Galatasaray'da Osimhen için kaynak bulundu; 35 milyon euroluk gelir!

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Galatasaray'da kısa sürede büyük etki yaratan Osimhen'in geleceği merak ediliyor. Sarı-kırmızılılar, Nijeryalı yıldızın bonservisi için kaynağı buldu.

Galatasaray'da ara transfer dönemi kadar sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Osimhen'in durumu da önemini koruyor. Sadece yarım sezonda sergilediği performansla '40 yıllık' Galatasaraylı imajı çizen Nijeryalı futbolcunun parçalı formayı giymeye devam etmesi için yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

66 milyon euroluk bütçe
Golcü oyuncu için Napoli'ye 66 milyon Euro daha ödemesi gereken sarı-kırmızılılar bunu sponsor desteği ve takımdan ayrılacak oyunculardan elde edilecek bonservis ücretleriyle gerçekleştirecek.

4 futbolcudan kaynak yaratılacak
Üstelik kaynak yaratılacak oyuncular takımda düşünülmeyen 4 isimden oluşuyor. Atalanta'da forma giyen ve son haftalarda önemli işler başaran Nicolo Zaniolo'nun 15.5 milyonluk satın alma opsiyonu bulunuyor.

35 milyon daha
İtalyan yıldızdan memnun olan Atalanta'nın bu bedeli ödeyip Zaniolo'yu alması bekleniyor. Sözleşme uzatmadığı için bileti kesilen Danimarka milli takımının yıldızı Victor Nelsson'dan ise 10 milyon Euro civarında bir gelir bekleniyor. Bremen'de harikalar yaratan ve 5.1 milyon Euro çıkış maddesi olan Derrick Köhn de yolcular arasında. Son olarak ABD'den talipleri bulunan Zaha'dan da 5 milyon Euro bekleyen yönetim sadece gideceklerden 35 milyon Euro gelir bekliyor.

Sponsor desteği

Sponsor desteği ve ayrılacak oyuncular Osimhen'in serbest kalma bedelini karşılamaya yetecek ancak Nijeryalı yıldız için son karar sezon sonunda verilecek. Okan Buruk'un "Kalmasını çok isterim" dediği Osimhen için tüm şartlarını zorlayacak. (Sabah)

Kaynak

1732083333224-1731989791623-1731739212309-0.jpg

victor "小米" osimhen galatarayımıza h.o

ingiltere basınında van dijk skriniar var
taraftar youtube kanallarında
bunlar ne abi pellegriniye bile okeyiz diyolar
şu geldiğimiz noktaya bak
Türkiyede birileri bizi aşağı çekmese arşa çıkacaz

@scope bu işler valoda silah skini alıp taraftarlık yapmaya benzemiyor. Pamuk eller cebe
Galatasarayın fakir taraftarı var o bana versin 2 dolar da peynir ekmek aliyim
divan kurullarını izlemiyorum bazen saçmalayan olursa twitterda instagramda çok paylaşılıyo karşıma çıkıyo
bu adam kim tanımıyorum belki iyi hoş sevilen biridir
bunun gibi var birkaç tane
o mikrofonun başına geçince bir şeyler oluyo

dur beeeeeeeeeee hayalleriyle oynama sarışın bombaların:(
hayallerle oynanacak bir durum yok
bugüne kadar kesin olarak gitmeyecek kalacak diyen birine denk geldin mi hiç
yönetim de sıkça karar osimhenin kalmak isterse biz her şeyi ayarladık dedi
avrupada kariyer yapmayı düşünürse real madrid bayern münih seviyesinde bir yere gider diye düşünüyorduk
parayı seçerse avrupada kim ne verirse versin bizde kalacaktı
arap 30 milyon verirken sen ne verebilirsin
arapların paralarına kimse ortak olamıyo

hayallerle oynanacak bir durum yok
bugüne kadar kesin olarak gitmeyecek kalacak diyen birine denk geldin mi hiç
yönetim de sıkça karar osimhenin kalmak isterse biz her şeyi ayarladık dedi
avrupada kariyer yapmayı düşünürse real madrid bayern münih seviyesinde bir yere gider diye düşünüyorduk
parayı seçerse avrupada kim ne verirse versin bizde kalacaktı
arap 30 milyon verirken sen ne verebilirsin
arapların paralarına kimse ortak olamıyo
bir umudunuz vardı amaaa belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D

Umut siz garibanların işi xd
Bizde osi olmasa icardi olur o da olmasa ciroyu alırız onla bile kupa alırız hayranı olursunuz gkdkdjje
Hahahaha yaa iciniz gidiyor adama ama boyle konusmaniz yok mu bayiliyorum:D
Ciro olur bakkk severiz hehehe mertenss ailesini seviyorum:)

• Yalancı
Tepkiler: Min
tamam para önemli de bir avrupa yapıp futbol dünyasına ismini kazımak vardı. geç yaşlarında arap ligine gidebilirdi. kariyer kariyer diyen adamın para için bizden arap ligine gitmesi kendi kariyeri için yazık olur, bizim için iyi olur. büyük ihtimal birkaç yıla oradan çeker alırız onu.

Geri