Teşekkürler açıklaman için ama benim soruma neden beğenmiyorum buttonu bastın anlayamadım. Bir yanlışmı yaptım?Benim çok karışık;D
Arnavutum önce Yalova'ya ordan Yozgat'a sonra yine Yalova'ya...
Yozgatlıyım ama canim babam ♡
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler açıklaman için ama benim soruma neden beğenmiyorum buttonu bastın anlayamadım. Bir yanlışmı yaptım?Benim çok karışık;D
Arnavutum önce Yalova'ya ordan Yozgat'a sonra yine Yalova'ya...
Yozgatlıyım ama canim babam ♡
Ay yok nerde verdim like atticaktim;)Teşekkürler açıklaman için ama benim soruma neden beğenmiyorum buttonu bastın anlayamadım. Bir yanlışmı yaptım?
Curali bilmem ondan begenmedim atmisim baktim@yoSun gerçekten Yozgatlımısın? Curali beldesindenmisin yoksa?
Reis alsın ben de oyumu ona vermeye ikna olacam fkdkhjYa bir durun allasen. Daha MHP ye oy vermeye yeni ikna olmuşken, bir de bu çıktı….
Gomis, Icardi, OsimhenYa ne kaynağı buluyonuz alooooo yollayın gitsin ya zkcm osimheninizi başımıza bela oldu
Ya ne kaynağı buluyonuz alooooo yollayın gitsin ya zkcm osimheninizi başımıza bela oldu
muslera ve osimhen'in gidişinin rakipler üzerindeki etkisi.Gomis, Icardi, Osimhen
Fıtrat değişir sanma …
Adamın kalması adına bütün bir camia kendinizi adama sevdirmek için büyük çaba verdiniz. Olmadı diye arkasından konuşmalar başladı. Bakalım hain ilan edilecek mi : ddAynen aynen. Ayrıldığı sevgilisinin arkasından atıp tutanlar gibi. Zaten şöyleydi böyleydi : ddd