazma hevesim geldiginde yazacagimBi film için birbirinizi yemeyin , lütfen ;d
kesinlikle izlenir. ilgin de olmali ama. politik, taht oyunlari, savas, tarihi, fantazi tabii ki bolca. bu topicte konudan birazcik bahsettim ve video paylasimi yaptim. aslinda eve vardigimda kisa ve net, aciklayici bir dil ile genel hikayeyi anlatabilirim.İzlenir mi?
arkadaşım demişti ben baktım anlamadım çok kalabalık bi soyları sülaleleri var hepsini karıştırdım demişti
Tam bana göre politik tayt oyunları savaş .kesinlikle izlenir. ilgin de olmali ama. politik, taht oyunlari, savas, tarihi, fantazi tabii ki bolca. bu topicte konudan birazcik bahsettim ve video paylasimi yaptim. aslinda eve vardigimda kisa ve net, aciklayici bir dil ile genel hikayeyi anlatabilirim.
ucretli uyelik gerektiren platformlar var (maalesef netflix degil), ama bunun disinda bir link buldum, herkesin izleyebilecegi bir yer. link icin 2. sayfaya bir bak. bu pazar gunu yayinlanacak ilk bolum.Tam bana göre politik tayt oyunları savaş .
Severimizleyebileceğim platform var mı? Netflixte mi?
bs player'dan bir arattırdım. translate olmayan bir altyazı var. güzel gibi.