Game of Thrones hayranlarinin House of the Dragon sevinci

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
zaten konuyu a'dan z'ye kadar arastirmis bulunarak izleyecegiz toplu olarak. spoiler severiz.

nerdlar icin spoiler free (yani SPOILERSIZ) video 1:

akliniza gelebilecek her soru mantikli bir sekilde cevaplaniyor. bir cok kisi corlys velaryon'un ten rengini dert etti mesela. o da aciklaniyor.

Son düzenleme:
"Yoksay" butonumun 2. ve 3. adayları yukarıda anlaşılan.

nerdlar icin spoiler free video 1:

akliniza gelebilecek her soru mantikli bir sekilde cevaplaniyor. bir cok kisi corlys velaryon'un ten rengini dert etti mesela. o da aciklaniyor.

Sen trdeki herkesin ingilizce bildiğini sanıyorsun bu beni çok üzüyor………

kitaba gore ilerledikleri surece sonunu goren herkes ''OHA'' tepkisini verecektir. butun duygulari barindiran bir ''oha'' bu. simdi hikayenin nasil bittigini biliyorum. spoiler sevenler icin ayri konu mu acayim ne?
Kitaplara ilgim hiç olmadığından…
İnşallah veririz o tepkiyi

boyle bir butonun varligindan haberdar bile degildim. nasil oluyor o?

Mesaj yazdığımız bu bölümde, en sonda yer alan üç noktayı tıkladığın zaman, altta seçenekler açılıyor ve orada yer alan üçüncü butonu da tıkladığında "Spoiler başlığı girin" diye pencere açılır ve ister başlık eklersin istersen de başlıksız devam edebilirsin. "Devam et" dediğinde aşağıya alan açılacaktır, mesajını o bölüme yazabilirsin. Link de ekleyebilir ve ön izleme ile de kontrol edebilirsin.

Ben çok istedim izlemeyi. Çabaladım sevmek için. Ama o dönem başka bir pozisyon henüz icad edilmemiş olsa gerek, yerli yersiz doggystyle cima eden tipler beni itti. Her köşe başında bu nedir aga?

Twd son sezon 16 bölümde kaldık. Son 8 bölüm yayinlaninca haber edersiniz.

Mesaj yazdığımız bu bölümde, en sonda yer alan üç noktayı tıkladığın zaman, altta seçenekler açılıyor ve orada yer alan üçüncü butonu da tıkladığında "Spoiler başlığı girin" diye pencere açılır ve ister başlık eklersin istersen de başlıksız devam edebilirsin. "Devam et" dediğinde aşağıya alan açılacaktır, mesajını o bölüme yazabilirsin. Link de ekleyebilir ve ön izleme ile de kontrol edebilirsin.
deneme 1 2 3

bu butonu hakkiyla kullanacagim mu ha ha ha

Son düzenleme:
izlemek isteyenler icin bu linkten takip edebilir:
(henuz eklenmedi tabii, ama gelecek ve eklenecek bolumler icin)

kırk yılda bir kaliteli yapım çıkıyor şu dizileri çamur görüntüyle izlemeyin. hakkını verin.

paylastigim site linki gayet kaliteli goruntu sunuyor. durduk yere neye dedin, kime dedin anlamadim.

Geri