Galatasaray - Sparta Prag ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bazılarının sevinci kursaklarında kaldı, çok üzüldüm çok.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Tebrik ederim, çok zorlandınız ama sonuçta başardınız. :)

Plesk 90 dakikadır bu anı bekliyormuş.d
gol sevindirdi ama genel olarak üzgünüm. sahamızda şu skoru yakıştıramadım.
rahat bir maç olacakken rövanşı riske atıyoruz. yönetim, futbolcular ve teknik heyete yazar. taraftara da helal olsun, sahaya bölgesel amatörden takım koysan oynatırdı taraftar.

Hele hele bizi elestiren takımın taraftarina bak, praglisi mi dersin başka bir şey mi dersin ne oldu ??? Icardiyi iyi tanırsınız:)

Galibiyet Okan Hocama yazar.. Ndombele'yi almasa 2-2 giderdik Prag'a.. Prag'lı oyuncular Tanguy'un poposuna kilitlendi çünkü

galibiyet geldiğine göre kuşdaşlar bence konudan çıksın. muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan galatasaray taraftarı olarak şurada iki kutlama yapıyoruz.

Açıkçası GS’nin çok etkili olduğunu söyleyemem. Verdiği pozisyonlar ile çok kötü bir skor da ortaya çıkabilirdi. Yabancı hakem faktörü de var tabi, süper lig değil sonuçta. Haliyle ortaya böyle bir tablo çıktı. Rakip gerçekten de iyi oynadı. Kendi evinde oynayacağı futbol farklı olacaktır. Zor bir maç olacak.

sırf gol attı maçı kazandırdı diye kızmıyorum bugün. paslarını saymazsak sahada gezindi durdu. kaç yaşında mertens defalarca bindirirken, sahada basmadık yer bırakmazken icardi bey iki metre yere hareketlenmiyor. birkaç maç kenara alıp vini'yi alıştırmak lazım.
Buyuk topçu hacım. Ölüsü 1 gol 1 asist. Bir tane de asistini BAY yedi. Evet hareketsiz biraz ama olsun, maça net etki ediyor.

De Bruynelik yaptı bugün.

Açıkçası GS’nin çok etkili olduğunu söyleyemem. Verdiği pozisyonlar ile çok kötü bir skor da ortaya çıkabilirdi. Yabancı hakem faktörü de var tabi, süper lig değil sonuçta. Haliyle ortaya böyle bir tablo çıktı. Rakip gerçekten de iyi oynadı. Kendi evinde oynayacağı futbol farklı olacaktır. Zor bir maç olacak.
Evet çok hatalar yaptık, bizim hakemler bakıp öğrensinler. Haftaya farklı oynamamız gerekli aksi taktirde tehlikeli.

Geri