Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nerdlar icin spoiler free video 1:
akliniza gelebilecek her soru mantikli bir sekilde cevaplaniyor. bir cok kisi corlys velaryon'un ten rengini dert etti mesela. o da aciklaniyor.
sizlere ozel turkce veya turkce altyazili videolar bulacagim. ay em so so switSen trdeki herkesin ingilizce bildiğini sanıyorsun bu beni çok üzüyor………
kitaba gore ilerledikleri surece sonunu goren herkes ''OHA'' tepkisini verecektir. butun duygulari barindiran bir ''oha'' bu. simdi hikayenin nasil bittigini biliyorum. spoiler sevenler icin ayri konu mu acayim ne?Dizinin sonu gibi hüsran olmaz umarım
Kitaplara ilgim hiç olmadığından…kitaba gore ilerledikleri surece sonunu goren herkes ''OHA'' tepkisini verecektir. butun duygulari barindiran bir ''oha'' bu. simdi hikayenin nasil bittigini biliyorum. spoiler sevenler icin ayri konu mu acayim ne?
boyle bir butonun varligindan haberdar bile degildim. nasil oluyor o?
Mesaj yazdığımız bu bölümde, en sonda yer alan üç noktayı tıkladığın zaman, altta seçenekler açılıyor ve orada yer alan üçüncü butonu da tıkladığında "Spoiler başlığı girin" diye pencere açılır ve ister başlık eklersin istersen de başlıksız devam edebilirsin. "Devam et" dediğinde aşağıya alan açılacaktır, mesajını o bölüme yazabilirsin. Link de ekleyebilir ve ön izleme ile de kontrol edebilirsin.