Galatasaray - Sparta Prag ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Emin misin en son stadda gsliler için söylediklerin öyle çıkmadı:D
Sonra R yapmayalım:)
kim demiş öyle çıkmadı diye? bi ihtimal tezahürat sanmışızdır dedik ama yanıldığımızı gösterir bir şey de çıkmadı hiç. tekbir falan dendi sanki onun da çok gereği varmış gibi o kadar.

Bu maç gösterdi ki Okan Buruk kesinlikle birkaç yıl içinde Avrupa'da rekabetçi bir takımın başına geçecek. İnsanlar ne yazık ki bakması gereken noktaya bakmıyor. Galatasaray'ı geçen sezon şampiyonluğa ulaştıran hücum aksiyonlarından en önemlisi Icardi'nin derinden oyun kurmasıydı. Bu sezon hem Icardi'nin formsuzluğu hem de hücumun tam olarak oturmaması bunu kullanmaya imkan tanımadı ama bugün hiç umulmadık anda Okan Buruk Icardi'yi derine çekip rakibin ayarlarını inanılmaz bozdu. Icardi'nin ilk yarı attığı 3 pasın üçü de gol olabilirdi ki üçü de topu alan oyuncuya bayağı bir geniş alan ve düşünme imkanı tanıyan paslardı. Haliyle rakip ikinci yarı oraya hemen bir hamle yapıp Icardi'nin derine inmesini engelledi ama bu A planı rakip uyanana kadar turu getirecek kadar başarılı bir A planıydı. İkinci yarı Kaan'ın sakatlığı takımın bütün yapısını bozdu ama bence orada gole rağmen akıllı bir hamle yaptı ve yangın modunu açıp Tete ve Zaha'yı hemen oyuna almadı. Prag oyunu ve psikolojik üstünlüğü almışken Zaha ve Tete gibi iki kırılgan topçuyu Prag gibi dirençli bir takımın önüne atmak hem maçı vermek hem de takımı yıpratmak olurdu ki orada bence çok mantıklı bir şekilde Prag'ın direncinin düşmesini bekledi ki o anlarda da Kerem Aktürkoğlu'nun Icardi'ye attığı biri direğe takılan iki pası maçı değiştirebilirdi. Bence eldeki personel düşünüldüğünde bence iyi bir yönetim sergiledi Okan Buruk. Takımın tüm taktiğini değiştiren sakatlık ve kırmızı kart sekansını bence çok net yönetti.

Bu maç gösterdi ki Okan Buruk kesinlikle birkaç yıl içinde Avrupa'da rekabetçi bir takımın başına geçecek. İnsanlar ne yazık ki bakması gereken noktaya bakmıyor. Galatasaray'ı geçen sezon şampiyonluğa ulaştıran hücum aksiyonlarından en önemlisi Icardi'nin derinden oyun kurmasıydı. Bu sezon hem Icardi'nin formsuzluğu hem de hücumun tam olarak oturmaması bunu kullanmaya imkan tanımadı ama bugün hiç umulmadık anda Okan Buruk Icardi'yi derine çekip rakibin ayarlarını inanılmaz bozdu. Icardi'nin ilk yarı attığı 3 pasın üçü de gol olabilirdi ki üçü de topu alan oyuncuya bayağı bir geniş alan ve düşünme imkanı tanıyan paslardı. Haliyle rakip ikinci yarı oraya hemen bir hamle yapıp Icardi'nin derine inmesini engelledi ama bu A planı rakip uyanana kadar turu getirecek kadar başarılı bir A planıydı. İkinci yarı Kaan'ın sakatlığı takımın bütün yapısını bozdu ama bence orada gole rağmen akıllı bir hamle yaptı ve yangın modunu açıp Tete ve Zaha'yı hemen oyuna almadı. Prag oyunu ve psikolojik üstünlüğü almışken Zaha ve Tete gibi iki kırılgan topçuyu Prag gibi dirençli bir takımın önüne atmak hem maçı vermek hem de takımı yıpratmak olurdu ki orada bence çok mantıklı bir şekilde Prag'ın direncinin düşmesini bekledi ki o anlarda da Kerem Aktürkoğlu'nun Icardi'ye attığı biri direğe takılan iki pası maçı değiştirebilirdi. Bence eldeki personel düşünüldüğünde bence iyi bir yönetim sergiledi Okan Buruk. Takımın tüm taktiğini değiştiren sakatlık ve kırmızı kart sekansını bence çok net yönetti.
Ya abi sen ne geziyon bu konuda...

IMG_9898.jpeg

Fernando Muslera: “Bizim kazanmamız önemliydi”

Fernando Muslera’nın maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

“Çok güçlü bir rakibe karşı oynuyoruz. Prag’ın zaten büyük bir takım olduğunu biliyorduk. Durumları iyi, fizikleri iyi, dinamik bir takımlar aslında. İyi bir oyun oynadılar bize karşı. Bizim kazanmamız önemliydi. Prag’a avantajlı şekilde gideceğiz.

İşim bu. İşe yaramasına sevindim. Skor 2-2 berabereyken 3-2 yapabildik bunun sayesinde. 2 gol yemek istemezdik. 2-0, 3-0 olmayacaksa eğer ben işimi yerime getirdim. 3 puanı ve bir sonraki maç için avantajı almış olduk."

