Galatasaray'da Osimhen için kaynak bulundu; 35 milyon euroluk gelir!

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
tamam para önemli de bir avrupa yapıp futbol dünyasına ismini kazımak vardı. geç yaşlarında arap ligine gidebilirdi. kariyer kariyer diyen adamın para için bizden arap ligine gitmesi kendi kariyeri için yazık olur, bizim için iyi olur. büyük ihtimal birkaç yıla oradan çeker alırız onu.
para çok önemli
araplar bugün bana para versinler zayıflayıp oynarım

para çok önemli
araplar bugün bana para versinler zayıflayıp oynarım
asgari ücretle oynamıyor sonuçta bu adam. üç beş yıl avrupa liglerinde top koştursa bile dünyada istediğini anında elde edebilir bir pozisyona gelecek. osi kalsın sen git arap ligine.

bir umudunuz vardı amaaa belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D
Hahaha, ya sen bakma bunların goygoyuna. Geçen haftaya kadar Osimhen “ben ölürsem Sami Yen’e gömün demiş” muhabbeti çekiyorlardı neredeyse: dd
Kupa töreninde, stadda adamın kalması için atmadıkları takla, girmediği kılık kalmadı ama adam haliyle kendisi için rasyonel olanı seçti. Bu seçiminden ötürü kendisini tebrik ediyorum : ddd

Hahaha, ya sen bakma bunların goygoyuna. Geçen haftaya kadar Osimhen “ben ölürsem Sami Yen’e gömün demiş” muhabbeti çekiyorlardı neredeyse: dd
Kupa töreninde, stadda adamın kalması için atmadıkları takla, girmediği kılık kalmadı ama adam haliyle kendisi için rasyonel olanı seçti. Bu seçiminden ötürü kendisini tebrik ediyorum : ddd
gidince osi:
zaten istemiyorduk:D

yazmadığımız konuşmadığımız şeyler ifade ediliyo
ayıp

Karar aşamasında olduğu iddia edilse de birkaç gün önce formasını satışa çıkartıp hemen sonra da kaldırmışlar.

bizim herhangi bir oyuncuya bonservis + maaş olarak 150 milyon euro verecek gücümüz yok. böyle bir şey imkansız. çok fazla duygusal bakılıyor. sadece bonservisini almak bile gelecek sezonun takımını kurmayı engelliyor. üstelik takımda minimum 5 transfer ihtiyacı var ve şampiyonlar ligi oynayacağız. umarım daha uygun şartlarda tekrar buluşuruz.

Has Galatasaraylılar…

İnsanların eğlenmesi neden rahatsız etti sizi sayın Yozgatlı yöneticim …….. Kınıyorum……
Hahaha sen durmadan paylaşıyordun yaaaaa:D
Ben rahatsiz olmadim eğlendim kürdo yöneticim hehehe:D

allahım allahımmm :d afşidlhgjkaşdifkh

Geri