Muslera doğru söylemiş ve günlerdir yorumcular, Sparta Prag'ı zayıf bir takım gibi göstermeye çalışmışlardı. İkinci maç çok zor olacaktır.

Fernando Muslera: Orada yapabileceğim tek şey topu yüzümle çıkarmamdı

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, Sparta Prag karşılaşması sonrası konuştu. Muslera, 'Avrupa'da hayalimiz var' dedi. Tecrübeli eldiven, maçın son anlarındaki kurtarışını da yorumladı.

Galatasaray'da Fernando Muslera, Sparta Prag karşısında alınan 3-2'lik galibiyeti değerlendirdi. Muslera şunları kaydetti:

“Çok güçlü bir rakibe karşı oynuyoruz. Prag’ın zaten büyük bir takım olduğunu biliyorduk. Durumları iyi, fizikleri iyi, dinamik bir takımlar aslında. İyi bir oyun oynadılar bize karşı. Bizim kazanmamız önemliydi. Prag’a avantajlı şekilde gideceğiz.

İşim bu. İşe yaramasına sevindim. Skor 2-2 berabereyken 3-2 yapabildik bunun sayesinde. 2 gol yemek istemezdik. 2-0, 3-0 olmayacaksa eğer ben işimi yerime getirdim. 3 puanı ve bir sonraki maç için avantajı almış olduk."

Maçın son anlarındaki kurtarış
"Doğrusu orada yapabileceğim tek şey topu yüzümle çıkarmamdı. Taraftarımızın finali istediğinin farkındayız ama maç maç gidiyoruz. Şu an hedefimiz Prag'daki maç."

Kaynak

1708028355263-21321321.jpg

suratında patlayan top golü engelledi döndü top gol oldu icardi çok formsuzdu kritik bir gol attı

zannediyorlar ki okan hocayı kendi hocaları gibi korkak, çapsız ve vizyonsuz....
olm adam uefa kupası ve süper kupa finalleri oynamış ve "winner" bir hoca.
kaloriferci acaba bu zamana futbolculuğunda hangi turnuvaya katılmış da ne başarısı elde etmiş?
böyle turnuvalarda takımı nasıl oynatması gerektiğini biliyor mu mesela?
evet, oynanan oyundan memnun değiliz ama tutmayan transferler, mevkisi olmayan adamlarla anca bu kadar yapıyoruz be gülüm......
sizde bonucciler, dzekolar, tadicler, şimanskiler, livakoviçler, çikular, mikular falanlar filan var ya e artık konferans ligini alırsınız.
neyse...... allah ezeli rakibinin de şereflisini ve karakterlisini nasipt etsin............
etsin diyeceğim de abi ezeli rakibin ikisi de şikeci olunca işte böyle galatasaray düşmanlığından ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
alayı rambo okan olup çıkıyor :d

GGaYtH6WQAIDyFe.jpg

Aşağıdaki başlıkta maç sonucu yorumunu alalım o zaman.:)

Ya rab şu güzel cuma günü hürmetine beni fenerli yapmadığın için şükürler olsun allahım, kuşları arkamızda/altımızda başarılarımza haset edip, içten içe bu sevgiyi kıskanmalarına sebep olduğun için şükürler olsun allahım. Allahım sen büyüksün, yoktan var eden, ol diyip olduran yüce rab, şu garibim leftynin yüzünü güldür de 128 numaralı avrupa kupacığını kaldırsınlar, yazıktır etme allahım, şu güzel kızımızın 10 yıldır gülmeyen gül yüzü gülsün allahım. Allahım sana sığındık bu mübarek cuma günü, bir daha türk takımlarına adı sanı duyulmamış, bakkal kasaptan oluşan kadrolardan 5-6 yedirme tekrar rabbim.

amiiiiin

playoff geçtiğimize göre ananemizin ligine dönelim feneri yine sürklase etmeye devam edeceğiz şampiyonluk yakın
lidere selam dur

Ya rab şu güzel cuma günü hürmetine beni fenerli yapmadığın için şükürler olsun allahım, kuşları arkamızda/altımızda başarılarımza haset edip, içten içe bu sevgiyi kıskanmalarına sebep olduğun için şükürler olsun allahım. Allahım sen büyüksün, yoktan var eden, ol diyip olduran yüce rab, şu garibim leftynin yüzünü güldür de 128 numaralı avrupa kupacığını kaldırsınlar, yazıktır etme allahım, şu güzel kızımızın 10 yıldır gülmeyen gül yüzü gülsün allahım. Allahım sana sığındık bu mübarek cuma günü, bir daha türk takımlarına adı sanı duyulmamış, bakkal kasaptan oluşan kadrolardan 5-6 yedirme tekrar rabbim.

amiiiiin
allaaaaaaaah diye yükseldik anlık....
NYH0Jd.gif

amiiiiin
Bu posttan sonra müslüman olmaya karar verdim...

amiiiiin
Oynanan futbol belli, takım belli. Bence fazla iddialı olmanız için erken bro : ddd
Mesajlarından 2. Maç için öncesi şöyle bir tablo oluşuyor zira : ddd

Ekli dosyalar

Geri